Rychlost:Fórum: STARNET České Budějovice, jaké máte zkušenosti?

STARNET České Budějovice, jaké máte zkušenosti?

STARNET České Budějovice, jaké máte zkušenosti?

Strana:|<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ...>>|
27.09.2005 22:00
od

Je to levné připojení paneláků na sídlišti 1024/256 bez agregace.

Tak je to v nabídce.

Ale jednou za čas to nejde a nejde, rychlost stahování klesá pod 100 a odezva je někdy velice nepříjemně dlouhá. Kupodivu upload bývá lepší.

Pak to zase delší dobu jde slušně.
Moc nevěřím té agregaci 1:1

Když to nejde, jdu na rychlost.cz a protože vidím výsledky z IP adresy, kterou má spousta lidí stejnou, vidím, že to v té době nejde nikomu.

02.10.2005 00:11
od cassul

Starnet mě připojuje už dlouho jak doma, tak na firmu a jsem s nima víceméně spokojen. Rychlosti odpovídají a když je nějaký problém, tak se k němu znají a vždycky ho rychle vyřešili. Znám jiné provozovatele, kteří dělají ze člověka idiota, jak to mám blbě nastavené, i když je zjevné, že v tom mají binec sami. A takové ty řeči, že mají pět let bez minuty selhání, tomu nevěřím, problémy jsou vždycky, jde o to, jak se rychle vyřeší a zda se z nich poučí.

03.10.2005 17:34
od

<fieldset><legend>cassul</legend>Starnet mě připojuje už dlouho jak doma, tak na firmu a jsem s nima víceméně spokojen. Rychlosti odpovídají a když je nějaký problém, tak se k němu znají a vždycky ho rychle vyřešili. Znám jiné provozovatele, kteří dělají ze člověka idiota, jak to mám blbě nastavené, i když je zjevné, že v tom mají binec sami. A takové ty řeči, že mají pět let bez minuty selhání, tomu nevěřím, problémy jsou vždycky, jde o to, jak se rychle vyřeší a zda se z nich poučí.</fieldset>

Tak to gratuluji, jste asi jeden z mala spokojenych zakazniku STARNETU:-) Pro me zakazniky jsem zajistoval pripojeni k internetu a dvakrat jsem se poukousel je pripojit pres STARNET, po 2x peti telefonech jestli bude nekdo hodny a laskave prijede se nikdo neobtezoval. Pravda, bylo to v lete a asi byl STARNET na prazdninach...:-( Ke konci srpna jsem chtel nechat pripojit zakaznika v jedne nejmenovane obci a kupodivu na treti telefon nekdo dorazil a jede... Jen chtel verejnou IP adresu a tu dodnes nema a linka zrovna dvakrat stabilni neni. Osobne i od lidi pripojenych pres STARNET vim, ze pres telefon prakticky nic nevyresi, vse se jim musi posilat do mailu a kdyz odpoved dostanete do 14 dnu, tak muzete podekovat panu bohu za ty dary;-)

Proste je to firma pro "Bezneho Frantu Uzivatele" z panelaku, kterymu kdyz nejede zrovna linka tak povi "zitra je taky den mamo..".

Ale jinak se znazi byt profici:-))))

05.10.2005 00:06
od Anonymní

No a me to normalne funguje a s kazdym radsi komunikuju mailem, protoze co je psano, to je dano. Nemam problem, slibili mego, je mego. Takze taky vicemene spokojen. Naopak, jsem rad, ze se mi vubec nekdo venuje, protoze se na me jinde uz jednou uplne vybodli a k cemu je mi pak smlouva na 18 mesicu, kdyz platim, nejde to a jeste mi chteji pomoct jejich servisem za petistovku... Tady i ten servis funguje. Smlouva neni, takze se niceho nebojim, utikat nepotrebuju, protoze to funguje, a kdyby nahodou neco, tak vim, kam mam volat a hlavne vim, ze mi to nekdo zvedne :-). (ne jako nekde jinde....)

