od smazáno IP: (zobrazit) | Zdravim vsechny, Zajimaji me moznosti wifi pripojeni v tehle lokalite. Popripade nejake zkusenosti vzhledem k tomu ze s televiznim signalem je to hodne spatne. Dan |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | urcite by se nasla nejaka wifi sit |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | V této lokalitě máme pokrytí signálem min. ze dvou příst. bodů. Nabízíme prům. denní rychlost připojení 4000 kbps (rychlost neomezujeme,pohybuje se mezi 2-12 Mbps),měs. poplatek 300,-Kč vč.DPH.Pokud máte zájem, volejte naši operátorku Fifejdy.cz tel. 724 983 463 mezi 9- 17 hod. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | A jak to je s internetovým připojením na ul. Lidická a Halasova ? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Dobrý den, naše síť pokrývá i většinu městské části Vítkovice, ul. Lidickou a Halasovou nevyjímaje. |
---|---|
od sabosa příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | Dobrý den, prosím Vás a ul. Erbenova? |
---|---|
od marconi příspěvků: 33 IP: (zobrazit) | Ano, na ul. Erbenova máme rovněž připojené klienty. Více na http://www.fifejdy.cz |
---|---|
od well příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | Dobry mam dotaz,chci se zeptat nevite na jake technologii jede firma Fifejdy??mam tedka od 802 ADRL 2,5mbit a jsem s tim spokojeny,jede to bez zavaznych vypadku a stabilne,tak bych chtel neco rychlejsiho?,to je malo na uziveni 3 pocitacu,a dival jsem se tak spolecnost Fifejdy ma docela rychle pripojeni,a taky jsem se dival na jejich stranky a moc tam toho neni popsane,jestli maji FUP a jakou maji rychlost a na jakem pasmu jedou.kdyby nekdo mel nejake info tak se ozvete. |
---|---|
od marconi příspěvků: 33 IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>well</legend>Dobry mam dotaz,chci se zeptat nevite na jake technologii jede firma Fifejdy??mam tedka od 802 ADRL 2,5mbit a jsem s tim spokojeny,jede to bez zavaznych vypadku a stabilne,tak bych chtel neco rychlejsiho?,to je malo na uziveni 3 pocitacu,a dival jsem se tak spolecnost Fifejdy ma docela rychle pripojeni,a taky jsem se dival na jejich stranky a moc tam toho neni popsane,jestli maji FUP a jakou maji rychlost a na jakem pasmu jedou.kdyby nekdo mel nejake info tak se ozvete.</fieldset> Fifejdy.cz nabízí připojení pro domácnosti linkou rychlostně neomezenou shora s garantovanou agregací max. 1:30 na každých 4 Mbit konektivity. Ve Frýdlantě n. Ostravicí je v současné době dostupná konektivita 30 Mbit (tzn. řečeno reklamštinou- RYCHLOST až 30 Mbps). Technické řešení spoje k zákazníkovi je plně v naší správě, zákazník přece platí za garantovanou službu, na za techn. zařízení. V žádném případě však nepoužíváme zařízení pracující v pásmu 2,4 GHZ. Na lince je aplikována FUP rozdělená po 7 dnech a na denní a noční. Celkový objem přenesených dat bez rychlostního omezení činí měsíčně 72 GB, tzn. 18 GB týdně (6 GB ve dne a 12 GB v noci 22-07 hod.) po vyčerpání některého z limitů je rychlost snížena na 512 kB download/256 kbps upload, po dvojnásobném překročení limitu pak na 256/128 kbps. Prakticky řečeno, pokud si vyčerpáte limit v denním pásmu, pak v noci můžete stahovat či posílat bez omezení rychlosti a naopak. V případě zájmu kontaktujte administrativu- kontakt je na našich stránkách. |
---|---|
od well příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | Uz jsem jim tam asi 3x psal a nikdo jeste neodpovedel,a mam dalsi dotaz da se tam treba prikoupit nejaky kredit a nebo nejak navysit pocet dat na stahnuti?a nebo si priplatit a byt bez FUP?A jeste mam dotaz kde tady mate hotspot??moc tam toho neni popsane na vasich strankach.Dekuji Tomáš |
---|---|
od marconi příspěvků: 33 IP: (zobrazit) | Dobrý den, v zájmu urychlení procesu administrace se domluvte osobně s odpovědnou osobou pro Pobeskydí, která zařídí vše potřebné- kontakt 733372370 p. Štefek. Co se týče limitů FUP- pokud sledujete naše stránky, tak od. 13.12. jsme zvýšili limity FUP na dvojnásobek (144 GB). Jedná se o vánoční akci pro stávající i nové zákazníky. Příp. navýšení limitů je detailně popsáno na našich stránkách. Je možno stanovit individuální tarify bez FUP podle požadavku zákazníka na míru po zkušebním normálním provozu (1 měs. období). |
---|---|