| 05.05.2008 10:01 od pikoto příspěvků: 22 karma: +0/-0 | <fieldset><legend>blackvirus</legend>Víš pikoto ono se říká,čím jsou lidé blbější tím méně jim to vadí a ty si blbců král </fieldset> Donici tad yaspon ukazuješ jak si trapnej a majel klouček...Koukni s ena IP adresu, která je z prahy, sám si tu tvrdil jak jsi v praze na kolejich, navíc už si tu kdysi v minulosti z této IP psal...Si fakt lamka.. Prostě už sem nepiš na mé komenty, ukazuješ jaksi trapnej když se vydáváš za dvě osoby....Prej " teď ho DOnic dostal...jak mu neodpovídá" ty si fakt kus roury.. |
|---|---|
|   |
| 05.05.2008 12:04 od blackvirus | |
|---|---|
|   |
| 05.05.2008 13:56 od Brul | Starnet a uroven jejich site a techniku je absolutne zalostna. Jednou sem od nich potreboval servis. Nejdrive mi tvrdili ze muj client neni kompatibilni z jejich siti Coz je zjevne ze ze me delali idiota (predpoklad neznalosti zakaznika - cil prodat nove zarizeni)nehlede na to ze ta pripojka uz mesic pred tim "kompatibilne" zila. Muj client je ovislink stejne jako jejich AP nehlede na to ze 802.11b je standart Kdyz se tedy uracili prijet po 3 dnech, mel sem z jejich technikem asi pulhodinovy rozhovor jak se nastavuje ovislink s APPRO v NATu.... (To je technik???? Clickat do WEB rozhrani dokaze civicenej medved za 3 mrkve) Samozrejme ze nic nevyresil protoze uplne identicky jsem navadel i sou pritelkyni a byla o dost chapavesi a to nejni moc IT zena Kdyz sem byl tedy nucen jet 130km opravit tu pripojku tak jsem uzasl, ze "technik" nepochopil ze jejich ap nemuze vysilat na stejnem kanalu jako domaci bezdrat ktery lezi vedle nej a ze by to "home wifi" mohl preladit Oni si celkove z kanaly nedelaji hlavu v miste kde je ta pripojka je dostupnych 27AP stanetu... Proboha kanalu je 14 chlapci... (beru li v uvahu cinskou licenci) Pochopim ruseni konkurenci ale sami sebou???? Z 27AP bylo na 7 (defautnim) 17AP Posleze zadost o to ze se pripojim pres CANOPY mi byla zamitnuta z duvodu ze pry netrpi cizi zarizeni na svoji siti. Asi by moje canopy bylo zase nekompatibilni jako muj ovislink Vyvstava otazka na starnet: ZIVITE SE PRODEJEM CANOPY NEBO INTERNETEM???. Protoze canopy a jeho cena u starnetu je temer o 30% vyssi nez u nas (Nejmenovany stredocesky bezdrat velikostne srovnatelny se starnetem ne vsak kvalitou sluzeb) a to na nem mame rabat (bavim se o advantage platform) Zhrnuti: Stabilita pripojky: Silena (10% casu nefunkcni uz na nejich retranslacce da li se te prasarne na sousednim baraku tak rikat) Servisni zasah: Nezkuseni technici neochotny sekretariat vikendova nedostupnost podpory. Agregace: Oni se tomuto pojmu vysmivaji (chapu ze v panelaku na LAN rozvodech jim to obcas chodi dobre tam neresi posledni mile) Sit: Postavena horkou jehlou... Nespolehliva ifrastruktura, Pouzivani Multipointu na paterni spoje... Brutalni prekurovani vykonnu Pokryti: Snad uplne vsude po budejkach a okoli ale.... |
|---|---|
|   |
