Rychlost.cz Fórum Doporučení připojeni v ....... Pripojeni v Rochlove (Nyrany->Blatnice)

Pripojeni v Rochlove (Nyrany->Blatnice)

Pripojeni v Rochlove (Nyrany->Blatnice)

Doporučení připojeni v .......
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Zdravim,

cetl jsem tu dost info - spise to vyznelo jako hazeni spiny jeden na druheho - takze bych se chtel optat.

Vhodne pripojeni v teto obci? Chytam WiFi-Blatnice-1 a 2, WiFi-Rochlov-1 (Pravdepodobne NoskaNet?) a wrabbit-ro a wrabbit-bl. Pak par dalsich, ale ty jsou daleko.

Rad bych od cloveka ZNALEHO vedel, kde jsou fyzicky umistena vyse uvedena AP, jsem totiz omezen vyhledem - na jedne strane stromy, na jedne les, na jedne pole a na posledni Blatnice. Libilo by se mne pripojit se na WiFi-Blatnice-1 nebo wrabbit-ro / wrabbit-bl - z jednoho prosteho duvodu, tyto AP bezi na RouterOS, ktery uznavam jako spolehlivy...

Take bych prosil nejlepe MAILOVY kontakt na obe spolecnosti. Telefon neni to prave na jednani a domlouvani.

Tot asi vse. Diky za pripadne odpovedi

od smazáno

Pokud shanis kontakt na NoskaNet, tak ten naleznes na webovych strankach, ktere jsem vcera pustil. www.noskanet.cz

S pozdravem iTomB spravce site.

od smazáno

Vyborne. Diky za info

od smazáno

Hm a popisovane se stava skutecnosti... Nikdo se za cely tyden z kontaktniho emailu neobtezoval ozvat...

Asi se budu muset smirit s EDGE od Vodafonu

od smazáno

Zdravim. Je mozne, ze si toho majitel nevsiml. Teprve dneska si plne nakonfiguroval nove emaily. No a ja po prijezdu ze zahranici s hruzou zjistil, ze na serveru jede spatne PHP a email systen. Takze jsem to ted 2 dny daval dohromady. Teprve ted se mi to podarilo dat cele dohromady, tak jak chci.

Zkus prosim tedy jeste napsat a ja mu to pripomenu, at se poradne podiva ;)

S pozdravem iTomB spravce site

od smazáno

Nejsem papousek, abych se opakoval ;) Ale na neco se to svest musi chapu :)

od smazáno

Odvolávám co jsem odvolal, slibuji co jsem slíbil.

Jirko jiz neni treba, email se nasel v kupe ostatnich a odpoved jiz byla zaslana ;)

S pozdravem Tom

od smazáno

Jo, ale clovek kterej to psal je zrejme cvicena opice, ktera ma sablonu, do ktere dopisuje jen mista podle poptavky na pripojeni.

Ptal jsem se na 3 veci, z nichz ani na jednu jsem nedostal odpoved.

Tak to zkusim tady, treba se pred lidma chcete ukazat:

1) KDE mate v Rochlove AP? (Nepozenu vas tam, kdyz budu vedet, ze tam nevidim kvuli stromum, ktere jsou tam skoro vsude). Odpoved, ze je tam pripojeni mozne opravdu neni relevantni (No i kdyz po tom co jsem videl jak je to tam pospojovano chapu, ze vam stromy nevadi, hlavne ze je zisk)

2) Je nezbytne nutne davat vam 1500 Kc za nic? (Tedy za "rekonfiguraci", ktera je pro me a jiste i pro vas otazkou 5 minut)

Na treti otazku ohledne ceny jsem si uz odpoved nasel. Prehledl jsem cenik na webu...

od smazáno

Zdravim Jirko
Tak holt odpovim opet ja...

V Rochlove AP je az nahore na hajovne - zluty barak. Je videt po celem Rochlove skoro. V Blatnicich je to na konci cca. 7 barak od mobilniho vysilace.

Hnat nas tam je stejne potreba, protoze se radsi sami presvedcime co a jak. A montaze tez delame my - chapu ze Pilsfree ma jiny pristup, my tez. Ad spoje pres stromy - nevim ze by tam nekdo mel WiFi od nas pres stromy. A prave proto, par lidi z Rochlova jede na Blatnice kluvi tomu, ze maji na Rochlovsky vysilac stromy.

Ad. 1500,- pokud se jedna o rekonfiguraci, tak byla zmena ceny, ale stejne vse budeme montovat takze je to jinak ;).

BTW: Opravdu stacilo zavolat a domluvit se, neni jediny problem tam zajet a shodnotit situaci. Treba vcera jsme projeli okolo.

S pozdravem iTomB spravce site.

od smazáno

Nejsem odtamtud, takze bych tam musel jet i ja a po praci pro me znamena nekdy pozde odpoledne nebo brzo vecer ;) Spis jsem tam jen o vikendech.

OK, pokud je to tak, tak se radeji spokojim s GPRS. Od hajovny jsem sice asi tak 100 metru ale za ty prachy vyhozeny oknem mi to rozhodne nestoji ;)Diky za info

od smazáno

My delame i o vikendech ci vecer, no problem ;).

Oki rozhodnuti je na Vas, ale staci se ozvat a domluvit se po telefonu, misto psani zde nekolik dni ...

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.