| 28.04.2006 23:12 od | Poměrně velmi časté výpadky. Není výjímka třeba 2-10 hodin. Mám mega linku a rychlosti skáčou od 10-2000 kbps. Normál cca 400-500. Poměrně vysoké ceny oproti místní konkurenci, ale pokud jedou, tak jsou nejrychlejší. Tlačit, tlačit a ještě tlačit!!!!! |
|---|---|
|   |
| 01.05.2006 23:18 od grabo příspěvků: 7 karma: +0/-0 | Plne souhlasim. Telefon je pritel. ;-) Maj ve firme chaos, ale staci se ozbrojit trpelivosti (tak na pul roku) a pak to lita jak ma. Ja platim za max. 4096kbps a bezi to porad UP i DOWN 1,5Mb/s. Konecne. :twisted: |
|---|---|
|   |
| 10.05.2006 15:57 od | No to se moc lidi k Grepnetu nevyjadrilo :-( asi sem nikdo moc nechodi <fieldset><legend>grabo</legend>Plne souhlasim. Telefon je pritel. ;-) Maj ve firme chaos, ale staci se ozbrojit trpelivosti (tak na pul roku) a pak to lita jak ma. Ja platim za max. 4096kbps a bezi to porad UP i DOWN 1,5Mb/s. Konecne. :twisted:</fieldset> |
|---|---|
|   |
| 19.05.2006 22:06 od | asi jdu k bluetone pac jejich APcko je tak obsazeny ze je to fakt sileny, tady je lidi namrdanejch az hruza fakt dneska uz vim ze wifi asi nikdy draty sou draty! |
|---|---|
|   |
| 26.06.2006 18:31 od | no tak jeste dodatek, ochota dohodnout se, a udelat zakaznika spokojenym, je velmi znacna, az sem se divil, mel jsem obavy ze sluzba moc zlepsit nepujde nicmene jsem byl uveden v omyl. Tudis je to asi jen o pristupu a o snaze se dohodnout, takze mozna ze pokud to nekomu nechodi dle predstav necht se zkusi domluvit, nicmene zase nemuzete chtit 100Mbit dom. :-) Timto skladam poklonu za starost o zakazniky. |
|---|---|
|   |
| 26.06.2006 23:41 od grabo příspěvků: 7 karma: +0/-0 | <fieldset><legend>Anonymous</legend>no tak jeste dodatek, ochota dohodnout se, a udelat zakaznika spokojenym, je velmi znacna, az sem se divil, mel jsem obavy ze sluzba moc zlepsit nepujde nicmene jsem byl uveden v omyl. Tudis je to asi jen o pristupu a o snaze se dohodnout, takze mozna ze pokud to nekomu nechodi dle predstav necht se zkusi domluvit, nicmene zase nemuzete chtit 100Mbit dom. :-) Timto skladam poklonu za starost o zakazniky.</fieldset> A co Tvoje "rychlost"? Napiš... :P |
|---|---|
|   |
| 27.06.2006 20:44 od tonda | kolik vsemoznejch vyhlasek a limitu musi tahle firma porusit jen aby zakaznik dostal co by mel dostat ?? takze krom vysilach limitu CTU pro veskera volma pasma to je co ? dostali ste vsichni revizi elektroinstalace a hromosvodu kdyz vam to nainstalovali na strechu ?? myslite si ze vam pojistovna neco zaplati az vam blesk vypali vsechno elektro v domactnosti ci firme ? ani omylem.., a ani stejnym omylem vam to neproplati grepa. A to se urcite vyplati ..... :))))))))))))))) |
|---|---|
|   |
| 28.06.2006 17:17 od Mack | S Grepou v tuto chvíi nemám sebemenší problém. Internet jede jak má. DOWN cca. 2 MB a UP cca. 500 - 1MB a stále se drží. ODEZVA 10-15ms. Takže celkem solidní připojení. Kamoš je taky u nich a DOWN 4-6MB a UP 1,5-2,5 MB. ODEZVA 10-15 ms. Na hraní her ideální. Lepšího poskytovatele v Jablonci neznám !!! |
|---|---|
|   |
| 02.07.2006 19:12 od | rychlost asi 230 narohu i dolu <fieldset><legend>grabo</legend><fieldset><legend>Anonymous</legend>no tak jeste dodatek, ochota dohodnout se, a udelat zakaznika spokojenym, je velmi znacna, az sem se divil, mel jsem obavy ze sluzba moc zlepsit nepujde nicmene jsem byl uveden v omyl. Tudis je to asi jen o pristupu a o snaze se dohodnout, takze mozna ze pokud to nekomu nechodi dle predstav necht se zkusi domluvit, nicmene zase nemuzete chtit 100Mbit dom. :-) Timto skladam poklonu za starost o zakazniky.</fieldset> A co Tvoje "rychlost"? Napiš... :P</fieldset> |
|---|---|
|   |
| 02.07.2006 19:15 od | Sam ses blesk. Jestli si myslis ze wifi antena je tak obrovskej hromosvod tak teda nevim nevim no. <fieldset><legend>tonda</legend>kolik vsemoznejch vyhlasek a limitu musi tahle firma porusit jen aby zakaznik dostal co by mel dostat ?? takze krom vysilach limitu CTU pro veskera volma pasma to je co ? dostali ste vsichni revizi elektroinstalace a hromosvodu kdyz vam to nainstalovali na strechu ?? myslite si ze vam pojistovna neco zaplati az vam blesk vypali vsechno elektro v domactnosti ci firme ? ani omylem.., a ani stejnym omylem vam to neproplati grepa. A to se urcite vyplati ..... :)))))))))))))))</fieldset> |
|---|---|
|   |
