| 31.07.2009 23:28 od warman příspěvků: 651 karma: +8/-7 | jojo mě tedka nedavno odpojil provider... Mel jsem vira (mam nod32, ale obvykle preventivne vyplyho :D)... Prej si toho vsimli i v casablance, ze par tisic paketu za sekundu beha navic... :D |
|---|---|
|   |
| 09.08.2009 04:16 od madbaker příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Ano, bohuzel se mi to stalo, kdyz jsem mel zavirovany pocitac. UPC ma argument, ze napadeny pocitac sam skenuje porty na ostatnich pocitacich v siti a snizenim rychlosti se tyto utoky minimalizuji. Pak by ovsem stacilo snizit jen upload, ze? Vas system je bezpochyby zavirovany. Antivir je budto castecne virem vyrazen a nebo vir nerozezna. Bezpecne bude dat pocitac odbornikum a nebo zazalohovat bezpecne soubory (jen dulezite a proverte je pak) a vsechny disky preformatovat. OS windows je bohuzel mozne zavirovat i pouhym navstivenim leckdy bezpecne vypadajici stranky. Na warez (stranky s problematickym obsahem) doporucuji zkusit live distribuci linuxu. Ta se neinstaluje. Cely OS se zavede po startu z CD/DVD a na vyzkouseni je tedy idealni. Technici z UPC si mohou snadno overit, jestli stale vas pocitac skenuje okoli. Date-li si to do poradku, zavolejte jim (nebo poslete mejl, hovory s nimi jsou nechutne drahe) a za chvilku mate rychlost zpet. Chapu vas, me to taky rozcililo, staci prece snizit upload! Ale chyba je na vasi strane a toto je jejich paka, jak sit kolem vas dat do poradku. |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.