Rychlost:Fórum: Grepnet Jablonec n/N

Grepnet Jablonec n/N

Grepnet Jablonec n/N

Strana:1 2 3 4
28.04.2006 23:12
od

Poměrně velmi časté výpadky. Není výjímka třeba 2-10 hodin.

Mám mega linku a rychlosti skáčou od 10-2000 kbps. Normál cca 400-500.

Poměrně vysoké ceny oproti místní konkurenci, ale pokud jedou, tak jsou nejrychlejší. Tlačit, tlačit a ještě tlačit!!!!!

01.05.2006 23:18
od grabo

Plne souhlasim. Telefon je pritel. ;-)

Maj ve firme chaos, ale staci se ozbrojit trpelivosti (tak na pul roku) a pak to lita jak ma. Ja platim za max. 4096kbps a bezi to porad UP i DOWN 1,5Mb/s. Konecne. :twisted:

10.05.2006 15:57
od

No to se moc lidi k Grepnetu nevyjadrilo :-( asi sem nikdo moc nechodi

<fieldset><legend>grabo</legend>Plne souhlasim. Telefon je pritel. ;-)

Maj ve firme chaos, ale staci se ozbrojit trpelivosti (tak na pul roku) a pak to lita jak ma. Ja platim za max. 4096kbps a bezi to porad UP i DOWN 1,5Mb/s. Konecne. :twisted:</fieldset>

19.05.2006 22:06
od

asi jdu k bluetone pac jejich APcko je tak obsazeny ze je to fakt sileny, tady je lidi namrdanejch az hruza fakt dneska uz vim ze wifi asi nikdy draty sou draty!

26.06.2006 18:31
od

no tak jeste dodatek, ochota dohodnout se, a udelat zakaznika spokojenym, je velmi znacna, az sem se divil, mel jsem obavy ze sluzba moc zlepsit nepujde nicmene jsem byl uveden v omyl. Tudis je to asi jen o pristupu a o snaze se dohodnout, takze mozna ze pokud to nekomu nechodi dle predstav necht se zkusi domluvit, nicmene zase nemuzete chtit 100Mbit dom. :-) Timto skladam poklonu za starost o zakazniky.

26.06.2006 23:41
od grabo

<fieldset><legend>Anonymous</legend>no tak jeste dodatek, ochota dohodnout se, a udelat zakaznika spokojenym, je velmi znacna, az sem se divil, mel jsem obavy ze sluzba moc zlepsit nepujde nicmene jsem byl uveden v omyl. Tudis je to asi jen o pristupu a o snaze se dohodnout, takze mozna ze pokud to nekomu nechodi dle predstav necht se zkusi domluvit, nicmene zase nemuzete chtit 100Mbit dom. :-) Timto skladam poklonu za starost o zakazniky.</fieldset>

A co Tvoje &quot;rychlost&quot;? Napiš... :P

27.06.2006 20:44
od tonda

kolik vsemoznejch vyhlasek a limitu musi tahle firma porusit jen aby zakaznik dostal co by mel dostat ?? takze krom vysilach limitu CTU pro veskera volma pasma to je co ? dostali ste vsichni revizi elektroinstalace a hromosvodu kdyz vam to nainstalovali na strechu ?? myslite si ze vam pojistovna neco zaplati az vam blesk vypali vsechno elektro v domactnosti ci firme ? ani omylem.., a ani stejnym omylem vam to neproplati grepa. A to se urcite vyplati ..... :)))))))))))))))

28.06.2006 17:17
od Mack

S Grepou v tuto chvíi nemám sebemenší problém. Internet jede jak má.

DOWN cca. 2 MB a UP cca. 500 - 1MB a stále se drží. ODEZVA 10-15ms.

Takže celkem solidní připojení. Kamoš je taky u nich a DOWN 4-6MB a UP 1,5-2,5 MB. ODEZVA 10-15 ms. Na hraní her ideální. Lepšího poskytovatele v Jablonci neznám !!!

02.07.2006 19:12
od

rychlost asi 230 narohu i dolu

<fieldset><legend>grabo</legend><fieldset><legend>Anonymous</legend>no tak jeste dodatek, ochota dohodnout se, a udelat zakaznika spokojenym, je velmi znacna, az sem se divil, mel jsem obavy ze sluzba moc zlepsit nepujde nicmene jsem byl uveden v omyl. Tudis je to asi jen o pristupu a o snaze se dohodnout, takze mozna ze pokud to nekomu nechodi dle predstav necht se zkusi domluvit, nicmene zase nemuzete chtit 100Mbit dom. :-) Timto skladam poklonu za starost o zakazniky.</fieldset>

A co Tvoje &quot;rychlost&quot;? Napiš... :P</fieldset>

02.07.2006 19:15
od

Sam ses blesk. Jestli si myslis ze wifi antena je tak obrovskej hromosvod tak teda nevim nevim no.

