| 04.02.2011 14:38 od jirkasteti příspěvků: 25 karma: +0/-1 | Ahoj jaké máte s tímto poskytovatelem zkušenosti? já negativní.5×jsem reklamoval rychlost připojení a pokaždé ukončil hovor s tím,že záležitost musí předat oddělení monitoringu.Poté se již nikdo neozval.Nabízejí rychlost 50/50Mbit ale skutečnost 18/12Mbt. Po 2 měsících reklamací mi řekli že linky má 47Mb/s ale dnešní počítače neumí s takovou rychlostí pracovat.Na dotaz jak tedy možné ,že se stejným počítačem se u kamaráda u něhož jiný poskytovatel nabízí rychlost 30/30mb připojím a net funguje skutečně rychlostí 30/30 jsem dostal odpověd "to je divný" a odešli.Přehrávání videa na youtube.com na které mi dříve stačilo 4,5Mb/s přes wifi se mi ted s jejich optikou trhá že se na to nedá dívat.Já osobně považuji rozhodnutí stát se klientem rio media za tragické a jak jste na tom vy? jirka :-) |
|---|---|
|   |
| 04.02.2011 18:03 od tomasek1234 příspěvků: 365 karma: +1/-2 | |
|---|---|
|   |
| 04.02.2011 18:09 od tomasek1234 příspěvků: 365 karma: +1/-2 | Rio je samozrejme des a bida, ale na jejich obranu je nutne rict, za linka je urcite nabizena s nejakou agregaci. Nikdo vam neda 30Mbitu za pet stovek, kdyz je za tolik ani nenakoupi. Samozrejme rychlost paterniho spoje musi byt nastavena natolik, aby se agregovalo jen v nejvetsich spickach. To je jedna z veci, ktera ukazuje kvalitu providera. Rio je v tomto provider velmi bidny. Mnoho uzivatelu jim uteklo i z optiky, po tom co prebrali Clnet/Ralsko. O bezdratech ani nemluve. Ale pak se to trochu zlepsilo myslim, asi tim, ze se uvolnila kapacita pro ty co vydrzeli :D |
|---|---|
|   |
| 07.02.2011 18:56 od schnaubi příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Já mám připojení od Riomedia už od dubna loňského roku a zatím maximální spokojenost. Z některých webů se tahá opravdu hodně pomalu, ale to nezáleží jen na rychlosti mého/Vašeho připojení, ale také na rychlosti připojení serveru, ze kterého taháte. z czshare.com většinou tahám rychlostí 5 až 6 mega za sekundu a 700 mb soubor stáhnu přibližně za 2 minuty. Youtube se opravdu občas trhá, ale je zvláštní, že jen některé přehrávané soubory. Možná jsou tyto soubory jen umístěny na jiném serveru s horší dostupností. Tím nechci Rio bránit, ale já s ním opravdu zatím žádné potíže nemám a doufám, že ani žádné nepřijdou. |
|---|---|
|   |
| 13.02.2011 21:22 od jirka-vyslouzil příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Tato reakce byla z důvodu nevhodného obsahu zmoderována. (urážky, vulgarismy, spam, atd.) |
|---|---|
|   |
| 13.02.2011 23:45 od tomasek1234 příspěvků: 365 karma: +1/-2 | Husty. Skoda nevyuzityho potencialu optiky. Ale vime co je rio zac az velmi dobre. |
|---|---|
|   |
| 14.02.2011 13:32 od jirkasteti příspěvků: 25 karma: +0/-1 | čekal jsem od rio něco jiného.rychlost slibovali 50Mb mám 12.Televize se mnohdy seká obraz nebo nejde vůbec.S tím youtubem vím ,že záleží na serveru ale s minulým poskytovatelem se mi za dva roky nestalo aby se mi video při přehrávaní seklo a to jsem měl rychlost 4,5Mb přes wifi.Pokud nenajdu jinou možnost tak počkám na vypršení smlouvy a přecházím jinam.Rio už nikdy více nedoporučuji ani nepříteli.možná záleží na lokalitě ale město štětí 3/4 zákazníků má s rio mnohdy jěště horší zkušenosti. |
|---|---|
|   |
| 17.02.2011 12:00 od tomasek1234 příspěvků: 365 karma: +1/-2 | Tad je otazka jestli najdes neco lepsi. Ona optika je optika i kdyz v podani firmy Rio stoji za hovn*. Mozna bych je zkusil pravidelne obvolavat a navstevovat. Nekdy to pomuze (i kdyz u ria silne pochybuju) |
|---|---|
|   |
