Rychlost:Fórum: Wolfnet wifi SO

Wolfnet wifi SO

Wolfnet wifi SO

Strana:1 2 3 4 5
07.12.2007 21:34
od becvys

Zdarec vsem wolfnetakum. Shanim lidi na teto siti , zajimaji me poznatky , zkusenosti dlouhodobe , nazor na servis atd atd jestli muze nekdo se ozvat tak piste Jinak ostatnim vrele doporucuju Karlovarsky Kraj ja mam 2/2mbit , 600kc, bez fup , agregace 1.5 , kterou teda ja osobne nejak zvlast nepoznam tak piste diky za nazory a prispevky

09.12.2007 22:14
od Pepik

Ano, pište Vaše připomínky a názory k našemu připojení k Internetu. Za každou chválu nebo konstruktivní kritiku jsme rádi, abychom mohli naše služby neustále vylepšovat. Mějte se tedy hezky a ať vám Internet slouží

11.03.2008 21:03
od twenty

Posledních čtrnáct dní dost lítá ping. Což mi docela vadí, jelikož hraji hru po netu

05.05.2008 17:28
od Pepik

<fieldset><legend>twenty</legend>Posledních čtrnáct dní dost lítá ping. Což mi docela vadí, jelikož hraji hru po netu </fieldset>

Uveďte prosím lokalitu, nejlépe na jaký vysílač jste připojen.

28.05.2008 20:13
od becvys

Na vasich strankach nejsou uvedeny lokality na pripojeni DSL5+ , muzete zde uvest kde se nachazi? Dekuji za odpoved

05.10.2008 05:41
od Janousek

Čaute lidičky

U Wolfnetu jsem půl druhého roku a byl jsem až do teďka spokojen měl jsem 1M/b a stahování se pohybovalo kolem nejméně 110K/B i když maj agregaci 1:5tak jsem každému vřele síť Wolfnet doporučoval.

Před nedávnem jsem zjistil, že po podepsání dodatku ke smlouvě my Wolfnet zvedne rychlost na 2Mb za stejnou cenu.Pořád jsem čekal na zvýšení rychlosti, ale pořád jse si nějak nevšimnul, že by při stahování nastala nějaká změna. Tak jsem vzal telefon a volal jsem na wolfnet tam my sdělili, že už to mam rychlot na 2Mb. Tak jsem jí vysvětloval, že já pořád žádnou změnu nevidím a tak jsem nadiktoval tel.číslo a po domluvě stechnikem my zavolají.

Po dvou dnech zase žádná změna rychlost stahování pořád stejná 110K/B tak jsem volal na wolfnet a proběhl 20 minutový telefon kde jsem se dozvěděl, že rychlost mám navýšenou tak po dlouhém vysvětlování o mém problému jsem chtěl po technikovy, aby zajeli do nového sedla a změřili my rychlost výstupu zjejich rozvaděče(jsem napojenej odtamtud máme na střeše antény)a ten my sdělil, že nikam jezdit nebudou, že oni nevidí žádnej problém a snad někdy , když budou připojovat nového zákazníka tak by se na mě podívali.

Závěr tak se zřejmě budu muset spokojit s rychlostí při stahování cca 1M/b. Ještě , že to je za stejnou cenu nedokážu jsi představit, že bych měl za takovéhle navýšení měl platit víc a snad někdy v další pětiletce se dočkám nějakého technika