| 05.05.2008 14:38 od blackvirus | <fieldset><legend>Brul</legend>Starnet a uroven jejich site a techniku je absolutne zalostna. Jednou sem od nich potreboval servis. Nejdrive mi tvrdili ze muj client neni kompatibilni z jejich siti Coz je zjevne ze ze me delali idiota (predpoklad neznalosti zakaznika - cil prodat nove zarizeni)nehlede na to ze ta pripojka uz mesic pred tim "kompatibilne" zila. Muj client je ovislink stejne jako jejich AP nehlede na to ze 802.11b je standart Kdyz se tedy uracili prijet po 3 dnech, mel sem z jejich technikem asi pulhodinovy rozhovor jak se nastavuje ovislink s APPRO v NATu.... (To je technik???? Clickat do WEB rozhrani dokaze civicenej medved za 3 mrkve) Samozrejme ze nic nevyresil protoze uplne identicky jsem navadel i sou pritelkyni a byla o dost chapavesi a to nejni moc IT zena Kdyz sem byl tedy nucen jet 130km opravit tu pripojku tak jsem uzasl, ze "technik" nepochopil ze jejich ap nemuze vysilat na stejnem kanalu jako domaci bezdrat ktery lezi vedle nej a ze by to "home wifi" mohl preladit Oni si celkove z kanaly nedelaji hlavu v miste kde je ta pripojka je dostupnych 27AP stanetu... Proboha kanalu je 14 chlapci... (beru li v uvahu cinskou licenci) Pochopim ruseni konkurenci ale sami sebou???? Z 27AP bylo na 7 (defautnim) 17AP Posleze zadost o to ze se pripojim pres CANOPY mi byla zamitnuta z duvodu ze pry netrpi cizi zarizeni na svoji siti. Asi by moje canopy bylo zase nekompatibilni jako muj ovislink Vyvstava otazka na starnet: ZIVITE SE PRODEJEM CANOPY NEBO INTERNETEM???. Protoze canopy a jeho cena u starnetu je temer o 30% vyssi nez u nas (Nejmenovany stredocesky bezdrat velikostne srovnatelny se starnetem ne vsak kvalitou sluzeb) a to na nem mame rabat (bavim se o advantage platform) Zhrnuti: Stabilita pripojky: Silena (10% casu nefunkcni uz na nejich retranslacce da li se te prasarne na sousednim baraku tak rikat) Servisni zasah: Nezkuseni technici neochotny sekretariat vikendova nedostupnost podpory. Agregace: Oni se tomuto pojmu vysmivaji (chapu ze v panelaku na LAN rozvodech jim to obcas chodi dobre tam neresi posledni mile) Sit: Postavena horkou jehlou... Nespolehliva ifrastruktura, Pouzivani Multipointu na paterni spoje... Brutalni prekurovani vykonnu Pokryti: Snad uplne vsude po budejkach a okoli ale....</fieldset> Mluvis mi zcela z duse,jelikoz nejsem ve slohu tak dobry,tak jsem se neobtezoval,ale dekuju ze jsi to udelal za me.Plne se s tebou ztotoznuju.Studuju Sdelovaci a telekomunikacni techniku na CVUT FEL a opravdu ti musim dat za pravdu,ze jako neco jako je problem posledni mile to fakt neresi a pouzivani Multipointu na paterni site je pekna prasarna. |
|---|---|
|   |
| 05.05.2008 17:22 od Brul | <fieldset><legend>JV</legend>RomanJá jsem nikde nepsal, že mám lepší cenu než Starnet - stačí číst!!! A proto, že nejsem socka, tak jsem toho joudu od Starnetu poslal pryč . Kritizoval jsem činnost obchodního zástupce, který balamutí lidi tím, že jejich současný provider je v domě na černo. Balamutí lidi s nezdílenou a neomezenou linkou. O snížení rychlosti taky zákazníkovi nic nezdělí, to se člověk dozví až když potom pátrá. Jinak přečti si co jsi napsal. Docela si tam protiřečíš. Skoro bych řek, že jsi od Starnetu.[/u] Jo, jsem ze starnetu a nestydim se za to. Obcas sem musim vlozit nejaky komentar, protoze nas kazdej jen pomlouva a vubec to neni pravda. Jsme dobra firma! Kdyz chce nekdo mega, ma mega. Po telefonu vse ochotne resime. A vubec vsechno co tu pisete je lez! Asi nechame celej thread smazat!</fieldset> SMAZAT :-D:-D Jo ty ses ze starnetu to sedi |
