Rychlost:Fórum: Wifcom - smisene pocity

Wifcom - smisene pocity

Wifcom - smisene pocity

Strana:1 2 3 4
13.12.2005 11:00
od

Poridili jsme si do panelaku pripojeni od Wifcomu, podle nabidky melo jit o 1 Mbit.

kdyz delam test na speedtest.cz, tak to sice ukaze pres 1 megabit, ale jakmile stahuju, tak to dost rapidne spadne...klidne az na 64 kbit. Takze dalsi pekna habadura Josefa Houzvicky. Zkouseli jsme hrat hry...to nejde...legy jsou obrovske. Skype ma taky problem.

Takze pokud se neco nezlepsi, budu muset pripojeni vyuzivat jen a pouze pro web a emaily...a to se mi moc nechce.

13.12.2005 16:49
od

<fieldset><legend>Jiri...</legend>Poridili jsme si do panelaku pripojeni od Wifcomu, podle nabidky melo jit o 1 Mbit.

kdyz delam test na speedtest.cz, tak to sice ukaze pres 1 megabit, ale jakmile stahuju, tak to dost rapidne spadne...klidne az na 64 kbit. Takze dalsi pekna habadura Josefa Houzvicky. Zkouseli jsme hrat hry...to nejde...legy jsou obrovske. Skype ma taky problem.

Takze pokud se neco nezlepsi, budu muset pripojeni vyuzivat jen a pouze pro web a emaily...a to se mi moc nechce.</fieldset>

Tak proc si si to nechal delat? Kdyz se ti to nelibi?

Ve Vlasimi jsou snad i jine alternativy, tak pokud se ti neco nelibi, ma pravo na vyber:

ADSL, telefon, CDMA, Vlasimnet, Bilek, Contactel, Tiscali, Volny, Telecom

14.12.2005 10:31
od Adam

<fieldset><legend>Anonymous</legend>Tak proc si si to nechal delat? Kdyz se ti to nelibi?

Ve Vlasimi jsou snad i jine alternativy, tak pokud se ti neco nelibi, ma pravo na vyber:

ADSL, telefon, CDMA, Vlasimnet, Bilek, Contactel, Tiscali, Volny, Telecom</fieldset>

nejspis proto ze chtel kvalitni internet kterej nema v nastaveni zpomalovani linky po vetsim zatizeni, no snizovani rychlosti pri tahani se da pochopit ale to ze to laguje pri hrach ,ktere zas tak narocne na prenos dat (tj jeho objem), muze nastvat

správce projektu rychlost.cz

14.12.2005 12:46
od

<fieldset><legend>Adam</legend><fieldset><legend>Anonymous</legend>Tak proc si si to nechal delat? Kdyz se ti to nelibi?

ADSL, telefon, CDMA, Vlasimnet, Bilek, Contactel, Tiscali, Volny, Telecom</fieldset>

nejspis proto ze chtel kvalitni internet kterej nema v nastaveni zpomalovani linky po vetsim zatizeni, no snizovani rychlosti pri tahani se da pochopit ale to ze to laguje pri hrach ,ktere zas tak narocne na prenos dat (tj jeho objem), muze nastvat</fieldset>

Obavam se, ze sdilenej megabit musi mit osetreny spicky, takze to pak ma vliv na rychlost. Holt wi-fi neni kabel. Proste, kdyz budete mit pripojeny dva stahovace, tak to sakra poznaji ostatni. ja sam jsem priznivce nizsi rychlosti bez agregace.

14.12.2005 22:03
od Petr

Je jasne, ze omezene spicky musi byt. I kdyby vsichni byly spojeni kabelem, kdo by mohl paltit tu konektivitu, kdyby mel mi kazdy mega. To je proste nesmysl... :idea: Je pravda, ze pri neagregovanych linkach se daji pingy drzet v dobrych hodnotach, ze se na tom da dobre parit. Wi-Fi je silny nastroj, jen se musi sprave nastavit "politika site". 8) Take se priklanim k rychlosti o kterou se nemusim s nikym delit a vse mi jede stale stejne, bez ohledu co delaji ostatni uzivatele :D

04.01.2006 08:49
od auditor

Jsem také uživatetem této Wifi sítě, a je to totální horor. Při uzavírání smlouvy s panem Houžvičkou, jsou slibovány , různé služby (když to nepůjde, stačí zavolat ........ (ve skutečnosti vám telefon ani nezvedne).

Ve skutečném provozu zakáže i síť P2P - přičemž ve smlouvě není ani zmíňka o tom .

Dále co se týká internetu - tak rychlost připojení se pohybuje 14 kbit/s - 256kbit/s - a to jen když není pánbu doma. Screen (1647kbit/s), který má p. Houžvička na svých stránkách - se podle mě nezakládá na pravdě - ještě že existují grafické editační programy !!!

