Rychlost.cz Fórum Všeobecná diskuze o různych typech připojení ADSL od Radiokomunikaci - 2048/1:20 nebo 4096/1:50 ????

ADSL od Radiokomunikaci - 2048/1:20 nebo 4096/1:50 ????

ADSL od Radiokomunikaci - 2048/1:20 nebo 4096/1:50 ????

Všeobecná diskuze o různych typech připojení
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Mam uz nejakou dobu Premium ADSL od Ra (drive Bluetone). Postupne jsem skoncil na 2048/512 s agregaci 1:20. Od letosniho jara nabizeji za stejne penize 4096/512, ovsem 1:50!

Zustat na 2Mb a slevnit pausal nelze (!!!), takze bych byl vdecny za odbornou radu, zda obetovat agregaci a jit na dvojnasobny download, nebo se na to vykaslat. Bydlim v zastvbe rodinnych domu, takze okolo neni extremne velka hustota telefonnich linek, ale proste neumim domyslet vsechny detaily.

Diky predem
karel

od smazáno

Já mám od podzimu Premium ADSL 3072/512, tez s původní agregací 1:20 a bez FUP. Tez jsem resil prechod na vyssi rychlost, ale nakonec jsem zustal. Zaplatim radeji o malinko vice, ale jsem spokojeny. Mame na tom povesenou ISDN linku a 1200,- Kc mesicne mame neomezeny internet a jeste telef. pausal! Pred dvema mesici, kdy se pripravovalo premium 2007 docasne poklesl download, ale nyni jedu porad na 2,7 - 2,9 MBps. Prejit muzu vzdy, ale zpet jiz nikoliv. Takze urcite prechazet nebudu a vyckam.

od smazáno

Zůstaň tam kde jsi, 1/20 Ti pojede Voip od dobrých poskytovatelů, na 1/50 si otom můžeš nechat jenom zdát.

od smazáno

ahoj..nemohli byste doporučit nějaky net tak 2mb/s a 256kb/s by mohlo stačit a hlavně bez FUP.prosim pište na mail.diky.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.