|---|---|
|   |
| 05.05.2008 17:33 od Brul | <fieldset><legend>Stanmax</legend>Zdravím všechny, objednal jsem u Starnetu připojení přes technoligii Motorola a to tarif Business advantate line 2005 - 1536/384 Kbit. První den byl problém, ale poslední tři týdny to stále frčí bez výpadku. Rychlost zde je 1470/380 Kbit, takže zatím 100% spokojenost. </fieldset> Motorola jako takova ma casovou modulaci odolnou proti ruseni paklize nepouzivaj nejlevnejsi softwarovou verzi a to je temer dokonale blbu vzdozne paklize se dobre nastavi "AP". Ted uz ti budou v 70% vznikat vypadky jenom kvuli jejich pateri. Mam nasazeno asi 1300 HW SMek a da se rict ze na strane klientu chyby nejsou pokud do toho neslehne blesk nebo to nekdo necmajzne... |
|---|---|
|   |
| 05.05.2008 17:52 od Brul | <fieldset><legend>Tornádo</legend>Nezbývá mi již nic jiného, než se podělit o zkušenost s firmou starnet. Provozujeme malou síť poblíž ČB. K internetu jsme připojeni od starnetu motorolou 5GHz, spoj přibližně 13km na komín ve Vrátě. Máme tarif za více jak 3000,- měsíčně. V pátek 26.ledna 2007 přibližně kolem 10.00h se znatelně zhoršila chybovost spoje. Kolega volal do starnetu a byl informován o problémech na technickém zařízení umístěném na komíně s tím, že se situace zlepší, opravu již provádí jejich servisní firma. Nedělo se nic... Kolega volal v průběhu tohoto týdne ještě 3x. Jen se dozvěděl, že se nyní opravuje pro změnu spoj, který přivádí konektivitu na komín a probíhá testování... Stále se nic neděje... Dnes je 1.února 2007 - 7 den, kdy nám linka střídavě nefunguje. Starnetu je to jedno, neopravuje, nepodá vysvětlení, neomluví se... Předpokládám, že peníze bude chtít zaplatit včas. Obrázek o serioznosti této firmy nechť si každý udělá sám. A takto to chodí již 7 den: Příkaz PING na 62.240.182.xxx s délkou 1024 bajtů: Vypršel časový limit žádosti. Odpověď od 62.240.182.xxx: bajty=1024 čas=351ms TTL=54 Vypršel časový limit žádosti. Odpověď od 62.240.182.xxx: bajty=1024 čas=224ms TTL=54 Vypršel časový limit žádosti. Odpověď od 62.240.182.xxx: bajty=1024 čas=317ms TTL=54 Vypršel časový limit žádosti. Odpověď od 62.240.182.xxx: bajty=1024 čas=337ms TTL=54 Odpověď od 62.240.182.xxx: bajty=1024 čas=525ms TTL=54 Odpověď od 62.240.182.xxx: bajty=1024 čas=315ms TTL=54 Odpověď od 62.240.182.xxx: bajty=1024 čas=292ms TTL=54 Odpověď od 62.240.182.xxx: bajty=1024 čas=274ms TTL=54 Vypršel časový limit žádosti. Odpověď od 62.240.182.xxx: bajty=1024 čas=352ms TTL=54 Odpověď od 62.240.182.xxx: bajty=1024 čas=401ms TTL=54 Odpověď od 62.240.182.xxx: bajty=1024 čas=250ms TTL=54 Odpověď od 62.240.182.xxx: bajty=1024 čas=349ms TTL=54 Vypršel časový limit žádosti. Odpověď od 62.240.182.xxx: bajty=1024 čas=379ms TTL=54 Vypršel časový limit žádosti. Odpověď od 62.240.182.xxx: bajty=1024 čas=328ms TTL=54 Vypršel časový limit žádosti. Odpověď od 62.240.182.xxx: bajty=1024 čas=308ms TTL=54 Odpověď od 62.240.182.xxx: bajty=1024 čas=347ms TTL=54 Vypršel časový limit žádosti. Odpověď od 62.240.182.xxx: bajty=1024 čas=423ms TTL=54 Odpověď od 62.240.182.xxx: bajty=1024 čas=400ms TTL=54 Vypršel časový limit žádosti. Odpověď