05.10.2008 10:21
od becvys

Ten pristup obcas docela vazne.Mozna to zalezi jak jsou technici vytizeny.Ja kdyz mel W tak jsem nemel nejeky vetsi problem.Obcas vypadek sice byl, ale to jsem se stim smiril, ze to proste k wifine patri.Mel jsem ho v Sokolove na michalu.Tady to slapalo jak ma a kolisani nebylo nejak zavratne.Platil jsem si 2mbit 600kc.Ale na druhou stranu vim, ze kamos ma W v Habartove a to je problem za problemem.Same vypadky.Mozna to je tim myslim u me, ze tu sit nebyla pretizena a nemel jsem v okoli dalsi lidi co maji W.To, ze jsi se upsal a nedostal cos mel bych asi resil dal.To prece neni fer jednani.Udelal bych si cas a zasel tam a popovidal si snimi.Ted si muzu rikat, ze jsem mel spis stesti nez smulu kdyz me do trasy signalu zacaly rust stromy.Jsem u UPC a zatim tu nemam vetsi problem nehlede ktomu, ze UPC brutalne navysuje od noveho roku rychlosti.Pro nove zakazniky uz ted.Chapu, ze asi nemas jinou moznost a jsi v lokalite kde se nic krome W nic nenachazi.Kazdopadne ti preji hodne zdaru a stesti at dosahnes toho co mas ve smlouve.Nechce se me verit, ze si z lidi Wolfnet strili stejne jako Telefonica.Urcite se vse napravi.

04.11.2008 14:59
od ctvrta

Koukam, ze presne ten samy problem, co ma pan Janousek, maji nyni naprosto vsichni uzivatele co podepsali dodatek ke smlouve a tim se upsali dablovi na dalsi rok. Samozrejme je to i muj pripad. Necely rok platim 600Kc/mesic. Mel sem pripojeni 2/2mb. Doted jsem bys maximalne spokojen i pres agregaci 1:5. Na pobocce mi po podepsani rekli, ze nejpozdeji do dvou dnu mi to zrychli. Od podepsani dodatku jsem marne cekal 14dni na zrychleni. Sluzba mi zustala naprosto beze zmeny. Stahovani dat se sice zrychlilo, ale pouze jen na 5-10 sekund a pak zase klesne zpatky na 2mb. To asi jen vycurane nastavili pro mene inteligentni uzivatele, kteri si jen pusti test rychlosti a ten opravdu obcas ukaze neco malo pres 3mb. O rychlosti uploadu, ktery by mel byt srovnatelny s downloadem, se tady vubec bavit nebudu, to je jeste vetsi blamaz od Wolfnetu, nez cely dodatek ke smlouve. Telefonat na hotline probihal podobne jako u pana Janouska. Zjistoval jsem to dale asi u peti lidi v mem okoli pripojenych k Wolfnetu. Vsichni naprosto stejny pripad. Takze to vypada, ze firma Wolfnet jenom upekla pekny podraz na jeji zakazniky, aby si zajistila, ze budou platit dalsi rok stary tarif. Kazdy novy uzivatel totiz plati za stejnou sluzbu jako mam ja, tedy 2/2mb pripojeni, 450Kc, zatimco ja budu platit jeste vic jak rok 600Kc/mesic . Jak ja k tomu prijdu jako stary zakaznik, ktereho by si snad meli vazit vice nez noveho. Tyto praktiky jsou v dnesni dobe naprosto zarazejici.

Priklad: Mam kamarada co je napojeny na stejnej vysilac. Mel 1/1mb a podepsal = zvedli mu to UDAJNE na 2/2mb. Ja mel 2/2mb, podepsal sem a udajne mi to zvedli na 4/4mb. Kamarad co mel 1mb zustal zase na 1mb, nic se mu nezvysilo. Ja sem taky zustal na 2/2mb, nic mi nezvysili. Technik mi rekl, ze mam sice 4/4mb ale mam podepsanou agregaci na 1:5, takze co bych chtel. Ze to je bezny v celym svete a at jdu ke konkurenci. Ze sem podepsal agregaci na rok a hoto, dal se prej semnou nema o cem bavit. Co ma prej delat kdyz to ta sit nepusti? Je desne zajimavy ze kamaradovi sousedovi to nepusti ani na ty 2mb zatimco me to aspon ty 2mb jede.

Takze si dejte vsichni velkej pozor, co podepisujete a nejdriv radsi omrknete konkurenci. Wolfnet uz nikdy vice!

