| 06.03.2008 11:56 od MilanC (anonymní uživatel) | Proc ojebavat? Je spokojeny/nema duvod byt nespokojeny. Internet mu slape a za ty penize... Co byste nechtel, aby Vam to davali zadarmo ne?, nebo Vam jeste platili? Pokud se citite byt ojebavan, tak jdete jinam nebo internet zruste, je to jen Vase volba. Pokud si myslite, ze je neco v neporadku, kontaktuje COI nebo urad na ochranu spotrebitele... A nebo proste budte nadale pohodlny, nadavejte po forech a nechte se dal ojebavat. Kvalita proste neco stoji a pokud jste presvedcen, ze Vam da nekdo x Mbit/s za 400 mesicne, jste tezce naivni. Citite-li se byt klaman, viz predchozi odstavec. |
|---|
| 06.03.2008 14:38 od Vajgl (anonymní uživatel) | Ojebávat je třeba nabízet vyhrazených 50Mbit za 345Kč. ( nové letáčky, na webu nenajdete, proč asi ) To je jejich nejnovější mega-ojeb Ano, stárnet ojebává, úplně všechny, od zákazníků, přes majitele domů, konkurenci, prostě všechny. |
|---|
| 06.03.2008 16:24 od Donic (anonymní uživatel) | No vidis to XY,ja mam pres 80Mbit za 800,- na pul roku a Faka to na 100% a ne napul....kdyz se chces ojebavat,tak se nechaojebavat,ale necpi mi to,pac ja nechci bejt ojeban |
|---|
| 06.03.2008 18:27 od jusko (anonymní uživatel) | Hele Donic tak poraď jak na ten CESNET a má STÁRNET po ptákách všichni utečou , ale ono to asi bude o dostupnosti CESNETU co takže zase nic....NJN |
|---|
| 06.03.2008 21:24 od (anonymní uživatel) | Dlouho na strahově nebudes a taky jednou o to připojení přijdeš, nicméně nechapu, proč to tu tak prosazuješ, když je to akademická síť a běžnej uživatel se k tomu nedostane. Ale připomínka dobrá, všichni jsme rádi, že už víme, jaký požívá tady ten Jenda připojení |
|---|
| 07.03.2008 00:32 od Donic (anonymní uživatel) | Jako v CB mam Starnet a brecim...v Praze CESNET...njn mam Strahov rad az na ty zatahy No doufam ze budu studovat vecne abych o tohle neprisel...ta brou kluci,jdu spat |
|---|
| 07.03.2008 12:35 od Arucardo (anonymní uživatel) | no ja vam nevim, taky sedim na netu prevazne celej den, kdyz jsem mel starnet tak jsem si taky myslel, ze to jede docela fajn, to byl vypadek jednou za den, cca 10-60 min, pak se to zaclo srat, vypadky kazdou hodinu a kdyz jsem zjistil jak jezdi jiny site tak se mi chtelo brecet, co jsem to byl za vola.. nabidne vam starnet slusnou odezvu? ( seznam.cz -> 8-15ms ) nabidne vam starnet STALOU rychlost aspon 4Mbit ( 500kB/s stahuje ) a co upload, aspon 2Mbit? no ja mam k ty supr odezve jeste 5Mbit/5Mbit a cena? 400, vypadky? jo vzpomel jsem si, pred vanocema kdyz napadl snih a byla ta hrozna chumelenice tak to chvilku blblo.. rychlost kolem 2mbit, odezva na seznam asi tak 50-150... celkove 2 vypadky za rok? s tim ze do hodiny vse zase jede jak ma... to je ta prava spokojenost a ne kompromisy na ktery vy musite pristupovat protoze vam starnet maze med kolem huby. |
|---|
| 08.03.2008 08:46 od daniel (anonymní uživatel) | Ano, jsme Cesi, jsme takovy a bez dukazu vynasime rychle soudy. Zajimalo by me jak jste prisel na to, ze mam v pocitaci breberky? Na zaklade ceho? Zmeneneho winsocku?hmmmm asi by jste mohl/mel vedet, ze zmeny winsocku neprovadi jenom "breberky"...vlastne jsem to trochu proveroval protoze mi to nedalo a zjitil jsem, ze vmware zmenil winsock, zadny breberky! Sam jste rekl, ze kdyby jste z meho pocitace zjistil sitovy provoz odpovidajici "breberkam" byl bych bez milosti odpojen. Nejsem zadny sitovy guru a ani jim byt nechci, ale zajimavy