od 62.240.182.xxx: bajty=1024 čas=443ms TTL=54 Odpověď od 62.240.182.xxx: bajty=1024 čas=261ms TTL=54 Vypršel časový limit žádosti. Pakety: Odeslané = 43, Přijaté = 20, Ztracené = 23 (ztráta 53%), Přibližná doba do přijetí odezvy v milisekundách: Minimum = 224ms, Maximum = 525ms, Průměr = 343ms</fieldset> Kamo a co cekaz od Canopky na 13km???? Pokud ji mas v offsetu a nadruhy strane je jenom canopka s 60° sektorem 7dBi . Nepredpohladam ze Starnet proti tobe poslal dalsi offset na BLACKHOLE nebo alespon stinger. I tak na tuhle vzdalenost by chodilo luxusneji P2P WDS na ovislincich 5000 |
|---|---|
|   |
| 05.05.2008 17:58 od blackvirus | Kdyby radši místo psaní na tohle forum poradne makali,treba by nebyl duvod proc sem psat Asi maji hodne casu,kdyz sem pisou a nevi co jinyho roupama delat |
|---|---|
|   |
| 05.05.2008 18:08 od | <fieldset><legend>Brul</legend> Motorola jako takova ma casovou modulaci odolnou proti ruseni paklize nepouzivaj nejlevnejsi softwarovou verzi a to je temer dokonale blbu vzdozne paklize se dobre nastavi "AP". Ted uz ti budou v 70% vznikat vypadky jenom kvuli jejich pateri. Mam nasazeno asi 1300 HW SMek a da se rict ze na strane klientu chyby nejsou pokud do toho neslehne blesk nebo to nekdo necmajzne...</fieldset> TDD (pro odchozí vysílání) a TDMA (pro prijem) je sice porovnani CSMA/CA (popripade RTS/CTS) inteligentejsi metoda, ale pokud nekolikanasobne budete prekracovat konkurence vysilaci vykon, tak vlivem interferenci Vam ani inteligentni casovej multiplex nepomuze. Problem Starnetich Motorol nebyl v tom, ze by prekracovali pocet doporucenych SM modulu k danym AP (tusim ze 200 na jeden 60 stupnovy AP modul), ale spise absence casove synchronizace pomoci GPS. Ovsem to vubec nejzasadnejsi byl obrovsky rozsah broadcastovych domen (aneb seswitchovali co mohli). Dusledek tohoto bylo to, ze pak na SM klienta, u ktereho Link Test ukazoval pro download 4 Mbity, tekly i 3 Mbity trafficu pro nekoho jineho.. Starnet tuto technologii postupne stahuje, takze je mozne, ze po pul roce uz by Vam Vase SMko nefungovalo vubec. |
|---|---|
|   |
| 05.05.2008 20:07 od pikoto příspěvků: 22 karma: +0/-0 | <fieldset><legend>Brul</legend>Starnet a uroven jejich site a techniku je absolutne zalostna. Jednou sem od nich potreboval servis. Nejdrive mi tvrdili ze muj client neni kompatibilni z jejich siti Coz je zjevne ze ze me delali idiota (predpoklad neznalosti zakaznika - cil prodat nove zarizeni)nehlede na to ze ta pripojka uz mesic pred tim "kompatibilne" zila. Muj client je ovislink stejne jako jejich AP nehlede na to ze 802.11b je standart Kdyz se tedy uracili prijet po 3 dnech, mel sem z jejich technikem asi pulhodinovy rozhovor jak se nastavuje ovislink s APPRO v NATu.... (To je technik???? Clickat do WEB rozhrani dokaze civicenej medved za 3 mrkve) Samozrejme ze nic nevyresil protoze uplne identicky jsem navadel i sou pritelkyni a byla o dost chapavesi a to nejni moc IT zena Kdyz sem byl tedy nucen jet 130km opravit tu pripojku tak jsem uzasl, ze "technik" nepochopil ze jejich ap nemuze vysilat na stejnem kanalu jako domaci bezdrat ktery lezi vedle nej a ze by to "home wifi" mohl preladit Oni si celkove z kanaly nedelaji