Rychlost:Fórum: CDMA O2 a jejich neomezený (omezený) tarif

CDMA O2 a jejich neomezený (omezený) tarif

CDMA O2 a jejich neomezený (omezený) tarif

Strana:1 2 3 4 5 6 7
10.07.2010 13:32
od kotouc

Emar:29.05.2010 12:07Nevím, co máte proti U:fonovi XD

• **

Axesstel MV200L
Externí anténa
Oblast Praha 4

PS. Omlouvám se, že píši do diskuze s jiným tématem, ale nemůžu jinak než to sem nedat ;) Odpovědi nežádám, z půlroční zkušenosti mám proměřeno opravdu všechno, pokud by mi chtěl nějaký "chytrák" radit :P

Tomu říkám být v pr*... Já se pod 15/15kBps nedostanu a to je bída... Určitě připseuji přes prázdniny s nějakým pekelným příspěvkem, až nebude během volna na co koukat vlivem "zaškrcené hadice"...

10.07.2010 14:31
od fahio

UFONes:23.05.2010 19:23moc uživatelů?no to je teda výmluva...rnještě že např.U:Fon má méně zákázníků tam tedy to bude lítat.
U mně Ufon letěl jen jedním směrem - do koše. Možná že půjde v pohodě až lidé osídlí Mars.

16.07.2010 11:05
od grovestreet

Neměl by jste někdo zájem o CDMA internet od O2? Přešel jsem totiž na wifi a tak tento internet nepotřebuji. Je na smlouvu se závazkem do srpna 2011. Měsíčně se platí 600 Kč. Jako odstupné dám 3600 Kč, takže budete mít internet do konce smlouvy za 300 Kč mesíčně.

Samozřejmě přidám kompletní příslušenství včetně venkovní antény.

adrab@email.cz

23.12.2010 06:49
od jarvlk

sektor565:21.04.2010 21:51Jestli se nepletu, tak máš tento tarif Internet Mobil 1024 Plus jako já a v tom odkazu předtím je napsáno za co dostaneš omezení rychlosti, tak mi prosím tě neříkej, že nestahuješ, nebo se nedíváš na online filmy, dělá to skoro každý a pochybuju, že ty jsi výjimka.
Tarif Mobil 1O24 už neposkytují,od té doby co O2 zavedla nové tarify začaly výše popisované potíže.Kdo měl Mobil 1024,tak mu to automaticky změnily na Mobilní internet Pro a zlevnili z 1000,na 750Kč.Ale haha, lidumilové začali důsledně a v mnoha případech i neoprávněně uplatnovat FUP.Mám dojem že se snaží dotlačit uživatele k tarifu Mobilní internet Neomezený,za 1000Kč.Otázkou je co pro O2 znamená neomezený.

24.12.2010 01:54
od locatelli

Fahio:15.04.2010 14:43To teda koukám. Ticka za takovéhoto šneka? Já mám od O2 ADSL, CDMA modem, pevnou na O2TV, čili jsem maxi super zákazník. Ale musel jsem na ně valit vlny aby mi dali alespoň slevu na O2TV a mobilní net. Chce se mi ale říct že jste ještě neviděl net od mužíčka zeleného, Ufona z Karlína. Tam by jste teprve zjistil co je arogance. K věci: Na bublinky platí jako kouzelné slovíčko ODCHOD. Určitě celou věc napraví a ještě vám sleví. Já mám takhle O2TV za dvě stovky a CDMA za 160,- . Valte to na ně a přes prachy!

Přesně tak : Já mám také mobilní připojení k notebooku HSUPA (dříve HSDPA) od O2 a těch jejich 839,- s DPH za měsíc jsem pod hrozbou odchodu ke konkurenci (u které jsem již s mobilním připojením k notebooku již 2 x byl = Vodafone i Ufon)paušálsrazil dolů nejprve o 30% a poté, co špatně slevu započetli dokonce o 50% a to napořád. Nyní jsem spokojen, protože i rychlost navýšily :,-)

Vydržte a tlačte na ně ! U Vodafonu mám na hlasový paušál též 50% slevu :,-)

01.03.2011 22:12
od kareldephrase

locatelli:24.12.2010 01:54

Přesně tak : Já mám také mobilní připojení k notebooku HSUPA (dříve HSDPA) od O2 a těch jejich 839,- s DPH za měsíc jsem pod hrozbou odchodu ke konkurenci (u které jsem již s mobilním připojením k notebooku již 2 x byl = Vodafone i Ufon)paušálsrazil dolů nejprve o 30% a poté, co špatně slevu započetli dokonce o 50% a to napořád. Nyní jsem spokojen, protože i rychlost navýšily :,-)

Vydržte a tlačte na ně ! U Vodafonu mám na hlasový paušál též 50% slevu :,-)

Tomu se říká loajalita zákazníka. Nestačím se divit. Je to podnikání jako každé jiné a předmětem společnosti je v tomto případě zisk. Zkuste se postavit do kůže poskytovatele, co má na krku tisíce zaměstnanců, aby všechno šlapalo a nešli do ztráty, aby se nemuselo propouštět. Zkuste se na to podívat i z druhého pohledu, pohledu podnikajícího subjektu. Ty podmínky byly nastaveny asi podpisem smlouvy a je v zájmu zákazníka, aby se sám zajímal o jejich změny (podobně například s pojistkami, zkuste si přezkoumat, kolik by se dalo ušetřit třeba na tomhle, možná dojdete ještě k mnohem zajímavějším číslům, než je 50 %).

Strana:1 2 3 4 5 6 7
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.