05.10.2005 00:09
od

<fieldset><legend>mp</legend>Je to levné připojení paneláků na sídlišti 1024/256 bez agregace.

Tak je to v nabídce.

Ale jednou za čas to nejde a nejde, rychlost stahování klesá pod 100 a odezva je někdy velice nepříjemně dlouhá. Kupodivu upload bývá lepší.

Pak to zase delší dobu jde slušně.
Moc nevěřím té agregaci 1:1

Když to nejde, jdu na rychlost.cz a protože vidím výsledky z IP adresy, kterou má spousta lidí stejnou, vidím, že to v té době nejde nikomu.</fieldset>

No a neni to treba tim, ze si tam zkouseji rychlosti lidi s ruznyma tarifama? Treba to tomu co ma 128cku jede fakt jenom 128 :-)).

09.10.2005 12:08
od mp

Nevím, jak mají nastavenou síť.

Ale chlubí se připojením 95% paneláků na sídlišti Máj.

Tam dávali jednotně 1024/256 za 290 bez DPH.

Že by měli na různé připojení jednu IP adresu?

Až na určité kolísání rychlosti si nestěžuju, jde mi to rychleji než v práci, kde je na jednu IP celá fabrika. A prakticky nikdy nebyl úplný výpadek za těch půl roku, co u nich jsem.

13.10.2005 14:48
od

Kdyz to vezmete logicky, ze STARNET je pripojeny pres ctt.cz a nechate si od CONTACTELU poslat bussines ceniky konektivity, tak zjistite, ze prodavat nesdilenou (1:1) linku 1024/256 za 290,- bez DPH je naprosty nesmysl. STARNETU stejne jako ostatnim komercnim firmam jde preci jen o jedno - levne nakoupit konektivitu a dobre ji rozprodat (najit co nejlepsi model rozprodavani pro danou lokalitu). V ceniku taky proto nikde nenajdete podtstanou informaci presne v tomto zneni: RYCHLOST JE GARANTOVANA. Pokud to je mozne, zjistete kdo je v panelaku vsechno pripojen, zkuste se dohodnout a v jeden okamzik zacit stahovat soubory po dobu alespon 1hod. a uvidite.

Dneska cene 290,- bez DPH odpovida tak plne garantovana, nesdilena, nepocitana 128 kbps linka. A tak to je!

06.11.2005 15:27
od Roman

Starnet mne dojal způsobem jakým se snaží získat zákazníky. Jenoho dne u dveří zazvonil zástupce Starnetu a vyprávěl mne báchorku o tom, že můj současný provider je v domě na černo a že bude muset svoji činnost v domě ukončit. Toho zoufalýho týpka jsem vyhodil a zavolal svému porviderovi. Ten mne sdělil, že nejsem jediný na koho to zkoušel.

Jen tak ze zvědavosti jsem si najel na web Starnetu, abych si ověřil řeči o připojení bez agregace a limitů. V pravdě jsem se nestačil divit.

Po stažení <u>30MB klesá rychlost na 64kbps a to na půl hodiny</u>. Takové to připojení je absolutně nepoužitelné pokud se chce člověk podívat na TV noviny ze záznamu, aj.

Prostě šupáci každým coulem.

10.11.2005 00:24
od JV

<fieldset><legend>Roman</legend>Starnet mne dojal způsobem jakým se snaží získat zákazníky. Jenoho dne u dveří zazvonil zástupce Starnetu a vyprávěl mne báchorku o tom, že můj současný provider je v domě na černo a že bude muset svoji činnost v domě ukončit. Toho zoufalýho týpka jsem vyhodil a zavolal svému porviderovi. Ten mne sdělil, že nejsem jediný na koho to zkoušel.

Jen tak ze zvědavosti jsem si najel na web Starnetu, abych si ověřil řeči o připojení bez agregace a limitů. V pravdě jsem se nestačil divit.

Po stažení <u>30MB klesá rychlost na 64kbps a to na půl hodiny</u>. Takové to připojení je absolutně nepoužitelné pokud se chce člověk podívat na TV noviny ze záznamu, aj.

