| 15.08.2010 12:48 od mary příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Dobrý den, bydlím ve Švihově a již několikátý víkend za sebou mi soustavně nefunguje internet. Pravidelně vypadne v pátek a do pondělního poledne prostě ani ťuk. Několikrát jsem tam volal a po pracovní době absolutně bez šance. Když sem zavolal v pondělí dozvěděl jsem se, že mají práce až až. Damy na sekretariátu překypují ochotou. Tak toto jsou mé zkušenosti se jmenovanou firmou. A JAKÉ MÁTE VY? |
|---|---|
|   |
| 30.08.2010 20:06 od johny612 příspěvků: 3 karma: +0/-0 | Mám ve Švihově od Airwebu také připojení a co se týká výpadků připojení,tak za ty tři roky co to mám to vypadlo všeho všudy tak 5x.Takže spokojenost.Pokud ze střechy vidíš na vodárnu na Borku, tak tam je anténa od společnosti Maxtel(www.maxtel.cz).Podívej se na jejich stránky,zdá se mi že mají daleko lepší ceny.Takže alternativa tady je,záleží na tobě. |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.