| 19.02.2006 04:36 od | Mam velmi negativni osobni zkusenost. Neprofesionalni arogantni pristup. |
|---|---|
|   |
| 20.02.2006 20:27 od jendus | A nechtel by si trochu rozvest tvuj problem s timto? |
|---|---|
|   |
| 15.03.2006 04:26 od Tonylee | Souhlasim stebou v losanu jsou fakt arogantni pingy nahovno a co se tice rychlosti mam ted 512KB/s a pozdej vecer to jede kolem 512 coz o to ale kdyz je nejakej problem a zavolas tam tak ti reknou ze se na to kouknou ale skutek utek ted cekam na 1024 zdilenou a co jsem se nedocetl na strankach Losanu ze budou uplnatnovat FUP coz dneska uz jine firmy davno neuzivaj proste jen vydelavaj penize a kaslou na zakazniky jestli to takhle pujde dal premluvim celej barak a jdem ke GRAPE SC u nich je to asi nejlepsi... |
|---|---|
|   |
| 15.03.2006 04:33 od | <fieldset><legend>Tonylee</legend>Souhlasim stebou v losanu jsou fakt arogantni pingy nahovno a co se tice rychlosti mam ted 512KB/s a pozdej vecer to jede kolem 512 coz o to ale kdyz je nejakej problem a zavolas tam tak ti reknou ze se na to kouknou ale skutek utek ted cekam na 1024 zdilenou a co jsem se nedocetl na strankach Losanu ze budou uplnatnovat FUP coz dneska uz jine firmy davno neuzivaj proste jen vydelavaj penize a kaslou na zakazniky jestli to takhle pujde dal premluvim celej barak a jdem ke GRAPE SC u nich je to asi nejlepsi...</fieldset> exon napis na me ICQ pokecame 228363542 |
|---|---|
|   |
| 05.05.2006 22:17 od | to já, když už mi po půlroce došla trpělivost s nedodržováním rychlosti, tak jsem smlouvu s losanem vypověděl. Chtěj po mě ještě zaplatit další 3 měsíce, i když jsem už žádná data nepřenesl. |
|---|---|
|   |
| 24.11.2006 15:29 od kareel1 | Já mám připojení k internetu od firmy LOSAN 768/768 s tím že jde o garantovanou linku bez omezení objemu dat. zde je url se skutečnou rychlostí : http://rychlost.cz/sys/result/83.69.34.1/1164377297/878000d61a/ ... navíc se mi po 20 minutách odpojuje, za 1100 kč je to paráda. Soused je na tom úplně stejně. Proto pokud někdo uvažujete o smlouvě s Losanem tak ruce pryč od těch amatérů.... |
|---|---|
|   |
| 26.11.2006 15:22 od masata | Losan ty jsou supr. Když jsem žádal o veřejnou ip adresu tak jsem se dozvěděl, že je to příliš technicky náročné. Výborný na jejich připojení je taky to že několikrát denně poklesne rychlost spojení na 0. Včera jsem myslel že puknu smíchy: stahoval jsem 300MB soubor, jednou jsem stáhnul 220, pak 120MB atd. Výsledkem bylo, že denní přenos dat byl 1,56GB (rychlost 256/256) ale to co jsem chtěl jsem stejně nestáhnul, prostě se to vždycky ukončilo protože nebylo spojení. Dovolil jsem si napsat na hotline, odpověď přišla do minuty, že už je to OK. Dneska ráno jsem jim psal, že mi to v pořádku nepřijde a na opdpověď zatím čekám. Jo v lednu mi s nima končí smlouva, to si oddychnu. |
|---|---|
|   |
| 08.02.2007 11:21 od pája ------ | Mám Též negatinní zkušenost. Dle smlouvy mám mýt richlost připojení 512kb/s a průměr je kolem 300kb/s. Bylo my odpovězeno že je to v pořádku,mám zdílenou linku. Ačkoliv ve smlouvě mám že zdílená linka nemá vliv na rychlost připojení. |
|---|---|
|   |
| 10.02.2007 10:33 od kubrt | Mám taktéž velmi negativní zkušenost s firmou Losan. Mám garantovanou linku 512/256, bohužel této ryclosti jsem doposud nikdy nedosáhl, ale to by mě ani tak netrápilo spíš mám velké problémy s pingy. Hodně hraji hry a u těch, když ping dosahuje hodnoty okolo 150, tak jsou většinou nehratelné. Pokoušel jsem se několikrát tento problém urgovat, ale bohužel jsem narazil. Bylo mi řečeno že garantovaná je pouze rychlost a pingy jsou jaké jsou. Nedávno mi došla trpělivost, tak jsem dal výpověď smlouvy, ale také mi bylo řečeno, že je třímesíční. I tak od firmy Losan odcházím a <b>doporučuji všem hráčům, aby si na toto připojení dali pozor, neboť budou zklamáni jako já. |
