Rychlost:Fórum: UPC si hraje

UPC si hraje

UPC si hraje

Strana:1 2 3 4
31.07.2009 23:28
od warman

jojo mě tedka nedavno odpojil provider... Mel jsem vira (mam nod32, ale obvykle preventivne vyplyho :D)... Prej si toho vsimli i v casablance, ze par tisic paketu za sekundu beha navic... :D

09.08.2009 04:16
od madbaker

:23.04.2009 20:33Dnes jsem přišel domu a internet mi jel strašně pomalu. Kouknu na mail...

Ano, bohuzel se mi to stalo, kdyz jsem mel zavirovany pocitac. UPC ma argument, ze napadeny pocitac sam skenuje porty na ostatnich pocitacich v siti a snizenim rychlosti se tyto utoky minimalizuji. Pak by ovsem stacilo snizit jen upload, ze? Vas system je bezpochyby zavirovany. Antivir je budto castecne virem vyrazen a nebo vir nerozezna. Bezpecne bude dat pocitac odbornikum a nebo zazalohovat bezpecne soubory (jen dulezite a proverte je pak) a vsechny disky preformatovat. OS windows je bohuzel mozne zavirovat i pouhym navstivenim leckdy bezpecne vypadajici stranky. Na warez (stranky s problematickym obsahem) doporucuji zkusit live distribuci linuxu. Ta se neinstaluje. Cely OS se zavede po startu z CD/DVD a na vyzkouseni je tedy idealni. Technici z UPC si mohou snadno overit, jestli stale vas pocitac skenuje okoli. Date-li si to do poradku, zavolejte jim (nebo poslete mejl, hovory s nimi jsou nechutne drahe) a za chvilku mate rychlost zpet.

Chapu vas, me to taky rozcililo, staci prece snizit upload! Ale chyba je na vasi strane a toto je jejich paka, jak sit kolem vas dat do poradku.

Strana:1 2 3 4
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.