Rychlost:Fórum: O2 ADSL 8 MB Problém s připojením k internetu.

O2 ADSL 8 MB Problém s připojením k internetu.

O2 ADSL 8 MB Problém s připojením k internetu.

Strana:1 2
01.10.2009 11:54
od karlos

kapikacz:01.10.2009 11:51zavolej 800123456. tam ti řeknou v čem je problém

Problém nebude u mě, ale u nich oni mi měli zdělit jakou mám ip adresu,podmasku sitě,výchozí bránu,nastavení dns.

Nic takového jsem neobdržel, kdybych to měl, tak se určitě bez problému připojím, ale bez toho to určtě nelze.A nebude to fungovat že?

Jsem opravdu hodně zklamán týmhle problémem asi jim to celé balíčkové ADSL vratím...

Prí tvrdí bez problému to naistaluje i laajk fakt vtipně napasané já mám už z internetem dost zkušeností od wifi až cdma, a že bych si neuměl poradit s adsl tomu se mi nechce vůbec věřit.

01.10.2009 12:52
od kapikacz

Karlos:01.10.2009 11:54Problém nebude u mě, ale u nich oni mi měli zdělit jakou mám ip adresu,podmasku sitě,výchozí bránu,nastavení dns.

Nic takového jsem neobdržel, kdybych to měl, tak se určitě bez problému připojím, ale bez toho to určtě nelze.A nebude to fungovat že?

Jsem opravdu hodně zklamán týmhle problémem asi jim to celé balíčkové ADSL vratím...

Prí tvrdí bez problému to naistaluje i laajk fakt vtipně napasané já mám už z internetem dost zkušeností od wifi až cdma, a že bych si neuměl poradit s adsl tomu se mi nechce vůbec věřit.

No a platíš si statickou ip.? jestli ne tak si dej přidělování ip DHCP i DNS automaticky

01.10.2009 13:13
od karlos

kapikacz:01.10.2009 12:52No a platíš si statickou ip.? jestli ne tak si dej přidělování ip DHCP i DNS automaticky

To mám dané na automaticky a přesto mi nefunguje internet.

01.10.2009 13:44
od kaosboy

Karlos:01.10.2009 13:13To mám dané na automaticky a přesto mi nefunguje internet.

možná se ti to zdálo mimo téma ale věz že podle věku tazatele se mu dá i rozumě poradit tak aby to bylo přijatelné pro jeho intelektuální vyspělost . například když ti napíšu trejsni nějakou adresu schválně kde skončíš . jde sice o slangový výraz ale zdatní uživatelé za co se považuješ by to pochopili

01.10.2009 14:49
od kapikacz

Jsem zvědav jak mě to pojede zítra ke mě má přijet technik oživit zásuvku. Já mám balík s modemem a set top boxem už druhý týden doma, ale nemám aktivní ADSL. Jinak mám taky samoinstalaci ale ten technik je pokud nemáš pevnou aktivní prý nutný. A neplatíš ho. Jsem rád že se konečně zbavím UPC.

01.10.2009 15:27
od karlos

kapikacz:01.10.2009 14:49Jsem zvědav jak mě to pojede zítra ke mě má přijet technik oživit zásuvku. Já mám balík s modemem a set top boxem už druhý týden doma, ale nemám aktivní ADSL. Jinak mám taky samoinstalaci ale ten technik je pokud nemáš pevnou aktivní prý nutný. A neplatíš ho. Jsem rád že se konečně zbavím UPC.

Volal jsem na infolinku tam se mi snažili pomoci najít problém.

Zkoušeli to po příkazový řádek až po webový prohlížeč.

A problém zjistili až po zadaní jednoho příkazu a jedné IP to se vůbec nehlásilo vůbec žádná odezva jenom to psalo Vypršel časový limit žádosti, tak mi řekl, že ty poznatky co ode mě nasbíral předá svým kolegům a ty se tím budou nějak zabývat prí mě vyrozumí telefonikcy do 36 hodin, tak uvidíme jak to dopadne.

01.10.2009 20:44
od kaosboy

Karlos:01.10.2009 15:27Volal jsem na infolinku tam se mi snažili pomoci najít problém.

Zkoušeli to po příkazový řádek až po webový prohlížeč.

A problém zjistili až po zadaní jednoho příkazu a jedné IP to se vůbec nehlásilo vůbec žádná odezva jenom to psalo Vypršel časový limit žádosti, tak mi řekl, že ty poznatky co ode mě nasbíral předá svým kolegům a ty se tím budou nějak zabývat prí mě vyrozumí telefonikcy do 36 hodin, tak uvidíme jak to dopadne.

takže jinými slovy jsi PINGoval jejich IP adresu a nedostal se tam že ?

01.10.2009 22:50
od karlos

kaosboy:01.10.2009 20:44takže jinými slovy jsi PINGoval jejich IP adresu a nedostal se tam že ?

Přesně tak, ale už je to všechno v naprostém pořádku. Už mi funguje internet přesně jak má.

Nebýt techniků, tak by mi to nefungovalo děkuji všem :-)

02.10.2009 18:19
od volnypetr

ms-fanousek:01.10.2009 09:53Děkuji za odpověď.

Shodou okolností sem podobný problém řešil minulý týden u zákazníka. Mohl jsem Vám poradit, stačilo víc zdvořilosti.

Hodně zdaru při hledání.

Podle pravopisu má tak 5 tříd základky a vzhledem k tomu, že mu to technici rozchodili, tak sám je technik na baterky

Strana:1 2
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.