| 05.02.2012 20:06 od atsorx příspěvků: 24 karma: +4/-4 | Je pravda že zákaznická linka je oprvdu hrozná, je však účtována jako místní hovor do pevných sítí, podle předvolby 844. Největší problém je v té komunikaci, to Vám fakt neberu. S tím, že kanál není k dispozici...no, je to vyjímečně, všechno je to přijímané ze satelitů, tak za horšího počasí může dojít k sekání obrazu a někdy i výpadku. Ale až na regionální vysílání ten tv signál z kabelu nevycucáte.Všechno jsou to aktivní prvky, dochází k aktualizacím. 400 lidí měsíčně nedává určitě výpověď, spousta lidí přechází z metalických sítí na optiku. Ale já Vám něco povím, myslíte, že O2,UPC,Fofrnet je lešpí? Nepočítám ty menší jako Mornet, KRI a podobné, to jsou malí hráči, ti ještě mají sice osobní přístup a rychlé reakce, ale v technologii se nikdy nemůžou rovnat. Nejsem žádnej zástupce Ria, ale jsem člověk který rozumí sítím a pokud jste obyčejnej člověk jako já a platíte do 500Kč za internet, tak nemůžete počítat se servisem 0-24h do 30min, firmy které mají garantovanou konektivitu a takový servis, tak platí za 15MB linku kolem 10 a více tisíc měsíčně. Já si myslím že to že mám rychlost linky 50MBps a na TCP mi to jede 38 v průměru, tak si za těch 475Kč fakt nemůžu stěžovat. Dobře jsou tu zas určitě detailisti, ale zkuste jiného poskytovatele, nikde jinde to lepší nebude. Přístup asi jo, ale vyhovuje mi tady věřejná adresa, symetrie rychlosti a pod. |
|---|---|
|   |
| 06.02.2012 15:55 od hanzik příspěvků: 12 karma: +3/-1 | Co tady furt řešíte-se stačí podívat že kdejakej poskytovatel tu má negativní komentáře.Si net zrušte a kupujte si v trafice noviny |
|---|---|
|   |
| 09.02.2012 11:18 od fiala-petr příspěvků: 11 karma: +0/-2 | Nakonec uznáváte že zákaznická linka je vám k ničemu. Zajímavé... ale opravdu nepotřebuji mít službu, které mi nejede ani kdyby byla zadarmo. Já jsem s netem spokojený od jiného poskytovatele a 225 kč. za 25MB je dost solidní. Nepotřebuji postavičku, která bude dokola mlít jedno a to samé na lince, kde se nic nedozvím. Vaše argumenty ostatních pooskytovatelů jsou nepodstatné, protože rio media už neví kudy kam a nabízí služby s takovými slevami že by to normální poskytovatel neudělal. Tato firma má stále spoustu negativ, podává nepravdivé informace, chování jejich pracovníků je doslova otřesné a když dokonce v tisku výjde žádost o reakci tak se jí nikdo nedočká. S kterýmkoliv poskytovatelem na tom bude mnohem lépe co do péče, kvality a celkové spokojenosti. |
|---|---|
|   |
| 10.02.2012 09:07 od atsorx příspěvků: 24 karma: +4/-4 | Když máte jiného poskytovatele, nechápu proč řešíte problém na fóru o Riomedia. Měl jste tedy Rio Base, tato služba byla orientována spíše na IPTV, internet tam byl 1Mbps, ta služba se hodí tak pro člověka který internet skoro nepoužívá, když si člověk zvolí z aktuálních balíčků, může si zvolit všechno o co má zájem. Vaše averze vůči Riu jenom kazí jméno této firmy potencionálním zákazníkům. Pokud Vám jde o toto..tak jste zoufalec. Šíříte tady nějaké fámy o slevách a odcházejících zákaznících, by mě zajímalo odkud máte informace o tom jak se Riu daří. Já jsem s Riomedia spokojen. Je pravda, že spokojení zákaznici neprojevují moc často své názory na fórech, ale to co provádíte je opravdu hnus. Jděte si komentovat toho svého záhadného poskytovatele. |