Jedna rada všem kdo o tomto WIFI uvažuje - !!! raději se podívejte po jakémkoliv jiném připojení a tomuhle se velkým obloukem vyhněte !!! i klasický modem je lepší než tohle (tam máte aspoň 50kbit/s).

11.01.2006 20:18
od Jirka__

<fieldset><legend>auditor</legend>Jsem také uživatetem této Wifi sítě, a je to totální horor. Při uzavírání smlouvy s panem Houžvičkou, jsou slibovány , různé služby (když to nepůjde, stačí zavolat ........ (ve skutečnosti vám telefon ani nezvedne).

Ve skutečném provozu zakáže i síť P2P - přičemž ve smlouvě není ani zmíňka o tom .

Dále co se týká internetu - tak rychlost připojení se pohybuje 14 kbit/s - 256kbit/s - a to jen když není pánbu doma. Screen (1647kbit/s), který má p. Houžvička na svých stránkách - se podle mě nezakládá na pravdě - ještě že existují grafické editační programy !!!

Jedna rada všem kdo o tomto WIFI uvažuje - !!! raději se podívejte po jakémkoliv jiném připojení a tomuhle se velkým obloukem vyhněte !!! i klasický modem je lepší než tohle (tam máte aspoň 50kbit/s).</fieldset>

Kdyz to tak čtu, tak jsem rád, že mám sice 128 kbps (ale vyhrazenou) od Vlašimnetu, ale zatím jsem nepostřehl jedinný výpadek a i stahování šlape v pohodě. Navíc, zdají se mi jejich stránky a to jak se prezentují v pohodě a je vidět, že je to baví.

13.01.2006 10:48
od Huncut

Ja kdyz to tady tak ctu, tak uvazuju jestli nejsem u jineho WifComu nez vy. Sem pripojeny ve Vlasimi a s rychlosti pripojeni nemam zadne problemy.

Jiste, pokud stahuji tri ruzne soubory najednou, tak mi rychlost take spadne, ale jinak nemam problem. Pripojeni mi vetsinu casu jede rychlosti v rozmezi 512kbps - 1700 kbps.

Je pravda ze nejsem zadny velky stahovac nebo hrac online her, z tohoto pohledu sit nevyuzivam. Potrebuju internet hlavne pro praci, ale zase ho vyuzivam prakticky nonstop, takze mam jaks taks predstavu o tom, jak to beha. A kdyz nahodou potrebuju stahnout nejaky vetsi soubor, tak mi to rychlosti pres mega jede vzdy. Za tu cenu je to podle me fajn.

17.01.2006 19:37
od Jiri

<fieldset><legend>Huncut</legend>Ja kdyz to tady tak ctu, tak uvazuju jestli nejsem u jineho WifComu nez vy. Sem pripojeny ve Vlasimi a s rychlosti pripojeni nemam zadne problemy.

Jiste, pokud stahuji tri ruzne soubory najednou, tak mi rychlost take spadne, ale jinak nemam problem. Pripojeni mi vetsinu casu jede rychlosti v rozmezi 512kbps - 1700 kbps.

Je pravda ze nejsem zadny velky stahovac nebo hrac online her, z tohoto pohledu sit nevyuzivam. Potrebuju internet hlavne pro praci, ale zase ho vyuzivam prakticky nonstop, takze mam jaks taks predstavu o tom, jak to beha. A kdyz nahodou potrebuju stahnout nejaky vetsi soubor, tak mi to rychlosti pres mega jede vzdy. Za tu cenu je to podle me fajn.</fieldset>

Nechcti ti brat tve iluze, ale asi si skutecne u nekoho jineho, protoze to co vidam ja, je opravdu neco jineho, nez proc jsem si to zrizoval, resp. co jsem si precetl v reklame.

Psat v reklame, ze je to neomezeny internet o rychlosti 1024kbps a pak to zpomalovat je hodne nekala reklama.

Mam proste jinou zkusenost a proto Wifcom dale nedoporucuji. Tot vse.

20.01.2006 18:33
od Rius

Mám internet od Wifcom a internet. Mám podepsanou smlouvu na 1Mbits a stahuje mi to podle nálady od 30kB - 200kB, ale nejvíce mě štve, že se Vám cestou ztratí nějaká data nebo máte špatnou odezvu.

Ping na server mám 7ms, 8ms, 163 ms, 8ms.

Docela často se stane, že internet na nějaký čas spadne a nebo mám při hraní odezvu okolo 50ms a hra se občas kousna na 5s.