Prosim vsechny co maji stejny problem s firmou Wolfnet, at se ozvou na mailto:ihnacik@centrum.cz

05.11.2008 18:34
od wolfnet

<fieldset><legend>Janousek</legend>Čaute lidičky

U Wolfnetu jsem půl druhého roku a byl jsem až do teďka spokojen měl jsem 1M/b a stahování se pohybovalo kolem nejméně 110K/B i když maj agregaci 1:5tak jsem každému vřele síť Wolfnet doporučoval.

Před nedávnem jsem zjistil, že po podepsání dodatku ke smlouvě my Wolfnet zvedne rychlost na 2Mb za stejnou cenu.Pořád jsem čekal na zvýšení rychlosti, ale pořád jse si nějak nevšimnul, že by při stahování nastala nějaká změna. Tak jsem vzal telefon a volal jsem na wolfnet tam my sdělili, že už to mam rychlot na 2Mb. Tak jsem jí vysvětloval, že já pořád žádnou změnu nevidím a tak jsem nadiktoval tel.číslo a po domluvě stechnikem my zavolají.

Po dvou dnech zase žádná změna rychlost stahování pořád stejná 110K/B tak jsem volal na wolfnet a proběhl 20 minutový telefon kde jsem se dozvěděl, že rychlost mám navýšenou tak po dlouhém vysvětlování o mém problému jsem chtěl po technikovy, aby zajeli do nového sedla a změřili my rychlost výstupu zjejich rozvaděče(jsem napojenej odtamtud máme na střeše antény)a ten my sdělil, že nikam jezdit nebudou, že oni nevidí žádnej problém a snad někdy , když budou připojovat nového zákazníka tak by se na mě podívali.

Závěr tak se zřejmě budu muset spokojit s rychlostí při stahování cca 1M/b. Ještě , že to je za stejnou cenu nedokážu jsi představit, že bych měl za takovéhle navýšení měl platit víc a snad někdy v další pětiletce se dočkám nějakého technika </fieldset>

Dobrý den, na tento rozhovor jsem si vzpomněl, i když je to opravdu delší doba . Výjezd opravdu nebyl nutný, jelikož Vám služba fungovala v rámci smlouvy. Opravdu mě těší, že jste téměř rok a půl nepociťoval agregaci 1:5, jelikož se neustále snažíme o to, aby agregace byla co nejmenší a zákazník byl se svou službou naprosto spokojen. Nicméně, jak sám uvádite, služba Vám fungovala minimálně 1 Mbit (což je agregace 1:2), a tak vše probíhalo v rámci smlouvy, se kterou jste byl řádně seznámen. Nemyslete si, že jde o nějaký reklamní trik. V současné době totiž nastal trend navyšování rychlostí a jak u O2, UPC, tak i u nás se začíná agregace víc a víc projevovat, protože nápor nových zákazníků a rychlostí se někde projevit musí. Jak jsem už ale psal výše, snažíme se ze všech sil o to, aby naši klienti měli agregaci opravdu co nejmenší, a kvalita internetového připojení byla výborná. Proto máme několik požadavků při instalaci zákazníka a jisté limity zkrátka nepřekročíme v rámci zachování kvality (přímá viditelnost na vysílač, nezarušený signál, délka RSMA kabelu max. 5 m, dodání kvalitního hardwaru atp.). A mimochodem, zdvojnásobili jsme Vám rychlost a cenu nechali stejnou - čili 2 Mbit za 450 Kč s max. agregací 1:5, která je v drtivé většině případů mnohem menší (jen tak pro zajímavost, O2 má agregaci 1:50). I přesto věřím, že s námi budete spokojen a zanecháte nám svou přízeň. Pokud se opravdu náhodou stane, že budete mít rychlost nižší než je daná ve smlouvě (2 Mbit s agregací 1:5), neprodleně nás kontaktujte. S pozdravem, Wolfnet.cz.