|---|---|
|   |
| 10.02.2012 09:50 od fiala-petr příspěvků: 11 karma: +0/-2 | Vážený, který nemáte ani tolik kuráže se představit, co to tady šíříte za nesmysly, která firma lidem poškodí STAčkové rozvody v domech, která firma tupě zapírá, že má problémy se svými službami, která firma lže že odpoví na emailové dotazy. A NIC SE NESTANE. Tak buďte hrdina a ukažte na ty co se s rio media rozloučili a dali jim vale. Jako každý rozumný člověk, stačí se podívat kolik už ztratili zákazníků a jak se chvástali že jim budou zákazníci přibývat po tisících. Kde to je ? Vemte rozum do hrsti a běžte urážet jinam a přestaňte vyzvídat a předložte tvrzení které bude opačné. (pro uvedení počtu ztracených zákazníků)jinak ty vaše rio bláboly nestojí ani za reakce, vážený bez jména. |
|---|---|
|   |
| 11.02.2012 14:56 od ujko příspěvků: 43 karma: +1/-0 | Dobrý den, chci vložit několi poznatků o Rio Media. Podpora na telefonu je tragická, ale internet tady u nás v Klatovech běží v pohodě, (nemluvím o IPTV, tady jsme na rychlosti.cz). V době výstavby optické sítě, to byla tragédie, výpadky a nestabilita. Teď je síť hotová a internet je v pořádku, stabilní, nízká odezva a žádnou agregaci nepociťuji. Nevím jak je na tom IPTV tu nemám, ale internet je bez problémů a to samé slyším od svých přátel. Ano najdou se lidé, kteří říkají, že to nefunguje (jedná se většinou o televizi), ale myslím si, že internet je tady na optice v klatovech bez problémů. |
|---|---|
|   |
| 26.02.2012 19:10 od drulak příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Dlouho jsem váhal, ale nakonec jsem se rozhodl jít s tím na veřejnost. Jsem uživatelem Rio Bravo necelé tři měsíce,ale stálo mě to již mnoho nervů. Nevím kdo sedí v rio media ale za tři měsíce jsem měl 8 výpadků které byly delší než 48 hod. Ma mé dotazy na lince rio media mi bylo sděleno že na žádnou kompenzaci a peníze nemám nárok. Internet se mi vždy zpomalil a asi za cca hodinu spojení vypadlo úplně. Volal jsem 3x technika, ten přišel pouze jednou a něco v domě přepojil. Internet běžel ale za dva stejný problém. Komunikace s centrálou je na slabé úrovni.Také jsem byl překvapen placenou linkou 844 .... Myslím si, že je velice zisková. Není problém zde nechat 200,-Kč a nikomu se nedovoláte.Psal jsem již desítky mejlů a jen na některé mi bylo odpovězeno.Při počtu 6 hlášených závad za tři měsíce(dle registrace žádostí), ani se nedivím. Dnes mi zase od rána interent nejede, linka hluchá, poslechete si za své peníze hudbu. Je tohle normální ??????? |
|---|---|
|   |
| 26.02.2012 21:26 od barnews příspěvků: 6 karma: +0/-0 | U Rio Media se jedná bohužel o častý jev. |
|---|---|
|   |
| 26.02.2012 23:09 od tomasek1234 příspěvků: 375 karma: +5/-4 | Kdo utika od ria (a ze jich je opravdu hodne) ma uz vetsinou lokalitu pokrytou nejakym normalnim fungujicim providerem. Kolem CL je to ralskonet, metronet apod.. Znam dost lidi, kteri ac neradi tak sli k UPC. Porad o 1000% lepsi nez Rio. Takze je urcite kam sahnout. |
|---|---|
|   |
| 27.02.2012 19:03 od warman příspěvků: 651 karma: +8/-7 | 844 neni placena linka, ale ze cast plati volajici a cast rio, tak si nevymyslej ptakoviny. |
|---|---|
|   |
