Rychlost:Fórum: Zkušenosti SMARTBOX , České Budějovice

Zkušenosti SMARTBOX , České Budějovice

Zkušenosti SMARTBOX , České Budějovice

24.08.2010 14:29
od jokerik

Zdravím! Chtěl bych se optat jaké máte zkušenosti s poskytovatelem SMARTBOX v Českých Budějovicích. Jedná se mi hlavně o lokalitu kolem hlavní nemocnice. Ulice Jánošíkova. Je zde v baráku udělán rozvod. Popřípadě jak zde šlapou jiní poskytovatelé jako STARNET atd... Děkuji za info...

26.08.2010 20:06
od hovorka41

Prosím STARNET si nekupuj.. Jsou to ocasove ,kterym to pada a jsou neschopni odpovidat,pomahat nebo cokoliv jineho. ANi uz na maily neodpovidaj

27.08.2010 20:15
od prazaj1

Hovorka41:26.08.2010 20:06Prosím STARNET si nekupuj.. Jsou to ocasove ,kterym to pada a jsou neschopni odpovidat,pomahat nebo cokoliv jineho. ANi uz na maily neodpovidaj

Ja jsem mel smartbox platil jsem 600 Kc a to bylo peklo vypadky a pamaly, maj 3 mesicni vypovedni lhutu a deinstalcni poplatek 960 Kc, presel ke starnetu a jsem spokojenej rychlost 100 Mbit. Jednou se mi to porouchalo, tak ze mi to fungovalo jenom 16 Mbit, zavolal jsem na poruchy prijel technik opravil jedu zase 100 Mbit. Nemuzu si stezovat a za 280 Kc. Asi zalezi na lokalite.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.