hlavu v miste kde je ta pripojka je dostupnych 27AP stanetu... Proboha kanalu je 14 chlapci... (beru li v uvahu cinskou licenci) Pochopim ruseni konkurenci ale sami sebou???? Z 27AP bylo na 7 (defautnim) 17AP Posleze zadost o to ze se pripojim pres CANOPY mi byla zamitnuta z duvodu ze pry netrpi cizi zarizeni na svoji siti. Asi by moje canopy bylo zase nekompatibilni jako muj ovislink Vyvstava otazka na starnet: ZIVITE SE PRODEJEM CANOPY NEBO INTERNETEM???. Protoze canopy a jeho cena u starnetu je temer o 30% vyssi nez u nas (Nejmenovany stredocesky bezdrat velikostne srovnatelny se starnetem ne vsak kvalitou sluzeb) a to na nem mame rabat (bavim se o advantage platform) Zhrnuti: Stabilita pripojky: Silena (10% casu nefunkcni uz na nejich retranslacce da li se te prasarne na sousednim baraku tak rikat) Servisni zasah: Nezkuseni technici neochotny sekretariat vikendova nedostupnost podpory. Agregace: Oni se tomuto pojmu vysmivaji (chapu ze v panelaku na LAN rozvodech jim to obcas chodi dobre tam neresi posledni mile) Sit: Postavena horkou jehlou... Nespolehliva ifrastruktura, Pouzivani Multipointu na paterni spoje... Brutalni prekurovani vykonnu Pokryti: Snad uplne vsude po budejkach a okoli ale....</fieldset> Nj s těma technikama tam máš pravdu...Asi jedinej zatím příspěvek kterej nenapadá, ale píše obecně o problému...Souhlas. |
|---|---|
|   |
| 05.05.2008 22:15 od Psycho | <fieldset><legend>Návštěvník</legend><fieldset><legend>Brul</legend> Motorola jako takova ma casovou modulaci odolnou proti ruseni paklize nepouzivaj nejlevnejsi softwarovou verzi a to je temer dokonale blbu vzdozne paklize se dobre nastavi "AP". Ted uz ti budou v 70% vznikat vypadky jenom kvuli jejich pateri. Mam nasazeno asi 1300 HW SMek a da se rict ze na strane klientu chyby nejsou pokud do toho neslehne blesk nebo to nekdo necmajzne...</fieldset> TDD (pro odchozí vysílání) a TDMA (pro prijem) je sice porovnani CSMA/CA (popripade RTS/CTS) inteligentejsi metoda, ale pokud nekolikanasobne budete prekracovat konkurence vysilaci vykon, tak vlivem interferenci Vam ani inteligentni casovej multiplex nepomuze. Problem Starnetich Motorol nebyl v tom, ze by prekracovali pocet doporucenych SM modulu k danym AP (tusim ze 200 na jeden 60 stupnovy AP modul), ale spise absence casove synchronizace pomoci GPS. Ovsem to vubec nejzasadnejsi byl obrovsky rozsah broadcastovych domen (aneb seswitchovali co mohli). Dusledek tohoto bylo to, ze pak na SM klienta, u ktereho Link Test ukazoval pro download 4 Mbity, tekly i 3 Mbity trafficu pro nekoho jineho.. Starnet tuto technologii postupne stahuje, takze je mozne, ze po pul roce uz by Vam Vase SMko nefungovalo vubec.</fieldset> TTD TDMA CAMA/CA ETSDVFHSTRHC//V/BYY/Y F/SDXY/XYXXYYY pane navstevnik nedivim se pikotovi ze kleje jak dlazdic.Ja sice nejsem taky nejslusnejsi ale ty vase prispevky mi opravdu lezou na nervy..tohle neni zadny techforum ale diskuze o tom jak lidem funguje internet a ve vasich diskuzich primo me i pikotovi vyvracite to, o cem sme presvedceni ze nam funguje a snazite se nam to vymluvit vsema moznyma nesmyslama kterejm rozumi jen MGR PHDR XHDR CSC PAP ING imbecil kterej ma 10 doktoratu ze sitovych a administracnich