| 04.09.2011 19:11 od smogi příspěvků: 14 karma: +0/-0 | Tak tohle je naprostá pí..., pokud už máš na DSLAMU nakonfigurovaný VDSL, tak se ti na tom nikdy adsl modem nechytne. Nemá cenu rozepisovat se proč... |
|---|---|
|   |
| 04.09.2011 20:06 od warman příspěvků: 651 karma: +8/-7 | tady jsem to cetl http://forum.lupa.cz/index.php?topic=1070.0 takze asi az takova pi.. to nebue :) |
|---|---|
|   |
| 04.09.2011 20:18 od tomasek1234 příspěvků: 375 karma: +5/-4 | Ctes blbe. S VDSL modemem muzes jet na ADSL obracene ne. |
|---|---|
|   |
| 04.09.2011 21:55 od warman příspěvků: 651 karma: +8/-7 | ja nic necetl blbe, ja jen napsal ze jsem nekde cetl(viz. predchozi prispevek) ze by dslam mel automaticky prepnout na adsl pokud je pouzit adsl modem, ne ze adsl modem muze jet na vdsl... jde o to, ze si stezuje ze ma zvysenou odezvu, kdyz prepne na adsl a pujde to, tak by mu to teoreticky mohlo jet dobre (adsl uz se tolik nepouziva, tak by tam nemusela byt tolik poznamenana agregace) a odezvy jsou na adsl o cca 10ms nizsi(obcas i vic). |
|---|---|
|   |
| 05.09.2011 13:11 od smogi příspěvků: 14 karma: +0/-0 | -- no a já ti říkám, že je to naprostá pí..., protože automaticky přejde Dslam z adsl na vdsl a to pouze pokud zákazník migruje z již funkční adsl. V tomto případě se na VDSL kartě napřed nakonfiguruje migrační profil a stále běží v modulaci adsl a poté co je připojen vdsl modem, tak se automaticky překlopí. Opačně to ale určitě nefunguje a prosímtě nepolemizuj semnou o tom jak to funguje. |
|---|---|
|   |
| 05.09.2011 14:14 od warman příspěvků: 651 karma: +8/-7 | ja nepolemizuju, ja jen napsal ze jsem to cetl, urcite jsem nechtel polemizovat s nekym kdo o tom vi vic nez ja ;) a mas pravdu, nebot sam karlos napsal ze ho zkusil prepnout do adsl modu a nesesynchronizoval se. |
|---|---|
|   |
| 06.09.2011 16:19 od karlos příspěvků: 237 karma: +0/-2 | Jo a nefungovalo to ani, když jsem tam zkoušel připojovat svůj starý modem: huawei echolife hg520i taky se vůbec nic nestalo ani mě nefungovalo připojení k internetu. Takže to vypadá, že to nepůjde.
Takže jak jste jednou ve VDSL tak nic takového, abyste přecházeli z jednoho internetu do druhého taková možnost neexistuje! |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.