Prostě šupáci každým coulem.</fieldset>

Poslys, nevim co ti napovidal ten zastupce Starnetu, ale zaroven by me zajimalo, jak to ten soucasnej provider dela, ze ma lepsi ceny nez Starnet. A kdyz je v ceniku napsano, jaky parametry linka ma, tak je to snad dobre, ne? Horsi by bylo, kdyby to tam nestalo - tak to dela treba CAPE a jim podobni. Nepripada mi teda na tom neco neseriozniho. A jestli ses socka a chces pripojeni za 290 korun, tak bych se na tebe jako provider vyflaknul, protoze 290 korun stoji to, kdyz vystavim mesicne jednu fakturu a zakaznik mi jednou zavola. Konektivitu uz pomalu nepocitam. To je prece za internet dost malo, ne? Ja mam business advantage 1536, nema to chybu, pravda, levnejsi by to bejt mohlo, ale je taky pravda, ze se to chova tak, jak bylo popsano v ceniku, nebo naopak, chova se to jeste o neco lip. Vypadky prakticky nejsou, a kdyz, tak jednou za pul roku na zavolani vyresi. Tak mi rekni, jak je tvuj provider dokonalej. Par jsem jich uz taky vystridal, a to jeste v dobe, kdy 64ka stala 7000 za mesic. Ted uz je jina doba, ale pokud chces za 290 korun zazraky, tak to jed na Mars, tam ti mozna daji stomego :-))). Ale pokud ses na Zemi, tak tady snad nic lepsiho nesezenes. Jo a chtel bych podotknout, ze linka od Bezdrevnetu sdilena 1:hodnemoc s prastenym limitem na druhy den s casama 150ms do nixu a s rychlosti nikdy se ani nepriblizujici slibenemu megabitu, to nema s internetem nic spolecnyho, i kdyz je za tezce socialni cenu. Sice je to levny, ale ja taky radsi jezdim drazsim autem pohodlne, nez abych se drncal v trabantu. A u trabanta mi taky hrozi, ze se rozpadne, jako se rozpadl treba Jihonet :-). A taky smrdi...

11.11.2005 17:00
od Roman

Já jsem nikde nepsal, že mám lepší cenu než Starnet - <u>stačí číst!!!</u> A proto, že nejsem socka, tak jsem toho joudu od Starnetu poslal pryč . Kritizoval jsem činnost obchodního zástupce, který balamutí lidi tím, že jejich současný provider je v domě na černo. Balamutí lidi s nezdílenou a neomezenou linkou. O snížení rychlosti taky zákazníkovi nic nezdělí, to se člověk dozví až když potom pátrá.

Jinak přečti si co jsi napsal. Docela si tam protiřečíš. Skoro bych řek, že jsi od Starnetu.[/u]

16.11.2005 01:28
od

<fieldset><legend>Roman</legend>

....

Jinak přečti si co jsi napsal. Docela si tam protiřečíš. Skoro bych řek, že jsi od Starnetu.[/u]</fieldset>

Tezko rict jestli je "JV" ze STARNETu, ale kazdopadne STARNET tohle vlakno cte a evidentne se mu to moc nelibi. Po napsani 3 prispevku od zhora totiz kontaktoval ***** ze STARNETU zminovaneho uzivatele z te nejmenovane obce a osocoval ho "to jste napsal vy ten prispevek na rychlost.cz?? My jsme, ale profici bla, bla, bla..."... :-)) Musel jsem se tomu smat, kdyz mi to rikal :-)))

Nehodlam si neco vyrizovat v diskuzi, ale pokud to ctete STARNETaci, tak ta motorola v Dubnem je jako vhodny spoj na 14km??? S touhle chybovosti??? Takhle delaji sit profici??? A rikaji vam neco limity na 2,4GHz??? Myslite, ze je normalni chytit vase apcko 802,11b na 12km vzdalenost od CB, pres dva lesy na wifinu v notesu??? Je jen otazkou casu, kdy nekoho nes*rete a sestreli vas. A servis zakaznikum??? Internet vam nechodi, protoze mate urcite zavirovanej pocitac --- umi rikat do sluchatka kazdej prumernej poskytovatel, obcas by to chtelo hejbnout zadkem, ale to by vas asi muselo byt ve firme vic...

