| 29.12.2008 12:46 od oliva příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Dobrý den, chtěl bych se s vámi podělit o mé ŠPATNÉ zkušenosti s toulo firmou. Po obědnání služby vše proběhlo v pořádku. Rychlá montáž, vše OK. Po nějaké době začali výpadky internetu. Někdy to opravily do druhého dne, jindy to vypádávalo skoro týden. Komunikace ,žádná (já tam volal furt a oni se ozvali asi jednou- i když se mě pokaždé ptali,jesti mám pořád stejné telefoní číslo). Takže po problémech a placení telefonu jsem nevydržel a internet odhlásil. První co mně zarazilo, byla <b>3 měsíční výpovědní lhůta</b>. A nakonec, když mi přišel na konci smlouvy účet na <b>940 Kč </b>za "deinstalační poplatek v případě ukončení smlouvy". Je to sice ve smlouvě, ale taky tam je, že poruchy budou neprodleně odstraňovat. Mé zkušenosti jsou opravdu ŠPATNÉ. Hlavně že chtějí za ukončení smlouvy <b>940 KČ</b> |
|---|---|
|   |
| 25.01.2009 15:36 od vaserman příspěvků: 3 karma: +0/-0 | S touto firmou už nechci já osobně nic mít společného přecházim na Star Net zase sem někomu nalítnul chtěj pomě za odinstalaci 940kč.zlllloooděěějiii tuto firmu budu všude jenom nedoporučovat. |
|---|---|
|   |
| 30.01.2009 09:45 od radous příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Se Smart-boxem jsem si užil za tři roky své a stálo mě to taky spoustu prachů. Jsem nyní u Starnetu a jen lituji, že jsem to neudělal dřív. Divím se, že se tato firma ještě drží nad vodou. Smart-box nikdy více !!!!!! |
|---|---|
|   |
| 02.02.2009 13:38 od vaserman příspěvků: 3 karma: +0/-0 | Tak sem právě přešel z Smartboxu na Starnnet a co se týče rychlosti je nesrovnatelně vyšší doporučuji starnet a jenom a jenom starnet |
|---|---|
|   |
| 03.02.2009 01:07 od solid příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Já jsem s nima celkem spokojen. Mam nejnižší tarif a běhá mi to tady: download - 17 M, upload - 11 M. Ale vždy se to drželo min. 2/2 M. |
|---|---|
|   |
| 03.02.2009 19:11 od hise příspěvků: 38 karma: +0/-0 | Je pravda že se momentálně starnet technologicky zmohl a investoval,ale jinak to byl taky adrenalin,někdy se nenačetla ani stránka. |
|---|---|
|   |
| 06.02.2009 20:08 od vaserman příspěvků: 3 karma: +0/-0 | A právě proto sem odešel |
|---|---|
|   |
| 23.02.2009 23:38 od starfuck příspěvků: 4 karma: +0/-0 | vyrazne nedoporuciji tohoto zlodejskeho poskytovatele internetu.Majitel by mel jit sedet za okradani lidi.Vrchol jejich zlodejstvi je letak ktery udava 10mbit za 200,- Ja nemam za 660,- ani 2 mbit.(nehlede na provolane stokoruny s neschopnym helpdeskem, nespocet dni beu internetu a 0 dni garantovaneho internetu)Zamestnanci jsou naprogramovani a zvykli dennodenim atakum nespokojenych zakazniku.Velkym obloukem se vyhnout temto zlodejskym *vinim. |
|---|---|
|   |
| 14.05.2009 17:42 od vfj příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Zkušenosti? Pochopitelně špatné!!! S touto firmou bojuji už asi 3 měsíce. Objevily se nějaké potíže s jejich připojením. Telefonicky jsem kontaktoval podporu - zapsali si můj problém a ... nic. Po týdnu to zkouším znova - prý to tam mají poznamenané a zavolají. Zase týden. Volám. Prý mysleli že je to vyřešené. Kontaktuji admina. Určitě se na to podívá a zavolá. Týden v prachu a nic. Volám znova a hle - on ztratil moje číslo. Tak to je ale smůla! Příští týden tam jdu osobně. Určitě se na to podívají... Tak jsem zvědav. Jediné, co asi můžu dělat, je používat to, co mi poskytují a nedělat jim problémy. Nebo ještě 3 měsíce platit, pak přidat tisícovku a rozloučit se. Tuto firmu rozhodně nedoporučuji!!! |
