Rychlost.cz Fórum Síťový hardware problem s wifi

problem s wifi

problem s wifi

Síťový hardware
Strana:1 2
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

mam wifi

neustale cca kazdych 5-10 min se mi najednou odpoji internet

staci dat moznost opravit a internet naskoci hned a funguje, ale tak za 5-10 min zase vypadne a musim zase klikat na opravit

tim padem se prerusi pripadne stahovani, icq apod

mam win xp
firewall kerio
antivirus avast
512 mb ram
2500+ athlon xp atd
stava se nekomu neco podobneho ?
vi neko jak toto resit?

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Stává se mi to samé. Musím buď restartovat nebo vytáhnout natvrdo PCMCI-wifinu. Pak to běhá zase chvíli v pořádku, ale pokud stahujete něco většího tak jste ......no ... prostě....TAM.

Pokud dojde ( většinou 10-15 MINUT) KE SPADNUTÍ iternetu, tak nemohu dát ukončit PCMCI kartu řádně tak jak se to má protože mě všechno zamrzne. Taky si s tím nevím rady. Ví někdo co s tím.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

mam stejny problem nevi nekdo neco o tom?

pada mi to hlavne kdyz hraju pres net hry je to na pi**! :(

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Mam podobny problem (pri prilisnem zatizeni site se odpoji). Na vine je router, ktery nejak nezvlada prenos napr. pri zapnuti DC klienta, ci jinak velkeho zatizeni.

Jedna se o problem zejmena pri komunikaci skrze jeden port.

Mozna by stalo za to zkusit jine zarizeni pro wi-fi komunikaci, vymenit AP nebo co pouzivate.

Snad jsem vam pomohla, at se vam to brzy podari vyresit.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

ja pouzivam OvisLink wl-5460AP

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Mal som jedneho casu tento isty problem na neuverenie to robil ten firewal kerio skus pre tu srandu odinstalovat ho zo systemu uvidis ci to pomoze...

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Mam stejny problem jsem na wifi od eurosignalu 1mb/s ale kazdych 5 minut se internet totalne zpomali ci na chvili uplne zasekne jak chypu je to wifi obcas to zakolisa ale tohle je fakt moc za 1000,- takovou sracku rozkopat jim drzky, malo!!! hru na online a tohle me fakt dojebava hlavne rano je net nepouzitelnej!!!

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

mě ten internet přes to wifi se vypíná každej čtvrtek.....ale su připojenej přes jyný PC a jak vy ??

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

WiFi je na pi*uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mam ho taky a nejradsi bych provideorvi tu antenu narval doprdele!!! !Prechazim na telecom ma ho kamos vedle me(soused) a ma pingy do 30 a ani jeden vypadek a packet loss. Telecom jasna volba budoucnost je v kabelu a ne v blbym bezdrate!

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Jo je to cele zpi*ene!!!! wifi kktske pic* vole dementini provideri pic*!

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

tak si to wifi udelejte poradne a ne na nakejch srackahc a bude ti to behat. jedu na wifi ping na seznam 12ms. Rychlost az domu 3,5 Mbitu pres 2,4 Ghz. budu predelavat na 5Ghz aby to slo rychlejs.. jen o tom to spravne nastelovat. tak se snazte :)

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

ja mam tez Wifi ... a zadny problem nemam! mam spolehliveho providera(kamos) tak to mam v poho a le i ostatni co odnej net maj ! bohuzel je to tak sou mezi nami lide ktery zavadeji internet bezdrat - a pritom cilene klamaji sve zakazniky... proste duvody proc si lide stezuji je ten ze jejich provider nema dobre postavenou sit, nebo ji ma zarusenou, nebo je hajzl a hazi vic lidi na AP ktery tolik nezkousnou atd v neposledni rade to mohou byt i nespolupracujici hardware a software , ja osobne znam lidi kteri maji u jinych provaideru takove problemy a to nejen u bezdratu (!) , vsem co si stezuji na bezdrat doporucuji si precist neco o Wifi , jejich pricncipech a teprve potom servat ty hajzly od kterych net mate, ty sou na vine (vetsinou --98%)....bezdrat za to nemuze .....

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

njn jenze co mam delat kdyz jim vse reknu a oni reknou ze to je normalni u wifi , a v me obci zadny jiny net neni a kdyz jo tak premrstene ceny a jeste zpi*eny! mam tfnet.cz uplna dmnc!!!!! a pevnou nemam to bych si ihned dal adsl wi-fi sux!

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

každý jouda si dá anténu na panelák a provozuje WIFI. Navzájem se ty wifiny pěkně ruší. Dejte si to po drátech od telekomu a máte klid. PS: nejsem telecomák..

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

<fieldset><legend>jara</legend>ja pouzivam OvisLink wl-5460AP</fieldset>

Skus si ten Ovis nastavit na 11MB nie auto alebo nebodaj 54MB ??

Podla mojich skusenosti to na 11MB ide najlepsie.

 
Strana:1 2

Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.