05.11.2008 19:33
od wolfnet

<fieldset><legend>becvys</legend>Ten pristup obcas docela vazne.Mozna to zalezi jak jsou technici vytizeny.Ja kdyz mel W tak jsem nemel nejeky vetsi problem.Obcas vypadek sice byl, ale to jsem se stim smiril, ze to proste k wifine patri.Mel jsem ho v Sokolove na michalu.Tady to slapalo jak ma a kolisani nebylo nejak zavratne.Platil jsem si 2mbit 600kc.Ale na druhou stranu vim, ze kamos ma W v Habartove a to je problem za problemem.Same vypadky.Mozna to je tim myslim u me, ze tu sit nebyla pretizena a nemel jsem v okoli dalsi lidi co maji W.To, ze jsi se upsal a nedostal cos mel bych asi resil dal.To prece neni fer jednani.Udelal bych si cas a zasel tam a popovidal si snimi.Ted si muzu rikat, ze jsem mel spis stesti nez smulu kdyz me do trasy signalu zacaly rust stromy.Jsem u UPC a zatim tu nemam vetsi problem nehlede ktomu, ze UPC brutalne navysuje od noveho roku rychlosti.Pro nove zakazniky uz ted.Chapu, ze asi nemas jinou moznost a jsi v lokalite kde se nic krome W nic nenachazi.Kazdopadne ti preji hodne zdaru a stesti at dosahnes toho co mas ve smlouve.Nechce se me verit, ze si z lidi Wolfnet strili stejne jako Telefonica.Urcite se vse napravi. </fieldset>

Dobrý den, nebudu reagovat na celý příspěvek, ale jen na pár drobností. Co se týče pána s přezdívkou Janoušek, službu neustále dodáváme v rámci smlouvy a nikdy bychom si netroufli ji jakkoliv obcházet. Přeci jen jsme slušná firma a troufám si říci, že opravdu solidní Wifi poskytovatel. Co se týče stromů, je to opravdu smůla, ale oproti jiným společnostem raději nabídneme zákazníkovi možnost ukončit smlouvu, protože díky nesplněné podmínce přímé viditelnosti na vysílač pak nejsme schopni kvalitu linky zaručit. Na druhou stranu nemůžete srovnávat nás a UPC - jednak je UPC celostátní gigant, my jen krajský ISP, a hlavně kabel má oproti Wi-fi řadu předností. A nakonec - co se týče Habartova, již před časem jsme nakoupili velmi drahý HW schopný přenášet vzduchem obrovské přenosové rychlosti a podle plánu bychom měli spoj mezi Sokolovem a Habartovem posílit nejpozději do začátku prosince tohoto roku. Situace se tak v Habartově a přilehlém okolí několikanásobně zlepší.

05.11.2008 19:53
od wolfnet

<fieldset><legend>ctvrta</legend>Koukam, ze presne ten samy problem, co ma pan Janousek, maji nyni naprosto vsichni uzivatele co podepsali dodatek ke smlouve a tim se upsali dablovi na dalsi rok. Samozrejme je to i muj pripad. Necely rok platim 600Kc/mesic. Mel sem pripojeni 2/2mb. Doted jsem bys maximalne spokojen i pres agregaci 1:5. Na pobocce mi po podepsani rekli, ze nejpozdeji do dvou dnu mi to zrychli. Od podepsani dodatku jsem marne cekal 14dni na zrychleni. Sluzba mi zustala naprosto beze zmeny. Stahovani dat se sice zrychlilo, ale pouze jen na 5-10 sekund a pak zase klesne zpatky na 2mb. To asi jen vycurane nastavili pro mene inteligentni uzivatele, kteri si jen pusti test rychlosti a ten opravdu obcas ukaze neco malo pres 3mb. O rychlosti uploadu, ktery by mel byt srovnatelny s downloadem, se tady vubec bavit nebudu, to je jeste vetsi blamaz od Wolfnetu, nez cely dodatek ke smlouve. Telefonat na hotline probihal podobne jako u pana Janouska. Zjistoval jsem to dale asi u peti lidi v mem okoli pripojenych k Wolfnetu. Vsichni naprosto stejny pripad. Takze to vypada, ze firma Wolfnet jenom upekla pekny podraz na jeji zakazniky, aby si zajistila, ze budou platit dalsi rok stary tarif. Kazdy novy uzivatel totiz plati za stejnou sluzbu jako mam ja, tedy 2/2mb pripojeni, 450Kc, zatimco ja budu platit jeste vic jak rok 600Kc/mesic . Jak ja k tomu prijdu jako stary zakaznik, ktereho by si snad meli vazit vice nez noveho. Tyto praktiky jsou v dnesni dobe naprosto zarazejici.

