Rychlost:Fórum: Rychlost UPC po 1.7.2009

Rychlost UPC po 1.7.2009

Rychlost UPC po 1.7.2009

Strana:1 2
01.10.2010 16:37
od jersama

:02.07.2009 11:47Od 1.7. mám mít rychlost down.30Mb a mám menší než jsem měl před 1.7., kdy jsem měl 20 Mb. Máte již někdo zkušenost, jak se údajné navýšení u vás projevilo?

Zdárek, no já původně měl UPC 10Mb, cenu s wifi asi za 4OO něco to bylo prvotně. Jsem z HK, takže nemám s připojením ani se stabilitou problém. Běhal tak jak měl. po půl roce mi chtěli zvednout cenu o 50% ( ty jejich akční slevy ) tak jsem tam zavolal, že to nechci. Nějak jsem dopředu věděl :-), že mi to nechají. A tak bylo nějaké malé zlevnění na 382 / opět za 10 plus wifi , ale zbytečné průtahy,výpovědi s UPC atp...nakonec mi v poslední době to padalo, tak jsem se nas.al a poslal jsem jim výpověď znova. No a nyní po delším hovoru s UPC mi pustili 25Mb za 299,- plus 60,- za wifi. Mám tu 25mb dva dny ale zatím jsem viděl tak 16-18Mb down a 1,6 upload.

Strana:1 2
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.