Prosím o radu

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Chtěl bych si na chatě zprovoznit internet.Není zde telefon a ani hustá zástavba.Prosím o radu-jaké mám možnosti?A potřebuji nějaký silný počítač nebo na internet stačí i nějaký slabí?.

Děkuji

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Moznosti je nekolik. V idealnim pripade budes nekde v dosahu nejakeho bezdratu, mozna bych se podival i na Radiokomunikace a jejich Bluetone Angel. Je to ale docela drahe s spise stabilni reseni. Lepsi bude mozna vyuzit CDMA od Eurotelu (resp. O2) nebo 4G od T-mobilu. Ovsem v techto pripadech je vhodne se nejenom informovat u nich, zda-li tam maji signal, ale zaroven si tu techniku i pujcit a sam si to promerit. Nepujde-li ani jeden, pak zbyva mobilni klasika GPRS, coz na vikendy bohate staci. Kdyz ani tohle nebude mozne, pak uz jenom exotika. Je-li to nekde v pohranici, slysel jsem o MW za hranice. Napriklad v SRN zaplatit duchodcum ADSL a pretocit si to k sobe pres anteny domu. Kupodivu to vyjde levneji, ale nevim jak je to se zakonnosti. NU a paklize je pan milionar, pak je zde moznost duplexniho satelitu. Porizeni stoji cca 70 - 100 tisic korun a mesicne to vyjde cca 5 tisic korun. Ovsem jsou to info stare nekolik let. V praxi jsem to nikdy nevidel. Asi tak tedy....

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Jo jeste jednu vec, na internet postaci nejaka stara plecka, ale ja osobne bych si koupil nejakej starickej notebook do peti (i mene) tisic. Jinak staci i stolni klasika za petikilo.:-)

 
od dvb-rcs
příspěvků: 5
IP: (zobrazit)

<fieldset><legend>Fireman10:12.11.2006 07:21</legend>Chtěl bych si na chatě zprovoznit internet.Není zde telefon a ani hustá zástavba.Prosím o radu-jaké mám možnosti?A potřebuji nějaký silný počítač nebo na internet stačí i nějaký slabí?.

Děkuji</fieldset>

Dalsi moznosti je i vysokorychlostni satelitni pripojeni od 500 Kc vice na www.intv.cz

 
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.