| 30.08.2009 12:34 od ladi příspěvků: 52 karma: +0/-0 | Už jsem tam, zatím jsme dva. Snad to začne přibývat |
|---|---|
|   |
| 31.08.2009 11:19 od filajovazelenina příspěvků: 4 karma: +0/-0 | :Dtak na ty zelené potvory:D |
|---|---|
|   |
| 02.09.2009 08:05 od dobrman příspěvků: 30 karma: +0/-0 | taky se mi vlastně nelíbý že když jeden den nejdu na net tak nemam FUP 2GB ale jen 1.8GB !!!! a ještě když si přečtete všeobecné podmínky (u smlouvy) konkretně članek 8.5 si vlastně Ufon s nama může dělat co chce a když nám dá FUP 0.5GB na týden , nic stím nemůžem udělat! |
|---|---|
|   |
| 02.09.2009 13:14 od filajovazelenina příspěvků: 4 karma: +0/-0 | Mno tak to už se obávám i dne kdy mě od netu odpojí úplně...:-/ |
|---|---|
|   |
| 04.09.2009 13:40 od ladi příspěvků: 52 karma: +0/-0 | Kdyby odpojili úplně tak by ti museli vrátit peníze, protože podmínky nepodmínky máš smlouvu na poskytování nějaké služby a když ji nedodrží tak smůla. Ale když to půjde trochu jsou v pohodě. V ceníku mají dočasné odpojení od služby zdarma v případě ztráty nebo krádeže, zajímalo by mě jestli se tím nedá obejít smlouva, když si to dočasně odpojím a už nikdy nezapojím, tak nikde jsem neviděl, že to může být odpojený jen určitou dobu. Akorát by se pak už nedalo nic aktivovat, což by nebyl problém když by služby byly jaký jsou. |
|---|---|
|   |
| 07.05.2010 04:20 od mila-38 příspěvků: 11 karma: +0/-0 | Když si připlatíte, máte FUP neomezený. |
|---|---|
|   |
| 11.05.2010 13:12 od ladi příspěvků: 52 karma: +0/-0 | Dnes už jo ale v době mého příspěvku nebyly, pro Ufona už bohužel pozdě, ale možná si předplacenýho ufona pořídím, nebyl jsem jinak nespokojený. |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.