| 01.10.2010 16:37 od jersama příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Zdárek, no já původně měl UPC 10Mb, cenu s wifi asi za 4OO něco to bylo prvotně. Jsem z HK, takže nemám s připojením ani se stabilitou problém. Běhal tak jak měl. po půl roce mi chtěli zvednout cenu o 50% ( ty jejich akční slevy ) tak jsem tam zavolal, že to nechci. Nějak jsem dopředu věděl :-), že mi to nechají. A tak bylo nějaké malé zlevnění na 382 / opět za 10 plus wifi , ale zbytečné průtahy,výpovědi s UPC atp...nakonec mi v poslední době to padalo, tak jsem se nas.al a poslal jsem jim výpověď znova. No a nyní po delším hovoru s UPC mi pustili 25Mb za 299,- plus 60,- za wifi. Mám tu 25mb dva dny ale zatím jsem viděl tak 16-18Mb down a 1,6 upload. |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.