Rychlost:Fórum: O2 ADSL 8 MB Proč nejde vytvořit svůj vlastní dedi

O2 ADSL 8 MB Proč nejde vytvořit svůj vlastní dedikovaný herní server.

O2 ADSL 8 MB Proč nejde vytvořit svůj vlastní dedikovaný herní server.

Strana:1 2 3
04.12.2010 22:44
od psp822

Přesně tak když si u nikoho pronajmeš server na kterým to budeš provozovat tak tě to vyjde na 3000-5000Měsíčně budeš tam mít 1Gbit přípojku a další výhody.

04.12.2010 23:14
od karlos

warman:04.12.2010 22:01jsem nevedel ze nemas verejnou IP... To je hlavni podminka

Vis kolik elektriny sezere PC kdyz bude pusteny mesic v tahu? to se nevyplati, nehlede na ten malej upload. Jinak Jedno reseni bych mel jak mit verejnou IP- http://www.vpnhosting.cz/index.php/Varianty-sluzeb-cenik.html minimalne VPN IP Dynamic

Takže jsem se tam regnul pod Free učtem, a nainstaloval jsem ten software, zadal jsem tam své přihlašovací udaje atp vše by mělo fungovat!

Ale nevím zda-li nemám ještě někde něco nastavit protože když se připojím přes ten software (OpenVPN GUI) tak mě vůbec nefunguje internet a nemůžu se nikam vůbec připojit akorát mě to píše, že mě byli přidělená nová IP adresa tak jako nevím prosím poraďte :((

Chci ten program rozjet pls

06.12.2010 01:33
od karlos

warman:04.12.2010 22:01jsem nevedel ze nemas verejnou IP... To je hlavni podminka

Vis kolik elektriny sezere PC kdyz bude pusteny mesic v tahu? to se nevyplati, nehlede na ten malej upload. Jinak Jedno reseni bych mel jak mit verejnou IP- http://www.vpnhosting.cz/index.php/Varianty-sluzeb-cenik.html minimalne VPN IP Dynamic

Je to vynikající věc tohle teď jsem se přihlásil na ten dvou denní test a vypadá to, že si tuto službu jistě předplatím jsem zatím naprosto spokojený vše funguje jak má :)) za 176,- měsíčně bez omezení internetu což je hodně lákavé :))

Strana:1 2 3
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.