Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Mám dva počítače připojené přes switch k AP klientovi. Každý počítač má svoji IP adresu. Když počítač A surfuje po Internetu, běží vše normálně. Jakmile ale se začne pracovat na Internetu s počítačem B, okamžitě se přeruší surfování na počítači A a počítač B klidně surfuje dál. Internetový prohlížeč na počítači A jen oznamuje, že nemuže se spojit s požadovaným serverem. Po odpojení počítače B, počítač A zase normálně surfuje. Rychlost bezdrátové sítě je v rozmezí 500 až 1000 Kbps. Nevím co s tím.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Stáhni si program Netlimiter nebo Du Super Controller a omez stahování na počítači B. Potom ti půjde stahovat i na počítači A (ten můžeš taky omezit). Nejlepší je Netlimiter 2 Pro (je to ale jen trial verze). Ten umí i časové omezení. Tzn., že přes den může být připojení omezené a třeba přes noc, kdy na počítači B nikdo nic nedělá, může počítač A stahovat plnou rychlostí bez omezení.

Nastavení programů je velice jednoduché. Stačí tam nastavit rychlost stahování (download) a rychlost odesílání (upload).

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Děkuji za radu. Jen prosím Tě ještě dotaz, zda musím doporučený program nainstalovat na oba počítače nebo pouze na jeden ? Možná že se blbě ptám, ale jistota je jistota.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Provedl jsem vše dle shora uvedené rady, ale nepomohlo to a počítač B dále blokuje počítač A. Zakopaný pes je pravděpodobně jinde.

 
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.