Rychlost.cz Fórum Ostatní Problém s uploadem v XP

Problém s uploadem v XP

Problém s uploadem v XP

Ostatní
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Zdravím a prosím o nakopnutí. Mám starý NB IBM 600E, připojený přes router Ovislink e-live k internetu. Síťovka v NB je typ Edimax EP-4103DL. Ve WinXP mi nefunguje upload, down je v pořádku. Pokud přehodím harddisk a použiji systém Ubuntu (Linux), down i upload jdou OK. Zřejmě je něco v XP blbě nastaveno, ale už jsem zkoušel snad všechno a nic nepomáhá. Nevíte někdo, v čem by to mohlo být? Díky za každou reakci, která povede k úspěchu. Trn

od smazáno

Zrejmne nejaky firewall, kdyz stahujes tak ti nepatrne jde i upload, ale to sou jen DNS pozadavky. Jestli ze ti jde download tak urcite veci pres upload take.....takze je nekde nejaky filtr.

od smazáno

Filtr, ale jaký a kde...?

od smazáno

Zkus firewall vypnout. Pokud bude upload funkční, tak hledej v nastavení firewall(u).

od smazáno

Ahoj.Zkus tento opravný balík.<span class="t-blue"><b>

1. Zastavit službu automatických aktualizací:

Start -&gt; spustit -&gt; do okna napsat „services.msc“ , spustí se služby.

Poté klikněte pravým tlačítkem na „Automatické aktualizace“ a vyberte „Zastavit“

2. Je nutné odinstalovat MSI Installer 3.1

Provede se to následujícím způsobem: Klikněte na „Start“, poté na „Ovládací panely“, v okně „Ovládací panely“ vyberte „Přidat nebo odebrat programy“, po chvilce se zobrazí „Přidat nebo odebrat programy“. Skoro na konci seznamu je „Windows Installer 3.1 (KB893803), klikněte na tento název, klikněte na tlačítko „Odebrat“, a program odeberte. Bude vám to možná hlásit, že pokud program odinstalujete, tak vám nějaké programy nebudou fungovat. Toto je v pořádku. Je třeba tento program odinstalovat. Až po odinstalaci Windows Installeru spusťte výšejmenovaný nástroj au_client_tool_v7.exe. Tento nástroj také automaticky doinstaluje Windows Installer 3.1

Pokud po odinstalaci MSI Installeru restartujete počítač, zopakujte krok č.1

3. Nástroj pro opravu problémů s aktualizecemi.

Internetová adresa je http://www.sendspace.com/file/pr4e2k

Nástroj se jmenuje au_client_tool_v7.exe , velikost je 15,9 MB

- při spouštění vám může systém Windows nahlásit, že je tento nástroj nepodepsaný. Je to však v pořádku, klidně ho spusťte.

Je v Anglické verzi. Po spuštění probíhá vše automaticky, na nic se to nedotazuje.

Toto provede obrovské množství věcí, takže by to pak mělo fungovat.

Restartujte PC.

Nakonec klikněte na “Start” -&gt; “Spustit” -&gt; do okna napsat “wuauclt /detectnow” -&gt; OK

Tento příkaz spustí aktualizace.

od galzde

</b></span>
Zdravím,

t. j. velmi dokonalý návod, ale jak se zdá tak pro mne zcela nepoužitelný, neboť se již druhý týden marně a neúspěšně stáhnout na uvedené adrese tento uvedený soubor:

au_client_tool_v7.exe , velikost 15,9 MB

Velmi jsem se snažil najít i jiný zdroj, ale pod tím názvem se mi stáhne nějaký nepotřebný soubor o velikosti 17 kB.

Pokud má někdo tento soubor prosím velice o jeho zaslání na:

gazda.bkp@tiscali.cz

protože si již neznám jinak pomoci s problémem nefunkčního stahování záplat WinXP Prof.

Děkuji - Galia Z.

od smazáno

Prosím potřebuji poradi. Mám stejný problé s aktualizacemi systému WINDOWS XP, postupoval jsem podle návodu uvedeném ve fóru, ale při spouštění opravného linku mi systém hlásí (není platná aplikace typu WIN32). Zkoušel jsem i opravit systém, ale neůspěšně. Pokud by mi věděl někdo poradit tak tak na klusacek.radek@iex.cz. Děkuji

od smazáno

Mam uplne stejny problem

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.