| 16.05.2010 14:19 od karlos příspěvků: 237 karma: +0/-2 | Zdravím rnrnUž mě začíná tenhle posledí týden přetýkat moje hranice trpělivost s tímhle internetem + poskytovatelem internetu o2 Adsl 8MB.rnrnTento týden je to hrůza a děs!!!rnNeustálé výpadky sítě výpadky jsou různé pohybují se okolo 10 minut i dokonce přes 1 hodinu.rnAle mám je denodeně právě v ten okamžik, kdy to nejméně čekám a pracuji s internetem.rnA když nahrávám nějaká svoje videa na youtube, která mají přes 700MB v HD 1080 h264 a už jsou skoro nahrané, tak mě spadne celý internet v 90% nahraného videa to už dokáže hodně nasra*.rnNahrávám video 3 hodiny a poslední hodině mě to spadne co to jako je za krám???rnSkutečně je to ubohé tenhle měsíc je to vážně hrůza děs asi budu volat na zákaznickou linku už toho začínám mít vážně dost takhle to dál nejde mě pc na prázdno nepojede jenom kvůli nějakým stupidním výpadkům.rnA taky pak platit za velke odběry elektřiny to prostě je nepřípustné!!!rnTakže buďto to zlepšíte nebo budu vám volat stěžovat si na vás co to jako poskytujete z výjmečně dobré služby, kdežto to žádný zázrak není!!!, když se to podělávám tento měsíc nějak podezřele často. |
|---|---|
|   |
| 16.05.2010 16:17 od kapikacz příspěvků: 42 karma: +0/-1 | Kolikátého už máš poskytovatele O2 Ufon a další a ani jeden ti neseděl. Já mám O2 a v pohodě. |
|---|---|
|   |
| 16.05.2010 17:27 od karlos příspěvků: 237 karma: +0/-2 | Jo já taky jsem byl zatím s modrým kyslíkem spokojenej,ale tenhle měsíc to to vážně stojí za velke kulové!!! Pořád neustále výpadky po 2 hodinách už je to vážně děsné a trapné... Neřeknu, kdyby to byl několika hodinový velký výpadek, tak to jo, ale po 2 hodinách den za dnem to už svědčí za vše kvalita jejich služeb se výrazně zhoršila, kdyby to bylo všechno ok byl bych zticha vůbec bych si na nic nestěžoval, ale tenhle měsíc to je už dost přehnané. Jako nechápu co se to děje, ale už jsem ztoho dost zoufalej. A navíc můj kámoš z Hradce Králové ho má taky a jede mu to taky na hov** takže nejsem jediný, kdo stím něco má. A navíc jemu vůbec nejede upload vůbec nenahraje žádný soubor ani video na nějaký server třeba: rapidshare nebo youtube. Doufám, že se jako ozvou i další lidi co pocítili nějaké nepřijemné problémy či změny s internetem od O2!!! Tohle je už na mě příliš... |
|---|---|
|   |
| 16.05.2010 18:42 od sektor565 příspěvků: 20 karma: +0/-0 | Poradím ti dej si stížnost na český telekomunikační úřad a za týden ti pojede internet jednou tak rychle než ho máš zaplacenej, radím z vlastní zkušenosti |
|---|---|
|   |
| 16.05.2010 20:49 od karlos příspěvků: 237 karma: +0/-2 | Nemáte ne ně email adresu nebo nějaký jiný kontakt? Děkuji předem. |
|---|---|
|   |
| 19.05.2010 11:20 od havelusan příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Zdravim...už sem si myslel že 8MB ADSL od O2 padá jenom mě! Jak tu čtu tak tento problém má i více lidí.Padá mi to uplně stejně jak vám!Furt sem volal na O2 a byli u mě i technici,ale největší lolec je že mi snížili rychlost na 512 kbit/s a stejně mi to padá!!Jestli to tak půjde dál tak se ze mně stane nervák jak čip... PS: Ten mail nebo tak něco na ten český telekomunikační uřad by se docela hodil. |
|---|---|
|   |
| 19.05.2010 13:11 od anders příspěvků: 152 karma: +1/-2 | Kdepak,toto je běžný problém... Jejich síť se víceméně trvale chová jako by byla přetížená na hranici použitelnosti, opakovaně packetloss 100% na seznam.cz se málokdy "povede" i průměrnému lokálnímu wifi,hlavně večer je celkem normální prokousávat se skrz timeouty na stránky natřikrát. Já O2 nemám,vycházím z toho co vidím u známých... |
|---|---|
|   |
| 20.05.2010 17:35 od gogocz příspěvků: 2 karma: +0/-0 | Zdravím jsem zákazníkem O2 již asi 2 roky, ale již od začátku s ním nejsem spokojen mám problémi s neustálými výpadky internetu. Nikdo si s tím nevěděl rady ani technik od o2 (tvrdí že zde v ullici máme nekvalitní telefonní vedení, které není schopno internet utáhnout). Nevíte o nějakém cenově stejném řešení internetu ? Předem děkuji za odpověď |
|---|---|
|   |
| 20.05.2010 18:11 od ufones příspěvků: 22 karma: +0/-0 | Možná ti pomůže tady kolomka NAJDI SVÉ PŘIPOJENÍ ? |
|---|---|
|   |
| 21.05.2010 20:59 od gogocz příspěvků: 2 karma: +0/-0 | No to už jsem zkoušel, ale po zkušenost s poskytovatelem cl-net (RIOMEDIA)jsem právě přešel k O2 a to je úplně to samé... Jiný poskytovatel v mé oblasti není pouze ti kteří využívají síť O2 (čímž bych si nepomohl) |
|---|---|
|   |
| 30.05.2010 01:08 od drakulak3 příspěvků: 7 karma: +0/-0 | budu moc vdecny kdyby mi nekdo napsal nejaky fikany postup nebo alespon email na ty telekomunikacni sluzby dpovidejte prosim na muj email (klika12@seznam.cz) |
|---|---|
|   |
| 30.05.2010 14:26 od likna příspěvků: 11 karma: +0/-0 | 4 dny stojí připojení za h..... Mám 8 MB.Normálně tu naměřím kolem 6-7 a poslední dny taky 1MB nebo s hláškou nelze změřit.Na měřáku o2 1-2MB o2 o problému ví.Údajně jedou na záložní zdroj a technik se podle operátora dostaví až v pondělí.Tedy zítra.Na stránkách o2 samozřejmě žádná zmínka a o omluvě ani písmenko.To není od o2 slušné a férové chování.Naopak.Mají z nás při reklamaci pouze prd... |
|---|---|
|   |
| 30.05.2010 14:33 od drakulak3 příspěvků: 7 karma: +0/-0 | Mam stejný problém (už mě začíná docházet trpělivost). |
|---|---|
|   |
| 30.05.2010 15:47 od edison01 příspěvků: 36 karma: +0/-0 | To já jsem na tom stejně taky mě to už přestává s O2 bavit.Mám 8MB tarif a takhle mi to jede. http://rychlost.cz http://rychlost.cz/rs/20102128554. A za to po mě chtějí 913 kč měsíčně(mám to už víc než rok tak jedu za plnou cenu) |
|---|---|
|   |
| 30.05.2010 16:35 od drozi příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Stejně tak. Prý technická porucha a náprava až v pondělí odpoledne. Takže o zaplacených 16Mbit si zase můžeme jen nechat zdát... |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.