| 26.02.2010 23:11 od cz-george příspěvků: 37 karma: +0/-0 | Máte již někdo zkušenosti s tímto novým poskytovatelem připojení k internetu na Liberecku? Hlavně mě zajímá rychlost a stabilita :) |
|---|---|
|   |
| 11.03.2010 10:31 od aural příspěvků: 1 karma: +0/-0 | přestupuji od cl-net (Rio Media) k nisanet, brzy vám snad sdělím, jak jsem s nimi spokojen, momentálně je můj přechod k novému poskytovateli ve stavu zařizování. také mi přišla v březnu faktura od rio media za měsíc leden, jako asi každému. no, nevím, co si o tom mám myslet, 490Kč jsem už platil převodem v lednu i v únoru a doufám, že ukončení spolupráce s firmou rio media lze vyřídit po telefonu,...? |
|---|---|
|   |
| 11.03.2010 11:36 od cz-george příspěvků: 37 karma: +0/-0 | Jasně že lze, akorát budeš čekat asi půl hodiny, než na tebe pijde řada. Možná ti bude sděleno, abys tu výpověď potvrdil ještě e-mailem, ale počítej s tím, že výpovědní lhůta je 1 měsíc, takže i kdybys tam zavolal třeba hned dneska, tj. 11.3., tak výpověď poběží až od 1.4., takže ještě dva měsíce jim budeš muset platit :-/ |
|---|---|
|   |
| 12.03.2010 19:55 od tomasek1234 příspěvků: 365 karma: +1/-2 | U ria mozna. Ja mam ale treba smlouvu z roku 2005 s alcompem resp ralsko.net a tam je vypovedni lhuta do konce mesice :) Mame 12.3. takze do konce mesice, pak zaplatit posledni platbu a sbohem. Skoda ralsko bylo nejlepsi pripojeni sirokodaleko na celem ceskolipsku. Co to ma Rio jde to leda do kytek a pujde dal. Nisanetu drzim palce. Vypada to ze to myslej vazne a profesionalne. Poptam se lidi co ho maj a poreferuju :) |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.