cinnosti. Ja sem napsal ze sem se starnetem spokojenej pikoto napsal ze je ve velesine taky spokojenej a vy se nam tu opravdu snazite vysvetlit ze nam to fungovat nemuze protoze sme pripojeny od starnetu..to je uplne to samy jako kdybych se vam snazil nakecat ze zejtra nevyjde slunce a budem mit prodlouzenou noc PANEBOZE!! prestante tu vsechny presvedcovat ze starnet je k hovnu protoze kdyby byl k hovnu tak se nebude kazdym dnem zvetsovat a prosperovat(u tyhle vety me urcite chytnete za slovo jak vas uz znam) a nechte tu diskusi otevrenou normalnim lidem ktery sou bezny uzivatele ktery nechteji stravit 10 hodin na googlu aby zjistili co vlastne znamena 1 vas prispevek s ttll d/hgfgsds zkratkama.Pokud si chcete vylejt vztek na starnet tak bezte ven stoupnete si cca š0 cm proti znacce dej prednost v jizde a za staleho kriku ááááp se rychle uklonte tak aby ste se strefil pomoci vypoctu vasi drahy a rychlosti presne doprostred vasi hlavy a stredu tyce na ktery stoji ta znacka mozna se vam v ty hlave rozsviti a nebudete placat na foru takovyhle nesmysly... a pro pikota: hele mladej(nebo spis starej? ) tim ze tady budes nadavat kazdymu kdo se tu na foru ozve tim nic nevyresis proste bud v klidu a nech ty nestastniky vybrecet jak sou nespokojeny se starnetem a kdyz jim nebudes davat zaminku tak oni dobreci a zase se uklidni.. tenisove receno nenahravej jim na smec a nedavej jim zaminku k tomu aby pokracovali v tom co jim ocividne dela dobre.. A zaver slohovky nakonec : neberte si to osobne, ale to, ze se tu sejdou 2 IT technici a budou tu pomlouvat STARNET a pomoci nejakejch zkratek tady budou rikat jak to nefunguje tim toho moc neziskate.Pride mi to docela ubohy protoze ja a pikoto sme se starnetem spokojeny a nemame duvod providera menit tak nas prosim nepresvedcujte o opaku.. Děkuji |
|---|---|
|   |
| 05.05.2008 22:18 od blackvirus | Přidal bych tvýmu příspěvku ještě více dramatičnosti,pokus o vtip tu taky byl...vysledná známka 4+ |
|---|---|
|   |
| 05.05.2008 23:09 od | <fieldset><legend>Psycho</legend> TTD TDMA CAMA/CA ETSDVFHSTRHC//V/BYY/Y F/SDXY/XYXXYYY pane navstevnik nedivim se pikotovi ze kleje jak dlazdic.Ja sice nejsem taky nejslusnejsi ale ty vase prispevky mi opravdu lezou na nervy..tohle neni zadny techforum ale diskuze o tom jak lidem funguje internet a ve vasich diskuzich primo me i pikotovi vyvracite to, o cem sme presvedceni ze nam funguje a snazite se nam to vymluvit vsema moznyma nesmyslama kterejm rozumi jen MGR PHDR XHDR CSC PAP ING imbecil kterej ma 10 doktoratu ze sitovych a administracnich cinnosti. Ja sem napsal ze sem se starnetem spokojenej pikoto napsal ze je ve velesine taky spokojenej a vy se nam tu opravdu snazite vysvetlit ze nam to fungovat nemuze protoze sme pripojeny od starnetu..to je uplne to samy jako kdybych se vam snazil nakecat ze zejtra nevyjde slunce a budem mit prodlouzenou noc PANEBOZE!! prestante tu vsechny presvedcovat ze starnet je k hovnu protoze kdyby byl k hovnu tak se nebude kazdym dnem zvetsovat a prosperovat(u tyhle vety me urcite chytnete za slovo jak vas uz znam) a nechte tu diskusi otevrenou normalnim lidem ktery sou bezny uzivatele ktery nechteji stravit 10 hodin na googlu aby zjistili co