Rychlost.cz Články O2 představilo nový projekt Unity. S Air Bank můžete získat za platbu vyúčtování 300 Kč zpět

O2 představilo nový projekt Unity. S Air Bank můžete získat za platbu vyúčtování 300 Kč zpět

Autor článku: Jakub Janíček | 17.04.2024

Telekomunikační společnost O2 a Air Bank propojují své služby v rámci nového projektu Unity. Jejich společní zákazníci mohou získat k novému telefonu Samsung Galaxy S24 zdarma 50palcovou LED televizi Samsung v hodnotě téměř 10 000 Kč. Pokračuje také vyplácení bonusu 300 Kč měsíčně za placení faktur O2 z běžného účtu Air Bank. Všechny výhody Unity si klienti aktivují v online samoobsluze. Nabídky budou postupně rozšiřovány a do budoucna se počítá se zapojením dalších firem ze skupiny PPF.

Ilustrační obrázek

Telekomunikační společnost O2 a Air Bank oznámily rozšíření své dosavadní spolupráce. Nově své služby propojují pod hlavičkou projektu Unity, který má jejich společným zákazníkům přinést řadu výhod, snazší správu služeb a zajímavé bonusy za věrnost.

Televize k mobilnímu telefonu

Jednou z prvních nabídek, na kterou chce O2 nalákat klienty v rámci Unity, je možnost získat k novému telefonu Samsung Galaxy S24 zdarma 50palcovou LED televizi Samsung v hodnotě téměř 10 000 Kč. Tato akce platí pro společné zákazníky O2 a Air Bank, kteří se do Unity zapojí, a to až do konce června nebo do vyprodání zásob.

Odměna 300 Kč za zaplacené vyúčtování

Projekt Unity navazuje na dosavadní spolupráci obou firem, v rámci které již více než rok vyplácejí společným zákazníkům bonus 300 Kč měsíčně za využívání jejich služeb. Tuto odměnu získá každý klient, který má u Air Bank běžný nepodnikatelský účet s pravidelným měsíčním příjmem alespoň 10 000 Kč a zároveň z něj hradí faktury za služby O2 v minimální výši 600 Kč.

Všechny výhody spojené s Unity si zákazníci mohou aktivovat ve své online samoobsluze. Nabídky mají být postupně rozšiřovány o další benefity. Generální ředitel O2 Jindřich Fremuth uvedl, že se do budoucna počítá také se zapojením dalších firem ze skupiny PPF.

Hledáte rychlý a spolehlivý internet? Zadejte adresu a vyberte si.
Vyplňte adresu přípojky (ulice a č.p.):

Společnost CETIN rozšiřuje své portfolio o služby kybernetické bezpečnosti pod značkou CETIN X. Reaguje tak na rostoucí hrozbu kybernetických útoků a nabízí firmám i veřejné správě komplexní ochranu, včetně nepřetržitého monitoringu, analýzy hrozeb a pokročilých testů.

Projekt Starlink od SpaceX slibuje globální vysokorychlostní internet, ale bývalá fyzička NASA Dr. Sierra Solter-Hunt varuje před jeho možným dopadem na magnetické pole Země. Tisíce satelitů Starlink totiž vytvářejí vodivou vrstvu v atmosféře, která by mohla narušit magnetosféru chránící Zemi před kosmickým zářením.

Umělá inteligence (AI) mění svět zákaznické péče. Společnost O2 implementuje AI nástroje, včetně aplikace Virtual Buddy, která pomáhá zaměstnancům rychle a efektivně řešit dotazy klientů. Díky AI se zkracuje doba řešení dotazů, zvyšuje se efektivita práce a zlepšuje se spokojenost zákazníků.

Čtyři nejnebezpečnější počítačové viry, které aktuálně útočí na české uživatele, jsou spyware Agent Tesla a Formbook, malware Rescoms, umožňující vzdálené ovládání, a adware Andreed napadající Android. Škodlivé kódy se šíří hlavně přes podezřelé e-maily a falešné aplikace.

Internetové vyhledávání, jak ho známe, směřuje k obrovské proměně. Google a další technologičtí giganti údajně plánují zavést poplatky za prémiové vyhledávací služby využívající výkonnou umělou inteligenci (AI). Důvodem jsou obrovské náklady na provoz těchto pokročilých systémů. Experti předpovídají, že všichni hlavní hráči v oboru AI budou nuceni přejít na předplatné, aby své náklady dokázali pokrýt.