je, ze mi adslko fungovalo 2 roky bez nejmensich problemu s tim winsockem a nez se do me pustite , ze se winsock mohl zmenit az potom, tak rikam, ze adsl mi stale bezelo soubezne(ve vypovedni lhute) a fungovalo tak jak ma. Nemuzu vedet, ze zrovna pripojeni od vas je nachylny na zmeny winsocku. Jeste mala poznamka na zaver...i male dite vi jak spravne pouzit netstat pto zjisteni VSECH aktivnich spojeni, tj "netstat -a" Ktery mimo jine ukazal, ze nejsou aktivni zadna podezrela spojeni. Dalsi vec, ja nevim, ale kdyz nekdo zavola na ohlasovnu poruch, tak urcite neocekava odpovedi typu "nasemu technikovi co bydli nedaleko od vas to funguje, tak vam to musi fungovat taky"...tomu rikam neprustrelna logika a skvela rada Ale abych jenom nekritizoval musim rici, ze po resetu winsock zatim pripojeni zda se bezi bez problemu, coz uz se bohuzel neda rict o vmware. |
|---|
| 08.03.2008 12:58 od Molny (anonymní uživatel) | jsem velice NESPOKOJEN, kazdy druhy den mi internet pada, rychlost pripojeni urcite neodpovida. Internet mi pada tak ze ne jednou, ale nekolikrat (az patnactkrat) za den. to je otrava! |
|---|
| 09.03.2008 17:30 od HJ (anonymní uživatel) | Dalsi vec, ja nevim, ale kdyz nekdo zavola na ohlasovnu poruch, tak urcite neocekava odpovedi typu "nasemu technikovi co bydli nedaleko od vas to funguje, tak vam to musi fungovat taky"...tomu rikam neprustrelna logika a skvela rada Ale abych jenom nekritizoval musim rici, ze po resetu winsock zatim pripojeni zda se bezi bez problemu, coz uz se bohuzel neda rict o vmware.[/quote] Pane.D, Vaše citace má úplně jiný význam, než s jakým Vám bylo sděleno. Myslím, že je v životě zcela běžné, že pokud někomu nejde např. televize a vše má u sebe v pořádku, jde se zeptat sousedů. Podle zjištění si určí směr dalšího pátrání po příčině. Uživatelé se často mylně domnívají, že úplně za každou chybu může poskytovatel a v jejich PC to v žádném případě být "nemůže". Není povinností poskytovatele provádět softwarový servis na zařízení klientů, odpovědnost za funkčnost linky končí u vstupu do jejich zařízení. |
|---|
| 11.03.2008 06:22 od MiK (anonymní uživatel) | "Není povinností poskytovatele provádět softwarový servis na zařízení klientů, odpovědnost za funkčnost linky končí u vstupu do jejich zařízení." jenze tohle si maloktery klient uvedomuje ... |
|---|
| 12.03.2008 10:40 od Donic (anonymní uživatel) | Jenze ty si chlapce neuvedomujes ze i kdyz je komp v poradku,tak oni pripoji hodne lidi na jednu pripojku a nejde jim to tak rychle jak by melo,ale treba polovicni rychlosti,no a oni pak rikaji ze to je kvuli virum apod.... |
|---|
| 12.03.2008 12:24 od (anonymní uživatel) | A je nekde dano ono "jak by melo"? Mate smlouvu s jasne danou garantovanou spodni hranici rychlosti (CIR)? Pokud ne, pak nemate prakticky zadny duvod si stezovat. A ani zadnou paku k vynuceni napravy. |
|---|
| 12.03.2008 16:57 od Donic (anonymní uživatel) | Ano mam smlouvu kde je garantovana rychlost 2560/640 doma v CB... A ted mi reknes co? |
|---|
| 12.03.2008 17:22 od MilanC (anonymní uživatel) | Ze se muzes domahat napravy. Pokud neni naprava, tak treba slevy, pripadne okamziteho ukonceni smluvniho stavu z duvodu poruseni/neplneni podminek provozovatelem. Jak jednoduche. Pokud ti v zadne z moznosti nebude vyhoveno, muzes to resit pravni/soudni cestou a pokud v te smlouve namaji nejake chytre klicky, mel bys samozrejme uspet. |
|---|
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.