Priklad: Mam kamarada co je napojeny na stejnej vysilac. Mel 1/1mb a podepsal = zvedli mu to UDAJNE na 2/2mb. Ja mel 2/2mb, podepsal sem a udajne mi to zvedli na 4/4mb. Kamarad co mel 1mb zustal zase na 1mb, nic se mu nezvysilo. Ja sem taky zustal na 2/2mb, nic mi nezvysili. Technik mi rekl, ze mam sice 4/4mb ale mam podepsanou agregaci na 1:5, takze co bych chtel. Ze to je bezny v celym svete a at jdu ke konkurenci. Ze sem podepsal agregaci na rok a hoto, dal se prej semnou nema o cem bavit. Co ma prej delat kdyz to ta sit nepusti? Je desne zajimavy ze kamaradovi sousedovi to nepusti ani na ty 2mb zatimco me to aspon ty 2mb jede.

Takze si dejte vsichni velkej pozor, co podepisujete a nejdriv radsi omrknete konkurenci. Wolfnet uz nikdy vice!

Prosim vsechny co maji stejny problem s firmou Wolfnet, at se ozvou na mailto:ihnacik@centrum.cz </fieldset>

Dobrý den, pokusím se odpovědět stroze. Cenu jsme Vám ponechali stejnou a zdvojnásobili Vám rychlost. Před sepsáním dodatku ke smlouvě Vám bylo vše jasně vysvětleno, pro jistotu Vám to však ještě jednou zopakuji:

Služba DSL+ nahrazuje stávající službu WDSL či MDSL. Ve Vašem případě tak máte svou linku, avšak navíc máte možnost v rámci propustnosti sítě jít až na dvojnásobek rychlosti, a to zcela ZDARMA (bez jakéhokoliv navýšení měsíčního paušálu). Nezapomínejte ovšem na stále platící agregaci 1:5. Ve Vašem případě 4 Mbitové linky je to rozmezí 0,8 Mbit až 4 Mbit (maximální rychlosti vydělená pěti). Sám tvrdíte, že Vám naše služba běží minimálně 2 Mbity a dostáváte se i téměř na dvojnásobek. Můžete mi tedy prosím říci, v čem je problém?

Vše Vám bylo jasně vysvětleno a vy jste svým podpisem s těmito podmínkami souhlasil a bral jste to na vědomí. Proč nyní najednou ne? Co se týče věrnosti k našim zákazníkům, zdvojnásobení rychlosti internetového připojení nenabízíme jen novým zákazníkům, ale i NAŠIM VĚRNÝM STÁVAJÍCÍM KLIENTŮM, což spousta ostatních společností nepraktikuje. Můžete mi tedy prosím vysvětlit, v čem konkrétně upředňostňujeme nové zákazníky před našimi stávajícími? Mějte se hezky a věřím, že nám i nadále zachováte svou přízeň. S pozdravem, Wolfnet.cz

