Rychlost.cz Fórum Doporučení připojeni v ....... Připojení v Samotiškách u Olomouce

Připojení v Samotiškách u Olomouce

Připojení v Samotiškách u Olomouce

Doporučení připojeni v .......
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Zdravím, prosil bych radu, jaké vhodné připojení bych měl zvolit. 3roky jsem u Telecomu(O2), mám tarif 2048/extrém a sere mě pomalá rychlost a hi cena. Hodně stahuju přes Torrenty. Chci přejít na Wifi, mám vyhlídnutou firmu Mornet.cz, neznám je a držím se trošku zpátky,nabízí garantovanou rychlost a přijatelné ceny. Napište prosím jakou máte zkušenost. díky Rhob.</b><u></span>

od smazáno

nabizet garantovane sluzby na wifi muze jen pablb, ktery o problematice nic nevi, takze ja osobne bych se teto firme vyhnul

od smazáno

Osobne jsem v Samotiskach realizoval AP bod site CZFREE-OL.NET je tam privedena konektivita paternim spojem na 5 GHz z Foerstrovy v Olomomouci. Jedna se o komunitni sit. Bod je dobre viditelny a je na rodinnem domku ulici Hrubinova, je to na komine. Jedna se o vsesmerovou antenu, pasmo 2.4 GHz. Cena za pripojeni je 240,- /mesic, pripojovak dela myslim 1000 kc. Je to tam rok a chodi to celkem slusne. Pokud mate zajem tak mi cinknete na 776 213 998, nebo ICQ 229 836 420. Nejsem ze site CZFREE-OL ale ze site PVFREE.NET, takze neznam uplne detaily, ale v pripade zajmu Vam zajistim kontakty na lidi z CZFREE-OL eventuelne montaz.

od smazáno

Firmy Empecom a site Mornet.cz se rozhodne bat nemusite. Na rozdil od amateru nepouziva technologii 2.4GHz ani pro klienty, natoz pak nekde na pateri). Rychlosti jsou skutecne vyhrazene, samozrejmne sem tam se nejake to procenticko ztrati (neni to drat, ze). Servis maji dany smlouvou do 48h, ale nikdy to nebylo delsi nez 6h.

od smazáno

takže pane &quot;nepablbe&quot; muzete zde prosim v kratkosti osvetlit nakolik rozumite dane problematice vy osobne, abyste byl schopen nekoho nazyvat pablbem???? :-))) takovych kecalku (brouků pytlíků, kteří jsou samozřejmě chytří protože se narodili v kině) jaky vy je na netu dozajista hodne....dělat &quot;to&quot;, jak o tom přemýšlíte zřejmě svým způsobem je možná skutečně velmi blbé.... :-))))

od smazáno

Budu strucny. Jako clen obrovske Wi-Fi site citajici pres 1500 platicich clenu na okrese PV mohu konstatovat ze:

1) WiFi site oproti kabelu, ADSL atd. dratovym druhum pripojeni maji sve &quot;mouchy&quot;. Tyto mouchy lze pri dnesnich modernich bezdratovych technologiich do znacne miry eliminovat pouzitim jakostnich sitovych prvku a promyslenou strukturalizaci site.

2) V urcitych oblastech nasi drahe vlasti bychom na kabel nebo jiny drat asi cekali leta a leeta marne a prave bezdrat je zde vychodiskem jak se pripojit k netu.

3) Vetsina dratovych pripojeni je podstatne drazsi nez dnes nabizene bezdraty (WiFi) a mne osobne se moje pripojeni uplne vyhovuje a nemam zadny duvod cpat nekomu za me 2 Megabity do chrtanu vic nez mych 190,- kc mesicne.

4) Bezdratove technologie se dale vyvijeji a vyvijet budou a kvalitativne brzy uspokoji drtivou vetsinu beznych uzivatelu. Ja osobne pouzivam na WiFi i VoIP telefon a nemuzu si stezovat, v soucasne dobe uz ani na latenci v siti.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.