| 09.01.2006 17:54 od | Po roce připojení jsem odešel-bída, děs a utrpení. Pomalé, kolísavé, někdy to nešlo vůbec. Nyní jsem u Telecomu ADSL zatím jsem spokojený. |
|---|---|
|   |
| 04.02.2006 08:35 od Majk | Úplný souhlas. Pokud si chcete ušetřit starosti, tak o tomto poskytovateli vůbec neuvažujte. Pomalé připojení bych dokázal ještě tolerovat, ale časté hodinové výpadky a padající síť mě dokáže vytočit. Avizovaný 24 hodinový dohled je utopií a když už se během dne dovoláte, tak uslyšíte, že chyba není na jejich straně. Myslím, že to stačí. |
|---|---|
|   |
| 20.02.2006 21:40 od kapo | :oops: Doopravdy je to hrúza nevím jak to chodí přímo v Náchodě ale v Broumově je to katastrofa.A ten dolížející nad sítí u nas ani nemluvě :? Asi podám stížnost na živnostenský úřad atd. Snad to snima hejbne. :evil: |
|---|---|
|   |
| 21.02.2006 23:13 od sakal | Měl jsem od nich nesdílený datový okruh 128/128 a za ty peníze hrůza. V Náchodě časté kolísání rychlosti, velká ztrátovost paketů a neustálé výpadky sítě, tak jsem od nich přešel na ADSL a dobře jsem udělal. Mimochodem to jejich srovnání služby s ADSL co uvádějí na své stránce je naprostá lež. S takhle mizerným připojením co nabízej se opravdu s ADSL srovnávat nemůžou. |
|---|---|
|   |
| 28.02.2006 16:54 od drol | mám 256/64 a poslední dny mi ping neklesne pod 1 vteřinu!!!!navíc rychlost je k smíchu. Když jim člověk zavolá tak mi řeknou že se s tím pokusí něco udělat, jinak že to prej zapíšou do reklamačního listu, uběhlo 5 dní a pořád se nic neděje, začínám vážně uvažovat o ADSL, to aspoň pořád nevypadává. Akorát jsem si s nimi přidělal spoustu starostí, jsou ideální ukázka toho jak přijít o zákazníka, měli by se nad sebou zamyslet!!!! |
|---|---|
|   |
| 20.03.2006 20:34 od CzHero | bohužel s vámi musím souhlasit špatná pomalá rychlost, dlouhodobé výpadky, takže to úbec nejde...o pingu a takovým nemluvě, ale brácha si nestežuje a furt mě řiká, že to mám z toho jak sem stahoval...stáhnu 45 mb a příští den to nejde kvůli mě...stáhnu 500 mb a de to v poho...samozřejmě rychlost 32 kb/s je v poho i když pro mě nedostačující, hlavní je že to mám s dalšími tzv. 20 uživateli sdíleno a když chci stahovat tak sem zasypáván tím, že to mám moc rychlí...za chvíli koupím nový comp a k tomu buď dám adsl nebo od telecomu internet express prostě tohle je hrůza a nedá se to vydržet....problémy s bráškou i s poskytovatelem, rozčtvrtit málo ;-) :-D |
|---|---|
|   |
| 28.03.2006 10:44 od jmanych | Kvalita připojení je v současnosti hodně závislá na lokalitě. Jsou místa, kde to chodí skvěle, ale jsou místa, kde to kvůli zarušení je problém udržet v chodu. V současnosti je situace taková, že zřídit připojení pro klienta vzdáleného od přípojného bodu dále než 500 m je v některých lokalitách skoro nemožné. Z tohoto důvodu se intenzivně pracuje na výstavbě nových přípojných bodů a přepojování klientů tak, aby klienti byly co nejblíže přípojnému bodu. Také dochází k přepojování páteřních spojů zajišťujících konektivitu přípojných vysílačů na méně zarušenou frekvenci 5 GHz. Tolik k výpadkům. Pokud jde o rychlost, tak buď jde opět o problém technický, pak je potřeba kontaktovat toho, kdo vám internet instaloval, aby vaši linku ověřil, nebo jde opravdu o přetížení skupiny v tarifu, pak je možno zkusit přejít na jiný sdílený místo 20 uživateli jen třeba 4mi. Pokud jste ochoten investovat do nejlevnějšího tarifu od ČTc 680,- Kč bez DPH, nebude pro vás určitě problém zkusit i tarif s nižší agregací u nachod.netu. |
|---|---|
|   |
