| 09.09.2010 12:23 od soudruh příspěvků: 8 karma: +0/-0 | Jasněže nejsme na tom tak zle,viděl jsem před chvílí test vodafonu,samé nuly...No a jak vidím nebo nevidím,můj předchozí příspěvek zmizel.Nemá smysl to tady řešit. |
|---|---|
|   |
| 10.09.2010 01:26 od ips příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Vážení uživatelé služeb jistého poskytovatele. Nechci Vám tady dělat přednášku, ale já mít takovéto problémy s poskytovatelem, tak s ním okamžitě končím. První co je třeba si pořádně přečíst, je smlouva. Pokud je pro uživatele nevýhodná, neuzavírám ji. Pokud poskytovatel neplní podmínky smlouvy, je na Vás, abyste se s ním rozloučili. Nikdo po mně přeci nemůže chtít sankční poplatek, když nedodržuje sám smlouvu. Pokud by se našlo pár takových, kteří by to dotáhli až k soudu, tak by doufám byl verdikt ve Váš prospěch. Jsem jen rád, že jsem si tohoto poskytovatele nevybral a to jak pro internet, tak ani pro telefon. |
|---|---|
|   |
| 10.09.2010 09:44 od lukas1ok příspěvků: 19 karma: +0/-0 | ¨ |
|---|---|
|   |
| 10.09.2010 09:48 od lukas1ok příspěvků: 19 karma: +0/-0 | to je pěkná blbost.Asi chyba měření.Ufon může dosahovat nejvíc 3,1 mega. A ještě jedna věc,právě bych se bál vstupu vodafonu.Bude víc nepravidelných připojení a budou zatíže připojné body,To potom teda bude rychlost.Možná horší než ještě teď. |
|---|---|
|   |
| 10.09.2010 09:49 od lukas1ok příspěvků: 19 karma: +0/-0 | |
|---|---|
|   |
| 10.09.2010 11:08 od anders příspěvků: 152 karma: +1/-2 | Bez IP, hmmm,zvláštní! ;-) |
|---|---|
|   |
| 18.09.2010 23:48 od standa42 příspěvků: 3 karma: +0/-0 | |
|---|---|
|   |
| 19.09.2010 00:01 od standa42 příspěvků: 3 karma: +0/-0 | Dobry den mam take špatne skušenosti se společnosti mobilkom(ufon) jejich internet ze začatku fungoval dobře limit stahovani dat byl 2gb na tyden šlo klidně stahovat 1gb hned najednou aniž by se my tato rychlost stahovaní snižila .Rychlost se my snižila až po dovršeni 2gb po tydnu jsem mohl zase stahovat klydně zas 1gb dat ale po uplynuti 1 měsíce my začaly blokovat a mohl jsem jenom deně stahovat jenom 300mb dat daval jsem reklamaci na ufon 3x ale pokažde my přišla stejna odpověd že je vše v pořadku. Tak jsem dal stižnost na telekomunikačni uřad co my děje že mam tydeni limit 2gb a ne dení a ty mi odpověděli že je vše dle smlouvy v pořadku Takže čekam ještě 6 měsicu a ufon poleti ihned s okna.Všude se rychlost internetu zlevnuje nebo se zvyšuje rychlost ale u ufona se zhoršuje je to prostě šmejt a ani telekomunikačni uřad se vas nezastane k čemu je tu mame. |
|---|---|
|   |
| 19.09.2010 00:08 od standa42 příspěvků: 3 karma: +0/-0 | Ono kdyby ti nikdo poslal prezentaci firmy (video) tak nevim jestly by si ho skouk při ty rychlosti ono styči jenom se kouknout na videa u sprav jak se ti přehrava na několikrat s dlouhym načitaní a myt tak drahy internet jenom na prohližení emailu .Taky by tomu měla odpovidat cena. |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.