vlastne znamena 1 vas prispevek s ttll d/hgfgsds zkratkama.Pokud si chcete vylejt vztek na starnet tak bezte ven stoupnete si cca š0 cm proti znacce dej prednost v jizde a za staleho kriku ááááp se rychle uklonte tak aby ste se strefil pomoci vypoctu vasi drahy a rychlosti presne doprostred vasi hlavy a stredu tyce na ktery stoji ta znacka mozna se vam v ty hlave rozsviti a nebudete placat na foru takovyhle nesmysly... a pro pikota: hele mladej(nebo spis starej? ) tim ze tady budes nadavat kazdymu kdo se tu na foru ozve tim nic nevyresis proste bud v klidu a nech ty nestastniky vybrecet jak sou nespokojeny se starnetem a kdyz jim nebudes davat zaminku tak oni dobreci a zase se uklidni.. tenisove receno nenahravej jim na smec a nedavej jim zaminku k tomu aby pokracovali v tom co jim ocividne dela dobre.. A zaver slohovky nakonec : neberte si to osobne, ale to, ze se tu sejdou 2 IT technici a budou tu pomlouvat STARNET a pomoci nejakejch zkratek tady budou rikat jak to nefunguje tim toho moc neziskate.Pride mi to docela ubohy protoze ja a pikoto sme se starnetem spokojeny a nemame duvod providera menit tak nas prosim nepresvedcujte o opaku.. Děkuji</fieldset> Ten prispevek nebyl urcen pro Vas, nybrz pro cloveka, ktereho jsem citoval. A ten precejen dle projevu je narozdil od Vas z oboru. Nesudte to jen podle svych neznalosti, on to obcas fakt cte i nekdo, kdo tomu rozumi. Vy to cist nemusite, klidne moje prispevky preskakujte. Pro Vas priste zacnu slovy, hele vole, kde mam karu... na to snad googlovat nemusite A pochopte, ze Starnet chyta lidi hlavne na to, ze jim slibuje hory doly a to neplni. Tedy Vasi mluvou: Tohle me nich primo sere.. a dokud to nezmenej, ja jinak mluvit nebudu. |
|---|---|
|   |
| 08.05.2008 10:34 od bicista | Mam Starnet v ulici V.Volfa na Maji. Maka bez problemu a to na nem sedim vetsinu sveho casu. Pravdepodobne uz tu je optika jelikoz rychlost se v pohode pohybuje pres den v rozmezi 8 Mbit/s - 22 Mbit/s. Kamaradovi z konkurecniho Bezdrevnetu malinko spadla celist kdyz si tu udelal mereni. Takze Starnet rulez |
|---|---|
|   |
| 09.05.2008 09:51 od | <fieldset><legend>bicista</legend>Mam Starnet v ulici V.Volfa na Maji. Maka bez problemu a to na nem sedim vetsinu sveho casu. Pravdepodobne uz tu je optika jelikoz rychlost se v pohode pohybuje pres den v rozmezi 8 Mbit/s - 22 Mbit/s. Kamaradovi z konkurecniho Bezdrevnetu malinko spadla celist kdyz si tu udelal mereni. Takze Starnet rulez </fieldset> Rozdil mezi Starnetem a Bezdrevnetem je v tom, ze B nema ani desetinu nepovolenych kabelovych prehozu, co Starnet. Na garantovanem spoji v licencnim pasmu pro cele sidliste, ktery si ani nenastavovali oni a kabelovych ci optickych rovodech, pokud blbe nenavari ci nenakrimpuji konektory, se proste uz nic zkazit neda. Vetsina Bezdrevnetu je resena samozrejme BEZDRATOVE (ale korektne), tudiz takovou propustnost na pateri mit proste nemohou. Aby za cas nespadla celist Vam, kdyz Starnet bude muset ty prehozy sundat, btw. ve Strakonicich uz se jim to stalo.. a Vam to treba nemusi jit vubec. Fakt nic proti Vam, ale opet se tady Starnet tezi z neceho, co zavani cernotou a problemy. |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.