| 02.04.2006 20:20 od drol | to CZHERO: šímo ty jsi svým věčným stahováním proslavenej, bejt tebou tak radši mlčím. to JMANYCH: jsem od vysílače zhruba ve vzdálenosti 100m, vůbec nestahuji a stejně mám nyní rychlost 60kbps, to je prosím dost málo na to že si platím 256, navíc srovnávat kvalitou Wi-Fi (obvzlášť od náchod.netu) a ADSL je jako srovnávat nebe a peklo. uznávám že na ADSL jsou nepříjemné limity ale náchod.net ač má v reklamě připojení bez limitu rychlosti stejně dost omezuje, pouze to nazívá jiným jménem ale pořád je to limit, z 256 třeba na 20kbps je solidní skok. Navíc o tom své zákazníky vůbec neinformuje prostě omezí rychlost a zákazníku starej se. V současné době je wifi výhodné pouze pro lidi kteří od internetu nechtějí nic víc než surfování, jakmile chce něco víc, online hry, stahování apod. máte smůlu. Podle vašeho příspěvku předpokládám že máte něco s náchod.net společného, pokud se tato firma bude takto chovat i nadále a neudělá něco s neustálými výpadky začne za chvíli pociťovat silný úbytek zákazníků, toť můj názor. |
|---|---|
|   |
| 04.04.2006 12:21 od jmanych | <fieldset><legend>drol</legend>to CZHERO: šímo ty jsi svým věčným stahováním proslavenej, bejt tebou tak radši mlčím. to JMANYCH: jsem od vysílače zhruba ve vzdálenosti 100m, vůbec nestahuji a stejně mám nyní rychlost 60kbps, to je prosím dost málo na to že si platím 256, navíc srovnávat kvalitou Wi-Fi (obvzlášť od náchod.netu) a ADSL je jako srovnávat nebe a peklo. uznávám že na ADSL jsou nepříjemné limity ale náchod.net ač má v reklamě připojení bez limitu rychlosti stejně dost omezuje, pouze to nazívá jiným jménem ale pořád je to limit, z 256 třeba na 20kbps je solidní skok. Navíc o tom své zákazníky vůbec neinformuje prostě omezí rychlost a zákazníku starej se. V současné době je wifi výhodné pouze pro lidi kteří od internetu nechtějí nic víc než surfování, jakmile chce něco víc, online hry, stahování apod. máte smůlu. Podle vašeho příspěvku předpokládám že máte něco s náchod.net společného, pokud se tato firma bude takto chovat i nadále a neudělá něco s neustálými výpadky začne za chvíli pociťovat silný úbytek zákazníků, toť můj názor.</fieldset> Ano, máte pravdu, jsem partnerem společnosti nachod.net a mám na starosti připojování klientů. Co se týče rychlosti, nevím, jestli tuto rychlost máte stabilně, nebo jen v době, kdy jste příspěvek psal. Navíc by bylo třeba přesněji specifikovat tarif, který si platíte, pokud je to 256-HOME, tak je to ještě krásná rychlost. Pokud je tato rychlost standartní a nestoupne ani okolo půlnoci, je to potřeba řešit. Ohledně srovnání WIFI a ADSL, máte určitě pravdu, že ty technologie jsou rozdílné v použitelnosti a například ke hraní her je určitě lepří metalické připojení, má kratší odezvu. Pokud někdo chce používat připojení třeba k tomuto účelu, pak je ADSL lepší variantou a z mého pohledu nejlépe na tom asi je kabelový internet, ale dostaňte se k němu, Myslím, že zatím není dostupnej ani v Hradci. Ta definice neomezený internet je tak trochu polopravda. Nachod.net skutečně nepoužívá žádné přesně stanovené limity, což je možná škoda, neb pokud by tam byly přesně stanoveny, bylo by to pro klienta transparentnější. Já osobně preferuji denní limity, které jsou trochu flexibilnější. Pokud se ale zamyslíte nad tím, jak fungují tzv. sdílené tarify, tak nutně dojdete k závěru, že se jejich provoz bez jistých zásahů proti tzv. stahovačům. Tyto zásahy vycházejí ze smluvních podmínek: 3.14 Uživatel využívající sdílený datový okruh je povinen dbát na využívání této služby s ohledem na ostatní členy skupiny. Opakované omezování ostatních uživatelů ve skupině může mít za následek dočasné omezení rychlosti, nebo přeřazení do jiné skupiny s omezenou rychlostí přenosu. Pokud máte s připojení problémy a nedaří se vám je vyřešít, tak pokud jste přímo z Náchoda, můžete mě kontaktovat a podíváme se na to. |
|---|---|
|   |