| 25.02.2011 22:33 od jirkasteti příspěvků: 25 karma: +0/-1 | optika je optika i když abych se pravdu přiznal minulá přípojka wifi 6,5Mbit mi šla lépe než jejich optika jediné kde poznám výhodu je stahování souborů.Ale videa online katastrofa vím že zaleží na serveru ,ale wifi sem měl dva roky a přísahám video z youtube se mi neseklo.A ted s jejich optikou je to normální nechci je zrovna v tomhle obvinovat ale prijde mi to divný |
|---|---|
|   |
| 01.03.2011 21:08 od ujko příspěvků: 38 karma: +0/-0 | Tak dneska mi Rio Media udělalo připojení přes optiku. Zatím to vypadá dobře, ale nechci to zakřiknout. |
|---|---|
|   |
| 03.03.2011 16:23 od neredin příspěvků: 2 karma: +0/-0 | rnrn Plně souhlasím, je to komerční podvod a plně se na tom podílí technici od RIO MEDIA kteří pravděpodobně přišli z O2 pro nadbytečnost nebo neschopnost a nyní nás budou otravovat u RIO MEDIA , JSem absolutně rozhořčen a nespokojen |
|---|---|
|   |
| 04.03.2011 10:27 od jirkasteti příspěvků: 25 karma: +0/-1 | zajímavé a podle nich počítače neumí pracovat s rychlostí nad 20Mb/s jsou to fakt gumy spíš nechtějí nic řešit |
|---|---|
|   |
| 04.03.2011 12:42 od ujko příspěvků: 38 karma: +0/-0 | Zatím mám Rio Média krátce, tak to nemohu posoudit. Jednání s firmou bylo na úrovni a práce techniků vynikající. Hned po instalaci mé přípojky, jeli připojit mou kamarádku, byl jsem u toho taky, perfektní práce techniků a net ji běží jako u mně. |
|---|---|
|   |
| 04.03.2011 16:43 od ujko příspěvků: 38 karma: +0/-0 | Ještě musím podotknout, stahoval jsem soubor 700Mb, stahovalo to průměrnou rychlostí 47000kbit/s přes protokol ftp, potom jsem opět měřil rychlost tady http://rychlost.cz http://rychlost.cz/rs/201108106174.png Myslím, že měření na různých měřácích je pouze informativní a taky záleží na vytížení serveru, protože každý měření na různých adresách mi ukazuje jinak. |
|---|---|
|   |
| 09.03.2011 11:21 od dell příspěvků: 1 karma: +0/-0 | RIO MEDIA by mela dostat zakaz poskytovat internetove pripojeni. Dejme tomu, ze nekdo na dobrem miste je s jejich internetem spokojeny. Ale je to o tom, jak se resi problemy, ktere nastanou. Jak se chovaji, kdyz neco nejde, kdyz se neco poroucha, jak dodrzuji sliby a jakou technickou podporu maji. RIO MEDIA je hnus fialovy, ktery v zadnem pripade nemohu doporucit. Je to firma, ktera problemy proste neresi. Pokud mate s internetem problemy, platite za ne v prvni rade vy jako klienti. Nesposkytuji zadne prime spojeni na technickou podporu. Vse je resenou PLACENOU telefonni linkou, na ktere se s vami v prvni rade bavi automat. Tedy platite za to, ze on vam nabizi rozsahle menu a az se vykeca, v drtive vetsine pripadu se dozvite, ze vas nemuze na nikoho pripojit, protoze je obsazena linka nekym jinym. A tu linku maji nejspise jen jednu, zatimco nespokojenych klientu spoustu. Pokud si udelate ten cas a zajdete na jejich pobocku osobne, necekejte vyreseni problemu...ani ten den, ani den pristi. Proste tam bude postavicka, ktera ma naucenych 5 vet a ty bude kvakat stale dokola. Shrnuto do jedne vety - poslu vasi ohlasku technikum a oni se vam ozvou, vic nemohu udelat. V realu to znamena, ze na nejakem jejich chatu posle technikovi textovou zpravu a on si da rozhodne na cas, nez se rozhodne nekam vyrazit. Samozrejme vam nezavola, proc taky. Vysledkem toho mame nefunkcni internet kazdy tyden 2-3krat a nikoho to netrapi...na kazdou poruchu mame prece 2 dny na odstraneni, tak co si stezujete. Proste RIO MEDIA bych si v budoucnu nikdy neobjednal, ani kdyby mi slibovali stabilni internet zadarmo. |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.