|---|---|
|   |
| 02.08.2009 18:04 od vaku2 příspěvků: 3 karma: +0/-0 | Lidi poradte jak od tehle Smartboxich hajzlu pryc. Mam od nich linku 5/5 a zatim az na nejake vypadky (to zpravilo vynadani na hotline) to slo jakz takz. Sice si to nechalo o 5 Mbps jen zdat, ale aspon tam byl kontinualni tok dat. Ted od 24.7. je totalne upload v hajzlu, lita to mezi nemeritelnym az po 1Mbps. Ja idiot se uvazal az do ledna pristiho roku. A tak nemate nekdo zkusenost jak od nich pryc aby to nebolelo??? Nahlasena zavada je, shromazduju data o nefunkcnosti a cekam na 30tej den az porusi smlouvu. Asi nic jinyho nezbyva nez doufat, ze to neopravi. Nebo je jinej figl?? |
|---|---|
|   |
| 03.08.2009 06:22 od maximcz příspěvků: 29 karma: +0/-0 | jestli seš z budějic tak nechápu proč u nich seš.... |
|---|---|
|   |
| 28.09.2009 16:43 od maximcz příspěvků: 29 karma: +0/-0 | asi před 3 tejdnama mi přišel leták že zrychlujou na 16 megabit... (lokalita Třeboň) pocítil jste někdo už to zrychlení? mě to de furt 10... ale byl bych radši kdyby si pořídili aspoň UPSku pro APčko a zkvalitnili těch 10 megabit co to má teď chodit než posilovali konektivitu.... |
|---|---|
|   |
| 09.10.2009 21:06 od prazaj1 příspěvků: 13 karma: +0/-0 | Mam internet od smartbox (lokalita sidliste vltava) a fungovalo to pekne rychlost 25Mbits/25Mbits (teda letaky maj na 100Mbits), ale od cervna tohoto roku to jede asi takhle http://rychlost.cz http://rychlost.cz/rs/20094026725.png Volal jsem tam a rekli mi, ze vymenili u jednoho panelaku optiku za radio a ze bude postizeno vic lidi a kouknou se na to. Takze pravdepodobne cast sidliste na vltave bezi na nejkakym bezdratovym spoji, ktery vecer absolutne nestiha(hlavne vysoke pingy kolem 150ms i vic). Takze pokud bydlite na vltave tak SMARTBOX radsi NEBERTE. |
|---|---|
|   |
| 30.11.2009 21:55 od sanchezer příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Mám téměř stejnou zkušenost..nej..vy..jeb..anější poskytovatel..nestará se o klientelu.. |
|---|---|
|   |
| 07.12.2009 23:55 od de-so-ul příspěvků: 2 karma: +0/-0 | Přesně tak. Neexistuje snad horší firma v Budějovicích, než SMAR*BOX... Já jsem nedávno předal jejich písemnou korespondenici, kterou mi stále zasílali, mému advokátovi, bude to velmi zajímavé nejspíš. 1. den připojen ke smar*boxu, 2.den ráno internet nefunkční, 8.den náprava, internet funkční, 8.den večer, internet opět nefunkční. 24. den internet funkční, 25. den ráno opět konec. Odpojil jsem ze zásuvky aby někdo neřekl, že to používám a okamžitě doporučený dopis s tím, že s nimi končím. Ať přijede technik, který si ten zázrak odmontuje. Visí to tam doteď na střeše... A to je tento stav již od léta. Nejlepší jsou jejich dopisy, ve kterých není ani jedno jméno jejich pracovníka, ani podpis člověka, který dopis sepsal, žádné datum, nic... Bude to mňamka tento spor, na něj se vyloženě těším. Přešel jsem ke konkurenci a nemám nejmenší problém s ničím. Všem radím, rychle od nich ruce pryč. PS: Zjištěné bývalé podnikatelské aktivity majitele SMAR*BOXU také nedopadli nejlépe... |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.