Rychlost.cz Fórum Doporučení připojeni v ....... wifi v Pelhřimově

wifi v Pelhřimově

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

jaké zkušenosti máte s wifi v Pelhřimově?

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

asi na to serete a jste smířený s tim keplem co máte doma koukám

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

No no trpělivost růže přináší. Pelhřimov je celkem za vodou co se týče připojení na internet. Pokud ti jde vyloženě o WIFI tak tu jsou cca 3 volby začnu jako ve škole od 1 Hamalčík 2 Stampi 3 Memory. Hamalčík podle toho co jsem měl možnost vidět a zkusit jede fakt dost dobře záleží jestli bydlíš v paneláku nebo RD. Občas to poušít na 4 Mbps. Když ale nehorázně moc sosáš tak omezí P2P ale to je fakt až když jseš notorickej stahovač. Pingy v pohodě znám lidi co to maj jen na on-line gamesení. Co se týče zákaznického servisu je to v pohodě nahlásíš problém a oni se ho snaží vyřešit co nejrychleji. 2 Stampi co se týče spolehlivosti tak je to asi to co Hamalčík. Podle toho co mám ověřené (ne z doslechu typu jedna paní povídala) ale z ověřených zdrojů občas zaříznou P2P tzn. mají shaping nastavenej trochu tvrděj pingy snad v pohodě. A na krásném posledním místě se umístuje (pouze pro mne) fa Memory. Jejich jednání jsem měl možnost vyzkoušet na vlastní kůži a horší to snad už být nemůže. Problémy s připojením komentují větou typu "Máte zavirované PC". Jejich tarify jsou snad z doby vytáčeného internetu. Např. 1Mbps 1:10 mají 2x dražší než Hamalčík. Pingy kolem 100 ms takže na on-line můžete zapomenout. Je to pouze můj pohled na věc a možná se mnou někdo nebude souhlasit, ale jak říkám je to můj názor. Pokud můžu radit Buď Hamalčík (proslíchá se cosi o optice a to by byl pak nářez) a nebo chvilku počkej a je připravovaná výstavba dslamu od Českých Radiokomunikací a bude možnost připojit se ADSL tarifem Bluetone Premium kde nejsou datové limity ani FUP za rozumné peníze. Have a nice day. :lol:

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

mam net od stampiho...celkem spokojenost ale ten ping obcas (hlavne ve vsedni den odpoledne) skace az prilis vysoko (100-200) .(((( to jedine me mrzi ....servisak sice obcas helpne ale muj ping ve smlouve neni takze je to jen jeho dobra vule....snad se to po zime sprvi zpet na tech prijemnych 20-50 :_)

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Hamalčík a Stampi, pokud je mi známo, jsou napojeni na stejného poskytovatele. Ten má bohužel občas (až často) problémy, které bagatelizuje (závada je ve vaší síti - ale mě to nepingá až na body, které jsou mimo naší síť...).

Hamalčík optiku relizuje pro kraj Vysočina - netuším, jestli na ni bude také připojen. Jedná se o krajskou síť Rowanet, která je určena pro krajem zřizované organizace (což asi Hamalčík není). Nevím, nakolik je otevřená pro ostatní.

Vždy znám lidi, kteří jsou s poskytovatelem (Hamalčík, Stampi, Memory) spokojeni. A současně znám jiné, kteří na stejného poskytovatele nadávají. Hodně záleží na místních podmínkách (počet PC za routerem, signál v místě...). Moje současné pořadí (subjektivní hodnocení): 1.Stampi 2.Hamalčík 3.Memory

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Já bych jestli mohu otázku doplnil podotázkou. Už nějaký čas se sem řítí Smart Box z Českých Budějovic. Je o něco dražší než současní poskytovatelé připojení, ale nabízí docela slušné rychlosti i servis.Máte to už někdo namontované a poraďte jestli zůstat věrni domácím poskytovatelům nebo se vrhnout na Smart Box. Jedná se o celý panelák.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Můžete mi někdo zaslat kontakt na net přes hamalčíka? na netu jsem to nenašla. Díky

x.mart@seznam.cz

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

<fieldset><legend>Kdoví...:19.09.2006 09:09</legend>Hamalčík a Stampi, pokud je mi známo, jsou napojeni na stejného poskytovatele. Ten má bohužel občas (až často) problémy, které bagatelizuje (závada je ve vaší síti - ale mě to nepingá až na body, které jsou mimo naší síť...).

Hamalčík optiku relizuje pro kraj Vysočina - netuším, jestli na ni bude také připojen. Jedná se o krajskou síť Rowanet, která je určena pro krajem zřizované organizace (což asi Hamalčík není). Nevím, nakolik je otevřená pro ostatní.

Vždy znám lidi, kteří jsou s poskytovatelem (Hamalčík, Stampi, Memory) spokojeni. A současně znám jiné, kteří na stejného poskytovatele nadávají. Hodně záleží na místních podmínkách (počet PC za routerem, signál v místě...). Moje současné pořadí (subjektivní hodnocení): 1.Stampi 2.Hamalčík 3.Memory</fieldset>

K síti ROWANET - je to potřeba pořádně prostudovat dostupné materiály a mimo jiné tam je, že nevyužité kapacity a vlákna jsou poskytnuty komerčním poskytovatelům, a jak víme optika má hranice někde úplně jinde plus jsem již slyšel že Hamalčík už udělal na připojení optikou nabídku, ale to je JPP (jedna paní povídala). Prostě co je bezdrátem 802.11bg má výpadky a opravdu záleží na místních podmínkách a potom na tom co a jak omezujou. Ad SmartBox - pročtěte si diskuse na www.internetprovsechny.cz a koukněte do obchodního rejstříku. Moc důvěry by to ve mně nevzbuzovalo, ale nemůžu hovořit z vlastní zkušennosti, takže zase JPP Čao

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Ahoj, můžu se zeptat na ceny připojení u Stampi, Hamalčík, Memory? Nemohu to nikde najít. Děkuji

 
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.