| 02.07.2006 19:46 od | Zkousel jste se nekdo ptat na sdileni dat mezi uzivateli v ramci site grepnet? Vim ze onehda to sit hodne zatezovalo a nedelalo to dobrotu, ale topologie site by mela byt uz dosti jina od te doby, zkusim se zeptat za to nic nedam a nikdo me snad nekousne :-)) |
|---|---|
|   |
| 03.07.2006 06:29 od grabo příspěvků: 7 karma: +0/-0 | To by me taky zajimalo... 8) |
|---|---|
|   |
| 15.10.2006 08:45 od -arne- | Pár let jsem u Grepy byl. Zprvu byla rychlost výborná ale postupem času neustále klesala dolů, přesně opačně s proti obecnému trendu. Výpadky a kolísání samozřejmostí. Původní 2Mbit/1Mbit se změnil na 1Mbit/512kbit a po dalším roce na 512kbit/256kbit a po půl roce na 256kbit/128kbit. Dále upozorňuji, že tato společnost <b>nemá žádná pravdila</b> kromě minimální rychlosti 64kbit (respektive 32kbit) což je dnes již nepoužitelné. Dále u bezdrátového připojení je obecně problém s počtem "vláken" pokud jich vytváříte moc najednou (používáte bitorent apod.) nebudou vás mít rádi a připravte se na to že vám sníží rychlost. K opětovnému zvýšení dospějete až když pěkně poprosíte - "škemry škemry já už to neudělám..." Výpadky a kolísání samozřejmostí. Přes dohadování že v noci lze neomezeně stahovat to není pravda, byl jsem naráz omezen třeba i o půlnoci. Funguje to tak že když si někdo někde stěžuje že mu jde linka pomalu, technik se koukne na stav sítě a pokud jste to zrovna vy kdo hodně stahuje - máte smůlu a jdete na minimum. Tomu říkám spravedlnost. Ještě dodávám že po celou dobu jsem užíval linku za 800,- Obecně platí: pokud chcete riskovat zaplaťte si drahé zřízení a možná získáte levný byť nespolehlivý internet s častými výpadky, ale bez jakékoli jistoty že za měsíc nebo zítra vám nadobro spadne rychlost na polovinu nebo níž. To je bezdrátová síť. Nyní platím 590,- za ADSL které dle srovnání v grafu je už shodné jako kabelovka. Reálný dopwnload mám 1900kbit a upload 504kbit. |
|---|---|
|   |
| 18.11.2006 00:37 od P_B | No mohu Te upozornit, ze to chodi hoodne dobre, sice asi zalezi kdo si co pod tim pojmem predstavuje, a co by od toho chtel, ale BT jsou stovky pripojeni na raz a to na 2,4 neni ono no, nicmene na 5Ghz uz se to da, muzu upozornit ze jsem temer bez vypadku a kdyz tak vetsinou jen v radech sekund, povetsinou me stacil restart routase a uz me to zase frcelo, jinak zarucenou rychlost nemas u zadny wifi asi nikdy vic jak 128Kbit ale realne to chodi mnohonasobne rychleji. Jak je to s pravidly netusim, ale rekl bych ze vse je otazka dohody ,domluvy a konzultace. Zdar a rychlost <fieldset><legend>-arne-:15.10.2006 08:45</legend>Pár let jsem u Grepy byl. Zprvu byla rychlost výborná ale postupem času neustále klesala dolů, přesně opačně s proti obecnému trendu. Výpadky a kolísání samozřejmostí. Původní 2Mbit/1Mbit se změnil na 1Mbit/512kbit a po dalším roce na 512kbit/256kbit a po půl roce na 256kbit/128kbit. Dále upozorňuji, že tato společnost <b>nemá žádná pravdila</b> kromě minimální rychlosti 64kbit (respektive 32kbit) což je dnes již nepoužitelné. Dále u bezdrátového připojení je obecně problém s počtem "vláken" pokud jich vytváříte moc najednou (používáte bitorent apod.) nebudou vás mít rádi a připravte se na to že vám sníží rychlost. K opětovnému zvýšení dospějete až když pěkně poprosíte - "škemry škemry já už to neudělám..." Výpadky a kolísání samozřejmostí. Přes dohadování že v noci lze neomezeně stahovat to není pravda, byl jsem naráz omezen třeba i o půlnoci. Funguje to tak že když si někdo někde stěžuje že mu jde linka pomalu, technik se koukne na stav sítě a pokud jste to zrovna vy kdo hodně stahuje - máte smůlu a jdete na minimum. Tomu říkám spravedlnost. Ještě dodávám že po celou dobu jsem užíval linku za 800,- Obecně platí: pokud chcete riskovat zaplaťte si drahé zřízení a možná získáte levný byť nespolehlivý internet s častými výpadky, ale bez jakékoli jistoty že za měsíc nebo zítra vám nadobro spadne rychlost na polovinu nebo níž. To je bezdrátová síť. Nyní platím 590,- za ADSL které dle srovnání v grafu je už shodné jako kabelovka. Reálný dopwnload mám 1900kbit a upload 504kbit.</fieldset> |
|---|---|
|   |
| 11.01.2007 16:28 od ©Grabo | Momentálně spokojenej. Down i Up běží stabilně. Jsem zvědav, jak dopadnou slevy kůli výpadkům v minulém roce. Slibovali - slibovali, tak čekám na fakturu. |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.