<fieldset><legend>tonda</legend>kolik vsemoznejch vyhlasek a limitu musi tahle firma porusit jen aby zakaznik dostal co by mel dostat ?? takze krom vysilach limitu CTU pro veskera volma pasma to je co ? dostali ste vsichni revizi elektroinstalace a hromosvodu kdyz vam to nainstalovali na strechu ?? myslite si ze vam pojistovna neco zaplati az vam blesk vypali vsechno elektro v domactnosti ci firme ? ani omylem.., a ani stejnym omylem vam to neproplati grepa. A to se urcite vyplati ..... :)))))))))))))))</fieldset>

02.07.2006 19:46
od

Zkousel jste se nekdo ptat na sdileni dat mezi uzivateli v ramci site grepnet? Vim ze onehda to sit hodne zatezovalo a nedelalo to dobrotu, ale topologie site by mela byt uz dosti jina od te doby, zkusim se zeptat za to nic nedam a nikdo me snad nekousne :-))

03.07.2006 06:29
od grabo

To by me taky zajimalo... 8)

15.10.2006 08:45
od -arne-

Pár let jsem u Grepy byl. Zprvu byla rychlost výborná ale postupem času neustále klesala dolů, přesně opačně s proti obecnému trendu. Výpadky a kolísání samozřejmostí. Původní 2Mbit/1Mbit se změnil na 1Mbit/512kbit a po dalším roce na 512kbit/256kbit a po půl roce na 256kbit/128kbit. Dále upozorňuji, že tato společnost <b>nemá žádná pravdila</b> kromě minimální rychlosti 64kbit (respektive 32kbit) což je dnes již nepoužitelné. Dále u bezdrátového připojení je obecně problém s počtem &quot;vláken&quot; pokud jich vytváříte moc najednou (používáte bitorent apod.) nebudou vás mít rádi a připravte se na to že vám sníží rychlost. K opětovnému zvýšení dospějete až když pěkně poprosíte - &quot;škemry škemry já už to neudělám...&quot; Výpadky a kolísání samozřejmostí. Přes dohadování že v noci lze neomezeně stahovat to není pravda, byl jsem naráz omezen třeba i o půlnoci. Funguje to tak že když si někdo někde stěžuje že mu jde linka pomalu, technik se koukne na stav sítě a pokud jste to zrovna vy kdo hodně stahuje - máte smůlu a jdete na minimum. Tomu říkám spravedlnost. Ještě dodávám že po celou dobu jsem užíval linku za 800,-

Obecně platí: pokud chcete riskovat zaplaťte si drahé zřízení a možná získáte levný byť nespolehlivý internet s častými výpadky, ale bez jakékoli jistoty že za měsíc nebo zítra vám nadobro spadne rychlost na polovinu nebo níž. To je bezdrátová síť.

Nyní platím 590,- za ADSL které dle srovnání v grafu je už shodné jako kabelovka. Reálný dopwnload mám 1900kbit a upload 504kbit.

18.11.2006 00:37
od P_B

No mohu Te upozornit, ze to chodi hoodne dobre, sice asi zalezi kdo si co pod tim pojmem predstavuje, a co by od toho chtel, ale BT jsou stovky pripojeni na raz a to na 2,4 neni ono no, nicmene na 5Ghz uz se to da, muzu upozornit ze jsem temer bez vypadku a kdyz tak vetsinou jen v radech sekund, povetsinou me stacil restart routase a uz me to zase frcelo, jinak zarucenou rychlost nemas u zadny wifi asi nikdy vic jak 128Kbit ale realne to chodi mnohonasobne rychleji. Jak je to s pravidly netusim, ale rekl bych ze vse je otazka dohody ,domluvy a konzultace.

Zdar a rychlost

<fieldset><legend>-arne-:15.10.2006 08:45</legend>Pár let jsem u Grepy byl. Zprvu byla rychlost výborná ale postupem času neustále klesala dolů, přesně opačně s proti obecnému trendu. Výpadky a kolísání samozřejmostí. Původní 2Mbit/1Mbit se změnil na 1Mbit/512kbit a po dalším roce na 512kbit/256kbit a po půl roce na 256kbit/128kbit. Dále upozorňuji, že tato společnost <b>nemá žádná pravdila</b> kromě minimální rychlosti 64kbit (respektive 32kbit) což je dnes již nepoužitelné. Dále u bezdrátového připojení je obecně problém s počtem &quot;vláken&quot; pokud jich vytváříte moc najednou (používáte bitorent apod.) nebudou vás mít rádi a připravte se na to že vám sníží rychlost. K opětovnému zvýšení dospějete až když pěkně poprosíte - &quot;škemry škemry já už to neudělám...&quot; Výpadky a kolísání samozřejmostí. Přes dohadování že v noci lze neomezeně stahovat to není pravda, byl jsem naráz omezen třeba i o půlnoci. Funguje to tak že když si někdo někde stěžuje že mu jde linka pomalu, technik se koukne na stav sítě a pokud jste to zrovna vy kdo hodně stahuje - máte smůlu a jdete na minimum. Tomu říkám spravedlnost. Ještě dodávám že po celou dobu jsem užíval linku za 800,-

Obecně platí: pokud chcete riskovat zaplaťte si drahé zřízení a možná získáte levný byť nespolehlivý internet s častými výpadky, ale bez jakékoli jistoty že za měsíc nebo zítra vám nadobro spadne rychlost na polovinu nebo níž. To je bezdrátová síť.

Nyní platím 590,- za ADSL které dle srovnání v grafu je už shodné jako kabelovka. Reálný dopwnload mám 1900kbit a upload 504kbit.</fieldset>

11.01.2007 16:28
od ©Grabo

Momentálně spokojenej. Down i Up běží stabilně. Jsem zvědav, jak dopadnou slevy kůli výpadkům v minulém roce. Slibovali - slibovali, tak čekám na fakturu.

Strana:1 2 3 4
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.