| 28.04.2010 09:12 od demodemo příspěvků: 3 karma: +0/-0 | já mám to štěstí že jsem od ústředny do 1km a tak mám ADSL od O2 stabilní kolem 7Mb a stahuji rychlostí 900kB/s. náchod net kde jsem byl dříve je děs a hrůza. je to suveréně nejhorší poskytovatel v Náchodě. na svých stránkách mají porovnání s ADSL kde vysloveně lžou a zavádějí klienty. je to prostě neseriozní firma která si ze zákazníků děla vysloveně prdel. naco poskytují vyšší rychlosti když si stejně nemůžete ztáhnout větší soubor, prostě vás na začátku utnou a stahujete jen garantovanou rychlostí je to jejich trik a musím říct že protiprávný. zvažuji i s jinými uživateli že podáme na ně žalobu za okrádání zákazníků a zavádějící informace. ale k odpovědi:když si necháte přeměřit rychlost technikem od O2 tak budete vědět na čem jste. |
|---|---|
|   |
| 11.05.2010 12:24 od pavelvyk příspěvků: 9 karma: +0/-0 | Dobrej den napište přesnou adresu a ja se podívám na rychlost od O2.Jinak ulice Václavicka je rychlost kolem 6M a vice stabilita je kolem 97% jinak stačí napsat či zavolat Tel: 724815572 vše zařídím :)Pracuji u O2 Telefonica :) |
|---|---|
|   |
| 02.06.2010 20:35 od lwq příspěvků: 15 karma: +0/-0 | Mrknete na www.rudolf-net.cz a pripadne se zaregistrujte - v Nachode je mozne pripojeni technologii WiMAX, na to konkurence, ani O2, nema. Kdyz se zaregistrujete, proberou s Vami situaci, moznosti a invididualne vyresi Vas pozadavek. Mohu jen doporucit. :-) |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.