Rychlost.cz Fórum Ostatní Připojení k www.seznam.cz

Připojení k www.seznam.cz

Připojení k www.seznam.cz

Ostatní
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od miloslav-novak
příspěvků: 1
IP: (zobrazit)

Pomalost až nedostupnost www.seznam.cz

Mám připojení od Intek v Chomutově a během 7 až 10 dnů se opakuje situace,že k Internetu jsem sice připojen,ale nemohu se dostat na svou domovskou stránku Seznam a k e-mailové poště pak ještě dlouho po naběhnuití Seznamu se nedostanu.Z Oblíbených si mohu některé servery spustit,rychlost.cz vůbec ne.Pokud si zjišvuji rychlost,je UP vždy minimálně poloviční proti Down.Majitel Inteku pan Sichrovský se ke mně nechová jako k zákazníkovi,nemohu s ním o problémech mluvit.Mohli byste mě sdělit kde je "zakopaný pes" ,čím to je,nebo je-li taková situace normální.

S díky Miloslav Novák

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

mohl by být pojebaný DNSka, zkus místo www.seznam.cz dát 194.228.32.3

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

ja jsem na Intek taktez pripojen, ale vse mi jede k me spokojenosti.. No je pravda ze tak jednou za 2 mesice mi vypadne net na cca 2-3 dny a po bombardovani emailama a smskama vyse zminenemu panovi se to nakonec podari a mam zase na 2 mesice pokoj :)

Projevil se nekomu nejakym zpusobem limit ci omezeni?.. mam namysli ze se rychlost na delsi dobu (tyden napr) snizi na polovinu nebo jeste niz?..

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Presne tak...dycky to na 1 bo 3 dny nejde..ale staci tam vlitnout a pockat si nez to daj do pucu..pak je pokoj:)....naposled se mi to stalo o vikendu,ale to se to vyresilo samo:)...je viidet ze se snazi:)

 
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.