Rychlost.cz Fórum Síťový software jaký použít antivir program

jaký použít antivir program

jaký použít antivir program

Síťový software
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Poslední dobou se mi objevují na síti viry. Mám Avg 7.5 denně aktualizovanou. Nevím tedy zda je dostačující pro ochranu. Slyšel jsem třeba že je dobrý Nod32. Může mi někdo poradit? Dík.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

<fieldset><legend>cert:29.10.2006 12:08</legend>Poslední dobou se mi objevují na síti viry. Mám Avg 7.5 denně aktualizovanou. Nevím tedy zda je dostačující pro ochranu. Slyšel jsem třeba že je dobrý Nod32. Může mi někdo poradit? Dík.</fieldset>

NOD32 jsem používal poměrně dlouho než jsem přešel k AOL a Active Virus Shield. Spolu se Sunbelt Personal Firewall a Spyware Terminator (všechny zdarma), kteri bezi rezidentne (zabrana pamet je zanetbatelna) jsem nenarazil na sebemensi problem, stejnou kombinaci pouzivam i na notebooku a nemuzu si stezovat. Jednou zacast projedu PC Ad-awarem a Spybotem, vycistim CCleanerem a jsem spokojen a myslim ze me pocitace take.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Od té doby co používám antivir Avast společně s Kerio Personal Firewall vše &quot;jede&quot; tak jak má. Avast i Kerio je pro domácí využití zdarma. Občas také &quot;pročistím&quot; PC od spywarů a jiných podobných škodlivých programů programem Spybot - Search &amp; Destroy, který je taktéž zdarma.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Mám Nod32 žádnou černotu, platím licenci nemám problém, free verze avastu mi pouštěla trojany jak na běžícím pásu, fireval Kerio a je vše OK.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

potřeboval bych poradit nějáký super firewall který nespomaluje a zárověn je učiný pls poradte!

 
od jiri-r
příspěvků: 11
IP: (zobrazit)

Pro domácí použití je zdarma Kerio Personal Firewall.

Má dva režimy, jeden začátečnický a druhý tzv. učící se. Tento doporučuji použít. Konfigurace tohoto firewallu je jednoduchá a pokud si člověk přečte nápovědu (je celá v češtině), tak je celkem O.K. Je třeba jej doplnit o kvalitní a levný NOD32 a je celkem po starostech. Pochopitelně je potřebné být ostražitý při surfování, stahování ...z netu a tak podobně.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

používal jsem avast,avg,kaspersky a ted mam nod32 podle mě je nejlepší ale když aktualizuji a už je nejaká navá tak mi to ukáže že není žádná nová aktualizace tak musím skoušet z jiných serverů zterých to nekdy de a ne je to normální?24

 
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.