Přípojení NÝŘANY

Strana:1 2 3 4 5 6 7
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Tak zajímalo by mi, kdy Velbnet konečně dorazí do těch Nýřan. První zmíňka o připravování Velbnetu do Nýřan je někdy v březnu a pořád nic. Je to škoda mohli mít mnohem víc zákazníků, protože to připojení od nich vypadá opravdu dobře a řekl bych že bude nejlepší co v Nýřanech je. Už jenom někde výše zmiňovaná konektivita 100 mbps. Ale takhle lidi jdou k místním poskytovatelům, kde je max konektivita kolem 20 - 30 mbps a těch lidí, co přechází na WIFI je za poslední půlrok opravdu hodně.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Dobrej den ja sem docela s internetem od noskanet spokojen bydlim v kamenem ujezde spoj u Mullera jede to tech 1,8 až 2,2 ale upload je horsi tech 300 ted mam naky problem ale uz sem na to asi prisel pac to bylo asi win vistama ze internet sel jen na 64 bit prohlizecich a ja pouzivam operu ale ted instaluju XP aa uvidim . Machovec

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

ja taky mam noskanet a drive sem by velmi spokojen bydlim v nyranech u koleji a sem napojen na spoj na pankrac . Drive to slo v poradku a najednou mi zacina kolisat rychlost a narustat pingy na docela vysoke hodnoty . a kdyz si zapnu net cca 1 v noci uplne v pohode . bud tam mam nejaky tahace nebo je to pretizeny .

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

woe to sem ja Machovec

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Zdravim, osobně mám net od Nosky i od Žalia a nemužu si stěžovat. Jen ten Net od NOSKY mi proste nejede. Poslední dobou je to velká krize a nejvíc je, že Noska s tím nic nedělá a jen se tomu směje. Tohle není profesionální přístup. Měl by o své zákazníky pečovat lépe. Kdysi tomu tak bylo, ale už má peněz asi dost a tak to má na háku.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Zalio Forever <b>

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

www.zalio.cz
Hovoří za vše...

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Firma zalio.cz si hraje na rychlomontéry :O))

V některých bytovkách v pohodě protáhnou kabely komínem, jen aby nemuseli vrtat dírku na UTP.

Pozor na ně!

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

jsem majitelem zalia a nemužu si vynachvalit mel jsem i nosku to byl samej problem ze nekde neco tamhle nejde za par dni to pude a to same stale do kola

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Tak to by mi zajímalo co FORWIFI poslední dobou vyvádí. Internet nejde třeba celý den výpadek za výpadkem Rychlost poslední dobou děs a pingy také. Na načtení stránky večer čekam třeba půl minuty. Nikde žádné vysvětlení co se vlastně děje a ani žádná omluva lidem. Kdy by to alespoň napsali na stránky.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

To je pravda ForWifi na to poslední dobou pškně serou.Měli by se začít zajímat o svou klientelu a né jen o kapsu.Všude píšou 3mb/3mb a opravdu po stahnuti par dat to klesne tak na 1mb a to máte ještě možná štěstí.Bydlív v Bytovce hned naprodti vysílači a je to ostuda takové pingy a připojení..

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Já doporučuji Leoše ! Tam je to totiž bez problémů !

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Tak sem někdo hoďte jaký parametry má Žalio. Na mail sem mu už psal dvakrát a už půl roku bez odpovědi. Jaká je rychlost příchozí, odchozí, jestli jsou nějaká datová či rychlostní omezení, jestli třeba omezuje rychlost na P2P sítě, FTP, jestli je u Žalia možná veřejná IP? Jak je na tom s výpadky a jaká je reálná a stabilní rychlost? Aby to nebylo jako u FORWIFI. jak je psáno výše. Pořád se u forwifi mluví o 3 mbps v obouch směrech, ale jak se stáhne nějakých 30 mB, tak rychlost klesne na 1 mbps (120 kB/s) 3mbps jsou v podstatě jen na prohlížení stránek. Jinak pokuď by se v Nýřanech našel člověk, kterej by dělal správce sitě a staral se o ní, tak by sem zavedli i Pilsfree. V podstatě jen čekají až se jim ozve člověk, kterej by měl Nýřany na starosti. Jinak připojení www.velbnet.cz nebo www.osro.eu by taky byli dobrý, ale jak si se zasekli v Tlučný a do Nýřan nedorazili.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Navrhoval jsem na pilsfree,že bych se toho klidně ujal asi tak před rokem a od Kuchiňky jsem se dozvěděl,že mají v plánu Nýřany připojit a to bylo vše.Víc už se neozval.Teď už nemam zájem.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Já jim psal dvakrát a poprví tak před rokem a to mi řekli, že Nýřany mají v plánu letos na jaře a pak sem jim psal někdy v květnu a řeklimi, že jen čekají až se jim někdo ozve kdo se o to bude starat.. Psal mi člověk co měl nastarosti Tlučnou. Je to stejně takovej paradox, že v Tlučný je daleko větší výběr připojení než v Nýřanech. http://www.internetprovsechny.cz/wifi.php?kraj=plzensky

 
Strana:1 2 3 4 5 6 7

Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.