| 04.04.2006 16:12 od drol | to Jmanych: přímo z Náchoda nejsem, můžu také vyloučit chybu na vysílači protože sousedovi se stejným tarifem to běhá plnou rychlostí, vím určitě že mi data neposílá žádný spyware nebo věc podobná, jsem totiž uživatel linuxu. Jednání ISP tedy vůbec nechápu, protože je rychlost stále bídně malá. Mimochodem právě koukám na nabídku kabelového internetu od UPC Chello a v nabídce je i město Náchod včetně okolních částí. Navíc nabídka např. připojení rychlostí 2Mbit s limitem 20GB za 780kč bez daně je naprosto neodolatelná, bohužel jak jsem již psal z Náchoda nejsem. |
|---|---|
|   |
| 05.04.2006 10:07 od jmanych | <fieldset><legend>drol</legend>to Jmanych: přímo z Náchoda nejsem, můžu také vyloučit chybu na vysílači protože sousedovi se stejným tarifem to běhá plnou rychlostí, vím určitě že mi data neposílá žádný spyware nebo věc podobná, jsem totiž uživatel linuxu. Jednání ISP tedy vůbec nechápu, protože je rychlost stále bídně malá. Mimochodem právě koukám na nabídku kabelového internetu od UPC Chello a v nabídce je i město Náchod včetně okolních částí. Navíc nabídka např. připojení rychlostí 2Mbit s limitem 20GB za 780kč bez daně je naprosto neodolatelná, bohužel jak jsem již psal z Náchoda nejsem.</fieldset> DD, Jelikož mám kontakt na firmu zajišťující servis sítě kabelové televize pro UPC, můžu vás ujistit, že internet po kabelovce v Náchodě zatím možný není. S tou vaší rychlostí se Vám pokusím poradit zkuste mi poslat kontakt na Vás na nachod.net@tiscali.cz. |
|---|---|
|   |
| 07.04.2006 04:37 od zak.č. ------------ | Nejsem potěšen, koho jsem se stal novým zákazníkem. Od předevčerejška zápasím s pomalostí načítání, dohadování s dohledem je bez účinku, upozornil jsem na kolísání doby odezev a ztráty paket, nic se nestalo. A to u našeho sdíleného připojení pro 20 uživatelů jsme přpojení jen čtyři. U nás je záruka, že nikdo nic nestahuje do zásoby. A tak nachod.netu, nedělej si ostudu a učiň nápravu!!!! :( |
|---|---|
|   |
| 07.04.2006 04:44 od zak.č. ------------ | Dodatek k napsanému. Proč má Náchod.net u dohledu uvedenou e-mailovou adresu, když nečtou zaslané zprávy. Ten dohled je neúčinnou vrbou pro zákazníky? Nebo je schopen něco zařídit či sjednat nápravu? Nebo alespoň informovat zákazníky o stavu věci a nadějích. Alespoň tak bych si dohled představoval.KC |
|---|---|
|   |
| 07.04.2006 12:49 od Ladislav --- | Nevim kde jste prisel k tomu ze vam dohled nepomohl, osobne jsem byl u toho kdyz zamestnanec konajici sluzbu se snazil kontaktovat cloveka ktery by restartoval switch u vas v dome, hazet spinu na pracovniky dohledu umi kazdy ale ze se nekdo snazi vam pomoci a jeste ho poluvite na foru misto aby jste mu to rekl nepovazuji za rozumne jednani. Sam jsem dnes rano volal jinemu zakaznikovi ve vasem dome a po restartu mu to chodi v poradku a kdyz jsem rekl dohledu aby vas kontaktoval pro jistotu jste nevzal ani telefon takze bych priste uvital nez budete nekde nekoho pospinovat radeji se dohodnout co a jak, pokud vam to ani ted nefunguje jak ma tak je potreba aby se u vas zastavil technik a proveril kabel kdyz technik jisti ze je kabel v poradku a bude to u vas v PC vyjezd se plati dle ceniku. pokud mate v lokalite Broumov problem a nejste spokojen s dohledem tak napiste na vit@nachod.net mail ctu pokazde kdyz dojde takze se nestane ze by neco uteklo. Mam rad jednani na ferovku ale ne takto ze budeme veci ktere jdou resit v klidu a hlavne vecne ventilovat ven takot jak jste to predvedl vy. Dekuji vam za pochopeni |
|---|---|
|   |
| 07.04.2006 12:53 od Ladislav --- | Pro lokalitu Broumov mame diskusni forum o internetu take: http://forum.vlcomp.cz tema Internet. Pro zakazníka: skupinky se nedělají podle paneláku ale podle lokality takže u vás může být skupinka plná! To pro upřesnění. LV |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.