Rychlost:Fórum: Ufon a Překračování datového toku tzv.FUP

Ufon a Překračování datového toku tzv.FUP

Ufon a Překračování datového toku tzv.FUP

Strana:1 2 3
30.08.2009 12:34
od ladi

Už jsem tam, zatím jsme dva. Snad to začne přibývat

31.08.2009 11:19
od filajovazelenina

dobrman:30.08.2009 11:16JSOU TO ČERNE OVCE!

A VLASTNĚ FUNGUJI V BEDNĚ JEŠTĚ ČERNÉ OVCE:)))))))))

:Dtak na ty zelené potvory:D

02.09.2009 08:05
od dobrman

taky se mi vlastně nelíbý že když jeden den nejdu na net tak

nemam FUP 2GB ale jen 1.8GB !!!!

a ještě když si přečtete všeobecné podmínky (u smlouvy)

konkretně članek 8.5 si vlastně Ufon s nama může dělat

co chce a když nám dá FUP 0.5GB na týden , nic stím

nemůžem udělat!

02.09.2009 13:14
od filajovazelenina

dobrman:02.09.2009 08:05taky se mi vlastně nelíbý že když jeden den nejdu na net tak

nemam FUP 2GB ale jen 1.8GB !!!!

a ještě když si přečtete všeobecné podmínky (u smlouvy)

konkretně članek 8.5 si vlastně Ufon s nama může dělat

co chce a když nám dá FUP 0.5GB na týden , nic stím

nemůžem udělat!

Mno tak to už se obávám i dne kdy mě od netu odpojí úplně...:-/

04.09.2009 13:40
od ladi

filajovazelenina:02.09.2009 13:14Mno tak to už se obávám i dne kdy mě od netu odpojí úplně...:-/

Kdyby odpojili úplně tak by ti museli vrátit peníze, protože podmínky nepodmínky máš smlouvu na poskytování nějaké služby a když ji nedodrží tak smůla. Ale když to půjde trochu jsou v pohodě.

V ceníku mají dočasné odpojení od služby zdarma v případě ztráty nebo krádeže, zajímalo by mě jestli se tím nedá obejít smlouva, když si to dočasně odpojím a už nikdy nezapojím, tak nikde jsem neviděl, že to může být odpojený jen určitou dobu. Akorát by se pak už nedalo nic aktivovat, což by nebyl problém když by služby byly jaký jsou.

07.05.2010 04:20
od mila-38

ladi:04.09.2009 13:40Kdyby odpojili úplně tak by ti museli vrátit peníze, protože podmínky nepodmínky máš smlouvu na poskytování nějaké služby a když ji nedodrží tak smůla. Ale když to půjde trochu jsou v pohodě.

V ceníku mají dočasné odpojení od služby zdarma v případě ztráty nebo krádeže, zajímalo by mě jestli se tím nedá obejít smlouva, když si to dočasně odpojím a už nikdy nezapojím, tak nikde jsem neviděl, že to může být odpojený jen určitou dobu. Akorát by se pak už nedalo nic aktivovat, což by nebyl problém když by služby byly jaký jsou.

Když si připlatíte, máte FUP neomezený.

11.05.2010 13:12
od ladi

mila-38:07.05.2010 04:20Když si připlatíte, máte FUP neomezený.

Dnes už jo ale v době mého příspěvku nebyly, pro Ufona už bohužel pozdě, ale možná si předplacenýho ufona pořídím, nebyl jsem jinak nespokojený.

Strana:1 2 3
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.