Rychlost.cz Fórum Síťový software počítače za firewalem

počítače za firewalem

počítače za firewalem

Síťový software
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od jarek29
příspěvků: 1
IP: (zobrazit)

mám připojení na internet s pevnou adresou.Na serveru běží winroute firewal a zaním jsou počítače.Chtěl bych se zeptat jestli je možné zjistit z internetu kolik je počítačů za firewalem? Ve winroutu je spuštěný nat.

 
od PALA
příspěvků: 2
IP: (zobrazit)

Pokud tam mas zaply NAT tak ti to preklada vsechny vnitrni adresy site na tu jednu kterou na ten server = ze nemuzes z Internetu poznat kolik PC je na te vnitrni siti

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Pokud někdo, jako například ISP, má možnost monitorovat provoz na dané lince a chce zjistit kolik počítačů za NAT běží, tak to pochopitelně zjistí. NAT zase tak velkou anonymitu nezajišťuje. Ale pochybuji, že by to někoho zajímalo.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

<fieldset><legend>jarek29</legend>mám připojení na internet s pevnou adresou.Na serveru běží winroute firewal a zaním jsou počítače.Chtěl bych se zeptat jestli je možné zjistit z internetu kolik je počítačů za firewalem? Ve winroutu je spuštěný nat.</fieldset>

pokud ma pristup na ten router, tak se to da poznat z ARP tabulky a pokud ne, da se to teoreticky vytahnout z porovnavani trafficu jdouci pres tu jednu pevnou IP, ae timto to lze zjistit jen orientacne. Samozrejmne zalezi na rychlosti linky, u 64 kbps to moc poznat nejde :?

 
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.