| 01.03.2012 19:59 od radonek příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Měl jsem s nima stejný problém, ale na ně musíš drsně. Oni na zákazníky kašlou, jako bych to měl znovu přes kopírák, stejný věci jak píšeš, nic skoro nešlo a když tak pomalu jak hlemýžd a televize mi byla na prd........na tý jejich lince si můžeš tak akorát poslouchat pro uklidnění nervů, protože s enikam nedovoláš.... Ani fakturu jsem od nich neměl v pořádku.....no jediný co ti poradím aby jsi od nich utek. Na jiných fórech existuje x další diskusí kde se dočteš co jsou tydle podvodníci zač. Já to u nich ukončil a mám svatej klid od této prolhané bandy rio media. |
|---|---|
|   |
| 22.03.2012 16:21 od boruvka příspěvků: 3 karma: +0/-0 | v lednu letošního roku byl manžel měnit televizní kanály u kabelovky, u které máme třetí rok balíček pevné linky, internetu a té jejich televize. V TV jsme měli kanály, které jsme nepotřebovali, navíc drahé. Takže jsme si vybrali jinou sestavu, Klasik místo Vize, smlouva měla platit od 1.3. Včera ráno jsem pustila počítač-místo všeho jen přihlašovací tabulka, co nefungovala. V TV taky tabulka, restart nepomáhal. Celé dopoledne jsme to po telefonu (ten jediný šel) řešili s technickou podporou. Prý to nastavují, máme vydržet. Zlatý hřeb přišel po 14. hodině, kdy sem volala slečna a sdělila nám, že INTERNET MÁME ODPOJENÝ kvůli nové smlouvě. No, mít ji po ruce tak bych ji minimalne pretrhla a pekne nafackovala...chápete tu logiku? Proč nám teda nezrušili i telefon?? Prostě v tom mají takový binec a ještě byla do telefonu jako hnusná jako husa, protože stále opakovala fráze a nic neporadila.!!!!! Včera aspoň zprovoznili televizi-na dálku-dopadlo to tak, že jsme měli slepenec starých a nových kanálů, čili strašně moc a zase zmatek a nesmysly. Internet stále 0. Až dnes ráno to konečně spustili - nemám slov, klient přijde, požádá o jiné televizní programy a oni usoudí, že rušíme internet!! Co je tohle za zrudnou firmu ?????? Máme sto chutí jim dát výpověď smlouvy a přejít někam kde v tom mají pořádek. |
|---|---|
|   |
| 22.03.2012 19:20 od pata příspěvků: 25 karma: +3/-0 | :))) takovych je, postezuji si, ponadavaji, ale idvahu k vypovedi nenajdou, na to RiO hresi.... .) |
|---|---|
|   |
| 28.03.2012 19:31 od mistarka příspěvků: 1 karma: +0/-1 | Reaguji na všechny nespokojence.RIO v Klatovech po vychytání všech závad(IPTV měla výpadky a technici ke mně chodili jako domů,až našli závadu a odstranili ji.)funguje dobře, IPTV bez výpadků ,internet rovněž a telefon za hubičku jasný a zrozumitelný.Rovněž fakturace je v pořádku.Bylo by dobré, aby jste v příspěvcích psaly jasně v které lokalitě jsou problémy. |
|---|---|
|   |
| 29.03.2012 19:45 od boruvka příspěvků: 3 karma: +0/-0 | Psali jsme příspěvěk výše o našich problémech když nám snížili programy na kabelovce a slibovali nám snad hory doly jak nám to po těch problémech bude dobře fungovat. Pominu to, že nám vypnuli jen kvůli té zmněně internet, ale jejich jednání byla hrůza. Manžel z nich vážně roste, celý týden nám nešli snad 2 programy, nikam se nemůžete dovolat a hraje jim tam jen hudba, doslova příšerné. Takže dámy a pánové z rio media s vámi končíme a dnes jsme podali výpověď služeb. Jen že jsem ženská vám tady nebudu vod plic psát co jste zač - skutečně podvodníci. Před vámi budeme varovat kde to jen půjde. Fuj rio media. |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.