| 10.11.2010 17:38 od alfimedes příspěvků: 2 karma: +0/-0 | Já mám čerstvou zkušenost s p. Čermákem, dostal se mi leták na jejich supr akci 8Mb za 240Kč s agregací 1:4, 3 roky pod smlouvou, celý první rok služba zdarma a připojení zdarma. Po zatelefonování se mi ozval velice příjemný hlas pana Čermáka. Sdělil jsem mu, že bych měl zájem o jeho internet a jak ta akce funguje, že bych rád, aby poslal návrh smlouvy s tím, že chci vidět co podepisuji dopředu. Vymlouval se, že ji vyhazuje systém a že to takto nejde. To bylo včera, dnes jsem volal znovu, že bych opravdu rád tu smlouvu viděl a pan Čermák mi sdělil, ať si zůstanu u současného poskytovatele, že s Třebíčáky jsou problémy a se mnou do budoucna budou taky. To mě teda dost šokovalo, řek jsem mu, že si nedělá moc dobrou reklamu a on že nestojí o zákazníka za každou cenu. Ještě jsem mu řek, na základě čeho nebo jak funguje zmíněná letáková nabídka a on že buď budu souhlasit s nabídkou nebo ne. Opět jsem se zeptal že za nějakých podmínek připojení musí fungovat a on že prý Vy platíte, my dodáváme. Jako evidentně viděl, že nejsem blb, kterej skočí na jeho super mega akci a pak se budu 3 roky pod smlouvou trápit s jakýmsi internetem. To je jednání, který jsem snad ještě nezažil, takže kde to půjde, budu takto dělat reklamu celému Jaronetu. |
|---|---|
|   |
| 11.11.2010 09:21 od anders příspěvků: 152 karma: +1/-2 | Trápit? Vidím že pověst provázející tuto firmu stále žije... Co se dá nazvat skutečným trápením,je Ufon. Jaronet si nechává platit,samozřejmě.Staví člověka před hotovou věc,samozřejmě. Ale na druhou stranu dělá vše pro to,aby ta síť za něco stála a zákazník dostal nekompromisně kvalitní služby. Jsem u nich bezmála rok,a no problemo...;-) |
|---|---|
|   |
| 07.03.2011 14:04 od paneko příspěvků: 2 karma: +0/-0 | s Jaronetem mám o několik let víc zkušeností a sem rád že se tady vyskytla konkurence.Připojení u nich byla hrůza,velmi často i 10x méně než bylo ve smlouvě.Ovšem koruny chtěly pořád ty stejny,pochopit to p.Čermák nedokázal,spíš věděl o co jde a motal každému jen hlavu.Ted se svým připojením nemám problém a když je problém sem dopředu vyrozuměn. |
|---|---|
|   |
| 07.03.2011 21:30 od anders příspěvků: 152 karma: +1/-2 | Rychlost desetkrát nižší než ve smlouvě... Že by agregace 1:10? Hned na první straně smlouvy je o tom určitě zmínka,já ji tam tedy mám. Co pro změnu nemám,jsou problémy s připojením. Přesněji,pár se jich řešilo,a to tak,že "za pochodu" po telefonu,kdy po oznámení mailem volali dokonce oni sami. Slušnost při jednání a objektivita posouzení co ještě není a co už JE porucha opravdu nejsou od věci.. Tím se nechci nikoho dotknout,myslím to obecně. |
|---|---|
|   |
| 27.03.2011 19:49 od vhisky příspěvků: 2 karma: +0/-0 | Dobrý den, přidám také pár zkušeností. Při zatížení sítě je internet pomalý, je vysoká odezva, pakety se ztrácí.. V současné době bohužel už ani nemáme (myslím tím čtyři různé domy ve stejné vesnici) placenou rychlost, když udělám test ted, tak z placených 2MBit/s mám 908,73 kbit/s (113,59 kB/s). Posílal jsem výpisy z ping na 50 požadavků se ztrátou 23%, o den dříve ztráta 50%.. Dal jsem si tu práci a vše zdokumentoval, bohužel bez jakékoli odpovědi. Ze zkušenosti vím, že tento poskytovatel se bohužel nesnaží tak, jak by měl, po více stížnostech přestává reagovat. Našel jsem nabídku u konkurence celkem výhodnou, sice dražší, ale lepší než ignorace zákazníků. Budu apelovat na sousedy, aby přešli také, protože je zde zřejmé nedodržení smlouvy. Nedoporučuji tohoto poskytovatele. |
|---|---|
|   |
| 28.03.2011 00:15 od anders příspěvků: 152 karma: +1/-2 | Hmmm...Možná jsem naivní že čekám odpověď, ale přesto se zeptám: Jak dlouho trvá tento stav a kdy jste jim psal?? Jaké jsou odezvy od výchozí brány ve špičce a mimo špičku? Jaká je agregace? Jak stará je ta přípojka? Pokud vím tak 2 Mbit tarif už Jaronet hezky dlouho nenabízí. Mně to jede takřka stále takto (viz níže a taktéž moje testy v profilu) a i lidi co znám v pohodě dosahují smluvních rychlostí.. http://rychlost.cz/rs/20111228821.png O ignoraci zákazníků bych nemluvil,dle mých zkušeností z písemného i osobního jednání je technická podpora naopak na poměry "malých" ISP schopná a vstřícná. A toto říká víc lidí.. |