25.01.2006 08:26
od j.h.

zdravim.

poridil jsem si toto pripojeni misto expresu od telekomu a jedine co me muze akorat tesit, je usetrena tisicovka. co by clovek chtel za 300kc mesicne? alespon permanentni pristup k elektronicke poste a to kdykoliv! s timto pripojenim je to u me uz ponekolikate nemozne. rychlost? o te se da s ledovym klidem hovorit jako o pomalosti. cena instalace se od telefonicke domluvy take znacne lisila - samozrejme smerem nahoru. me pocity? napada me fraze z jedne reklamy: nebud snek, bud quick - dnes vsak: nebud wifcom, bud snek.

26.01.2006 17:59
od XXX

ahoj, nevím vůbec co si myslet o těchto příspěvkách, taktéž jsem připojen od Wifcomu, a nemám vůbec žádné problémy s rychlostí, ano samozřejmě že není stabilní ale vždyt jde o sdílenou konektivitu a na to jsem byl upozorněn. Musím podotknout, že mi byla od Wifcomu nabídnuta i vyhrazená konektivita, ale rozhodl jsem se pro sdílenou a nemůžu si stěžovat. Pro práci s internetem, můžu jen doporučit. dobrá kvalita za rozumnou cenu, perfektní spolupráce a slušnost v jednání.

27.01.2006 10:20
od Petr

Asi budeš opravdu u jiného Wifcomu. Nebo jsi v nějakmém paneláku připojen na LAN či 5 GHz pojítkem. To ti třeba chodí, ale pokud máš 2,4 budeš asi vyjímka.

26.02.2006 23:02
od

<fieldset><legend>Huncut</legend>Ja kdyz to tady tak ctu, tak uvazuju jestli nejsem u jineho WifComu nez vy. Sem pripojeny ve Vlasimi a s rychlosti pripojeni nemam zadne problemy.

Je pravda ze nejsem zadny velky stahovac nebo hrac online her, z tohoto pohledu sit nevyuzivam. Potrebuju internet hlavne pro praci, ale zase ho vyuzivam prakticky nonstop, takze mam jaks taks predstavu o tom, jak to beha. A kdyz nahodou potrebuju stahnout nejaky vetsi soubor, tak mi to rychlosti pres mega jede vzdy. Za tu cenu je to podle me fajn.</fieldset>

Mam toto pripojeni mesic a stejnou zkusenost,to je vice nez dobrou!Dokonce tak &quot;pomalu&quot; 512kbps jsem jeste nejela:-)).pokud jsem mela potrebu zpocatku neco konzultovat nestalo se,abych se nedovolala.Tedy ano,p.Houzvicka mel 2-krat telefon obsazeny ale v zapeti mi sam zavolal zpet.Staci jinak poslat sms,ozve se taky.Pokud byl nekde na jednani,volala jsem p.Krizka.Ochota u obou panu byla stejna.

:?: Takze nechapu tu negaci z vsech stran.V nasi vesnici jsme mohli leda mit GPRS a dal nic.Jsme vdecni za Wifcom,za milou cenu 400.-oproti GPRS za 835.-Ze by bylo omezeno stahovani z p2p se nejen ve smlouve neuvadi,ale ani tomu tak neni.Jestli neco potrebuji,beru taky ohledy a stahuji kdyz je malo lidi na lajne.To snad kazdy pozname ne.Zdravim tedy priznivce wifcomu a ostatnim radim nenechte se odrazovat :lol:

26.02.2006 23:15
od Helena

<fieldset><legend>j.h.</legend>zdravim.

poridil jsem si toto pripojeni misto expresu od telekomu a jedine co me muze akorat tesit, je usetrena tisicovka. co by clovek chtel za 300kc mesicne? alespon permanentni pristup k elektronicke poste a to kdykoliv! s timto pripojenim je to u me uz ponekolikate nemozne. rychlost? o te se da s ledovym klidem hovorit jako o pomalosti. cena instalace se od telefonicke domluvy take znacne lisila - samozrejme smerem nahoru. me pocity? napada me fraze z jedne reklamy: nebud snek, bud quick - dnes vsak: nebud wifcom, bud snek.</fieldset>

Jak nize omylem jako anonym pisu,ja mam zkusenosti jine,to je dobre.Prisla mi faktura za instalaci.Taky se to po telefonu lisilo a nevedela jsem proc.Ted vim.Zalezi,co si pri te instalaci vyberete.Ja si vzala misto karty do PC AP OvisLink,antenu drazzi nez nabizeli atp.Pri vyuctovani cen jsem se podivala po prodejnach.Nekde byla cena vyssi az o 500 korun.Tak nevim,nac si stezujete.Rychlost mam vetsinou vic nez 1MBs.

Strana:1 2 3 4
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.