18.11.2005 11:36
od JV

<fieldset><legend>Roman</legend>Já jsem nikde nepsal, že mám lepší cenu než Starnet - <u>stačí číst!!!</u> A proto, že nejsem socka, tak jsem toho joudu od Starnetu poslal pryč . Kritizoval jsem činnost obchodního zástupce, který balamutí lidi tím, že jejich současný provider je v domě na černo. Balamutí lidi s nezdílenou a neomezenou linkou. O snížení rychlosti taky zákazníkovi nic nezdělí, to se člověk dozví až když potom pátrá.

Jinak přečti si co jsi napsal. Docela si tam protiřečíš. Skoro bych řek, že jsi od Starnetu.[/u]</fieldset>

Jo, jsem ze starnetu a nestydim se za to. Obcas sem musim vlozit nejaky komentar, protoze nas kazdej jen pomlouva a vubec to neni pravda. Jsme dobra firma! Kdyz chce nekdo mega, ma mega. Po telefonu vse ochotne resime. A vubec vsechno co tu pisete je lez! Asi nechame celej thread smazat!

18.11.2005 11:44
od Adam

<fieldset><legend>JV</legend>Asi nechame celej thread smazat!</fieldset>

provokace, pokud je teda bezne ze IP JV ta prvni je 212.65.215.x a IP JV posledniho prispevku 194.228.18.x

kazdopadne, nechte si tento thread smazat, treba primo na vasich proxy serverech, me je to jedno, ja jsem provozovatel a toto forum vyjadruje svobodne nazory a pripominky lidi

správce projektu rychlost.cz

14.12.2005 08:32
od Mirda

Mám zkušenost, respektive můj kamarád si nechal udělat od starnetu připojení domů. Když měl vysokou chybovost a rychlost 512 byla okolo 60-90kbps, po několika telefonech dostal technika domů, ale s tím že vždycky čekal několik hodin než ho musel znova pomasírovat že těch 20 minut už je pryč, a že místo aby dělal, tak na něj čeká doma. Ten tam něco "dělal" a pak mu řekl že to má zavirovaný, trojský koně apod.... Tak jsem večer nastoupil já. V počítači neběžel jedinej proces co tam neměl bejt. Počítač byl čistej, síť mu běhala ale inet ne. Celej nasranej jim znova volal(nasranej, kolik provolal) že on to má doma OK ať to koukaj dát dohromady...světě div se po 2 dnech zavolali že to už běhá. A běhalo...přes víkend. Pak to běhat přestalo. Po několika telefonech a dnech přijel "technik"(kterej už při první instalaci prohlašoval že je spolumajitelem bla bla, je to ale jen nějakej šmelinář s hadrama a se vším co se dá prodat- to jsme si zjistili na na živnosťáku), kterej přetočil anténu, rozmrdal síť (vytahal kabely a změnil IP adresy ) řekl že za 2 hodiny to bude běhat a odjel. Kámoš pak večer přišel a ono nic neběhalo, ani síť. Chlapík nebral telefon, Tak kámoš mu napsal SMS aby si laskavě přijel dát do pořádku to mu tam rozmrdal že mu ž nejde ani síť. Odpověď že za síť neručí (když se mu v ni hrabe :-) kripl) Takže teď kamarád ruší smlouvu, budu informovat o tom jak se k tomu "profíci postaví"

Mirda

02.01.2006 21:15
od

:D Právě jsem přišel od známého co je připojen "profíky ze Starnetu". Rychlost načítání stránek je stejná asi jako u dial up od Telecomu. a to je dle nich 1024/512 bez agregace a FUP :lol:

Strana:|<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ...>>|
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.