|---|---|
|   |
| 04.04.2011 18:04 od vhisky příspěvků: 2 karma: +0/-0 | http://rychlost.cz http://rychlost.cz/rs/20111334034.png rnrnjinak 5MBit/s máme zaplacenou, je to v celé naší vesnici a nepřišla jediná odpověď...rnrnTak zítra tam voláme. Internet byl v pořádku než do 30ti metrů od nás nepřibyli další příjemci, podle mě se to ruší.rnrnEdit: po dnešním telefonátu, se snad věci hnou, nějak jsme přehlédli agregaci 1:10, přitom všude v současné době vidim 1:4.. tím se vysvětluje vytížení ve špičkách. Budeme přecházet na 8MBit/s s agregací 1:4. Chtěl bych tedy poprvé pochválit za kladnou odezvu Jaronet |
|---|---|
|   |
| 07.04.2011 10:40 od anders příspěvků: 152 karma: +1/-2 | To se dalo čekat...:) Když se věci nehnou hned,nejspíš to hned nejde,já jsem zažil že mě druhý den po zaslání mailu vzbudili telefonátem!:D Pokud nebudou lítat odezvy do astronomických výšin a ztrácet se pakety,není co řešit,i když to vždy nebude těch 8 mega,holt to není garantovaná linka. |
|---|---|
|   |
| 07.07.2011 23:19 od xman příspěvků: 23 karma: +0/-0 | Kdo nemá rád jednání a přístup p.Čermáka, tak má na výběr i jiné poskytovatele internetu. Neexistuje pouze JaroNet s.r.o, je tu Metron.cz, Midgard.cz, Mirovka.net, trnet.cz, ehanet.cz, silknet.cz, ecic.cz, cz.o2.com, ......... Já osobně nikdy nechci odebírat služby p.Čermáka, jsou tu i lepší firmy, které dbají o své zákazníky, vyhoví jim i jejich potřebám. Každý má svobodu výběru, každého jest volba. Já jsem spokojen se svým dodavatelem. |
|---|---|
|   |
| 07.07.2011 23:30 od xman příspěvků: 23 karma: +0/-0 | :-)rnrn |
|---|---|
|   |
| 09.07.2011 03:02 od xman příspěvků: 23 karma: +0/-0 | Asi nemá p.Čermák rád Třebíčáky, n.j. že by konkurence a možnost širšího výběru? |
|---|---|
|   |
| 02.09.2011 02:15 od pawe příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Jak čtu tuto diskusi,tak mi "uživatel" anders připadá jako převlečený Čermák,nebo minimálně špatně placený zaměstnanec. Pokud měl kdo co dočinění s touto wifi sítí,tak ví dobře o čem hovořím,když říkám,že majitel držel své ovečky u této sítě jen pomocí dobře sepsaných smluv. Většinou na 2 roky s tím,že výpověď musel zákazník dát např. 2 měsíce předem.Při sebemenší rebelii se ihned Čermák oháněl právníkem.Bohudík jsem u něj nikdy nebyl,(někdy jsem jeho ne-služeb využíval)ale někteří příbuzní od něj nemohli dlouhou dobu odejít. V současnosti prý je to se sítí o něco lepší,než dříve.. |
|---|---|
|   |
| 02.09.2011 09:25 od anders příspěvků: 152 karma: +1/-2 | Ááááá,jasně,k tomuto nevyhnutelně muselo dojít..:D:D Kdo chválí,je vždycky potenciální zaměstnanec,alespoň na tomto fóru to platí...;-) V tom případě bych musel být zaměstnanec nebo majitel už asi čtyř ISP z celé ČR...Mě prostě jen "baví" lidi,co se tady zaregistrují jen proto,aby celému světu řekli co slyšeli o Jaronetu od někoho,koho odradila nevalná úroveň sítě někdy přes šesti lety a jsou pevně rozhodnutí "to teda fakt rozhodně neriskovat"..:-) Až bude co kritizovat,klidně budu kritizovat. Zatím není důvod... Toto není "jedna paní povídala",ale realita 12 mbit 1:4: http://rychlost.cz http://rychlost.cz/rs/20113485808.png |
|---|---|
|   |
| 07.09.2011 12:40 od xman příspěvků: 23 karma: +0/-0 | Anders uvádí že by musel vlastnit víc ISP protože údajně kladně hodnotí či doporučuje i jiné. Po nahlédnutí příspěvků anders je krásně vidět, za koho jedině kope ;-) Tak že jistý majitel ;-) Koukám že se uvede jako pawe a jako anders, kolik že profilů si ještě založíte ;-) |
|---|---|
|   |
| 07.09.2011 12:44 od xman příspěvků: 23 karma: +0/-0 | Začíná to vypadat, že majitel se napadá na této diskuzi a o pár hodin později se brání ;-D To tu ještě nebylo ;-D Člověk se doslechne různé story na majitele i na jeho praktiky ;-) Spousta lidí může jistě vyprávět ;-) Nebo že by to byla pomsta na zákazníky či lid nebo na někoho? Nebo se už nedá napravit reputace jinak? ;-) |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.