|---|---|
|   |
| 10.02.2007 19:10 od damapat | Bohuže musím se všemi tady souhlasit,internet věčně nejde o rychlosti se nedá ani mluvit to je směšné,jejich přístup k zákazníkovi šílenej,lžou,slibujou hory doly a nic,nejlepší je tel.spojení při nahlašování poruch,jen vám to žere peníze a jste pořád druhý nebo třetí v pořadí,takže při konečném vyůčtování zjistíte,že za kredit dáte 300kč a za internet 360 a jde Vám to tak 10 dní do měsíce.To je luxus nemyslíte?Buhužel nemáme tady na výběr jen snad 02 a to je to samé. |
|---|---|
|   |
| 10.02.2007 19:15 od damapat | <fieldset><legend>:05.05.2006 22:17</legend>to já, když už mi po půlroce došla trpělivost s nedodržováním rychlosti, tak jsem smlouvu s losanem vypověděl. Chtěj po mě ještě zaplatit další 3 měsíce, i když jsem už žádná data nepřenesl.</fieldset> Zákony a práva jim nic neříkají,Chceme po čtyřech měsících taky ukončit smlouvu,tak asi zavolám Novu a necháme se pár dní měřit a pak se uvidí,kdo s koho.To jsme si pěkně naběhli co? |
|---|---|
|   |
| 11.02.2007 22:58 od Jakky | Zdravim vsechny. Mam pripojeni od Losanu a nemuzu si stezovat. Je pravdou ze jsem mel technicke problemy, tykajici se rychlosti.Pristup hotline byl, no... Ne zrovna standartni. Musel jsem psat na vedeni firmy, ale od te doby cca 1/2 roku s nimy nemam zadny problem. A problemy s vypadky rychlosti jsme vzdy resili formou slev. Internet beha jak ma, vypadky minimalni a kdyz, tak jsou v podstate okamzite vyreseny. Toto se stava pouze sporadicky (cca 1x do mesice na 2 hodiny. Nelituji ze jsem zvolil tohoto providera, smlouva mi zkoncila cca pred 2 mesici nemam potrebu od nich utikat...J |
|---|---|
|   |
| 08.03.2007 02:28 od Francesco | Takz panove a damy,myslim ze patrim mezi ty nespokojene zakazniky!!Mam 512/512 v odpolednich hodinach se o tomto pripojeni neda ani mluvit a to mam garantovanou linku!!Ovsem kdyz jsem nameril v noci toto: http://rychlost.cz/sys/result/83.69.56.1/1173316766/e023136956/ Tak to uz jsem nechapal!!Hraju CSko a kdyz jsem se dostal do ligi tak jsem ani nemohl hrat kuli pingum!!No vsak si to poradne prohlidnete!!musite uznat ze 13000 je trosku moc!!Jinak s kamenym obchodem jsem spokojen!!Obsluha vstricna a dobre i poradi,ale ten net je opravdu mizerny!!Takze nakupovat ano ale internet od LOSANU opravdu nedoporucuji!! |
|---|---|
|   |
| 09.03.2007 18:33 od Computer ------ | V PŘÍPADĚ ZÁJMU O PŘECHOD OD FIRMY LOSAN nás prosím kontaktujte, sdělíme Vám bližší informace a určitě najdeme lepší řešení (rychlejší, kvalitnější, spolehlivější) 775 677 712 hezký den |
|---|---|
|   |
| 12.03.2007 09:34 od Marek2 | A kde bydlíš? Přece jenom Losani poskytují připojení na dost velkém území. A co na to říká jejich hotline? <fieldset><legend>Francesco:08.03.2007 02:28</legend>Takz panove a damy,myslim ze patrim mezi ty nespokojene zakazniky!!Mam 512/512 v odpolednich hodinach se o tomto pripojeni neda ani mluvit a to mam garantovanou linku!!Ovsem kdyz jsem nameril v noci toto: http://rychlost.cz/sys/result/83.69.56.1/1173316766/e023136956/ Tak to uz jsem nechapal!!Hraju CSko a kdyz jsem se dostal do ligi tak jsem ani nemohl hrat kuli pingum!!No vsak si to poradne prohlidnete!!musite uznat ze 13000 je trosku moc!!Jinak s kamenym obchodem jsem spokojen!!Obsluha vstricna a dobre i poradi,ale ten net je opravdu mizerny!!Takze nakupovat ano ale internet od LOSANU opravdu nedoporucuji!!</fieldset> |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.