od smazáno IP: (zobrazit) | Dobry den, chtel bych se zde zeptat, co a jak se musi zaridit, abych mohl mit pripojeni k internetu pres ADSL. Nemam doma ani zrizenou pevnou linku a ta bude tedy jako prvni krok a co potom dale? U nas dosah je, zkousel jsem overovat telefonni cislo sousedu a ti bydli pode mnou. Mnohokrat dekuji za odpoved. |
---|---|
od Adam moderátor | ja bych doporucil vybrat si nejdriv firmu od ktere budete chtit ADSL a ta uz by vam mela dle meho nazoru zprostredkovat privedeni pevne linky |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | A muzete mi poradit i firmu, hodlam odejit od ET mam CDMA a jsem ochoten platit ty same penize tj. do tech 1100kc mesicne, ale nevim jak je to s temi poplatky za pevnou linku, abych pravdu rekl, jsem z toho vseho zmatenej, na nabidky od ruznych poskytovatelu jsem se dival a tam mi je vse jasne, ale netusim, kolik se plati CT za tu pevnou linku :roll: |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | U některých poskytovatelů, např. Nextra, Bluetone a možná i další, se neplatí Telecomu nic. Je to parádní věc a funguje to tak myslim od října. Telecomu dáš 99 Kč za zřízení linky, pak si objednáš ADSL od poskytovatele, jak je to s rozvázánim smluvního vztahu s Telecomem ti poradí poskytovatel, nejspíš na to bude nějakej formulář. Např. Bluetone nabízí linku 2048/512 bez FUP a bez placení Telecomu za 999 Kč bez DPH. To se mi zdá jako solidní nabídka. http://www.bluetone.cz/main.php?pageid=667&PHPSESSID=0e45ee78747575ea0ad55e7ef6352ea9 |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Taky je dobry www.nextra.cz Taky to dokazou i bez zluteho moru. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Podle telefonniho cisla sousedu, jsem overil dostupnost a u nas to bez telecomu nejde, muzete tedy doporucit neco nejlepsiho s telecomem, i kdyz teda velmi nerad, ale asi neni jine reseni :cry: |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | musíš mít telecom standart za asi 350Kč (je i telecom mini za 150kč, ale někteří poskytovatelé říkají že to nestačí), a pak stačí 1024/256 za 799Kč tak to mám já, ale budu měnit nechám si pevnou linku od telecomu a internet od jinejch (možná bluetone jěště nevém) Chtěl jsem 4Mbps od volnyho jen za 1250Kč, ale na mojí lince nejde. Ale hlavně čekám na internet přes elektrickou síť, která se má brzo objevit rychlost od 100mb/s do 200mb/s lepší jak T3 LAN.. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Po rozvodné síti je to scifi.Přeji hodně úspěchu. |
---|---|