07.11.2008 21:56
od ctvrta

<fieldset><legend>Wolfnet</legend><fieldset><legend>ctvrta</legend>Koukam, ze presne ten samy problem, co ma pan Janousek, maji nyni naprosto vsichni uzivatele co podepsali dodatek ke smlouve a tim se upsali dablovi na dalsi rok. Samozrejme je to i muj pripad. Necely rok platim 600Kc/mesic. Mel sem pripojeni 2/2mb. Doted jsem bys maximalne spokojen i pres agregaci 1:5. Na pobocce mi po podepsani rekli, ze nejpozdeji do dvou dnu mi to zrychli. Od podepsani dodatku jsem marne cekal 14dni na zrychleni. Sluzba mi zustala naprosto beze zmeny. Stahovani dat se sice zrychlilo, ale pouze jen na 5-10 sekund a pak zase klesne zpatky na 2mb. To asi jen vycurane nastavili pro mene inteligentni uzivatele, kteri si jen pusti test rychlosti a ten opravdu obcas ukaze neco malo pres 3mb. O rychlosti uploadu, ktery by mel byt srovnatelny s downloadem, se tady vubec bavit nebudu, to je jeste vetsi blamaz od Wolfnetu, nez cely dodatek ke smlouve. Telefonat na hotline probihal podobne jako u pana Janouska. Zjistoval jsem to dale asi u peti lidi v mem okoli pripojenych k Wolfnetu. Vsichni naprosto stejny pripad. Takze to vypada, ze firma Wolfnet jenom upekla pekny podraz na jeji zakazniky, aby si zajistila, ze budou platit dalsi rok stary tarif. Kazdy novy uzivatel totiz plati za stejnou sluzbu jako mam ja, tedy 2/2mb pripojeni, 450Kc, zatimco ja budu platit jeste vic jak rok 600Kc/mesic . Jak ja k tomu prijdu jako stary zakaznik, ktereho by si snad meli vazit vice nez noveho. Tyto praktiky jsou v dnesni dobe naprosto zarazejici.

Prosim vsechny co maji stejny problem s firmou Wolfnet, at se ozvou na mailto:ihnacik@centrum.cz </fieldset>

Dobrý den, pokusím se odpovědět stroze. Cenu jsme Vám ponechali stejnou a zdvojnásobili Vám rychlost. Před sepsáním dodatku ke smlouvě Vám bylo vše jasně vysvětleno, pro jistotu Vám to však ještě jednou zopakuji:

Služba DSL+ nahrazuje stávající službu WDSL či MDSL. Ve Vašem případě tak máte svou linku, avšak navíc máte možnost v rámci propustnosti sítě jít až na dvojnásobek rychlosti, a to zcela ZDARMA (bez jakéhokoliv navýšení měsíčního paušálu). Nezapomínejte ovšem na stále platící agregaci 1:5. Ve Vašem případě 4 Mbitové linky je to rozmezí 0,8 Mbit až 4 Mbit (maximální rychlosti vydělená pěti). Sám tvrdíte, že Vám naše služba běží minimálně 2 Mbity a dostáváte se i téměř na dvojnásobek. Můžete mi tedy prosím říci, v čem je problém?

Vše Vám bylo jasně vysvětleno a vy jste svým podpisem s těmito podmínkami souhlasil a bral jste to na vědomí. Proč nyní najednou ne? Co se týče věrnosti k našim zákazníkům, zdvojnásobení rychlosti internetového připojení nenabízíme jen novým zákazníkům, ale i NAŠIM VĚRNÝM STÁVAJÍCÍM KLIENTŮM, což spousta ostatních společností nepraktikuje. Můžete mi tedy prosím vysvětlit, v čem konkrétně upředňostňujeme nové zákazníky před našimi stávajícími? Mějte se hezky a věřím, že nám i nadále zachováte svou přízeň. S pozdravem, Wolfnet.cz</fieldset>

Tak tohle uz je vrchol! Myslim ze lide si udelaji vlastni obrazek.

Problem je v tom, ze jsem v dobrem umyslu podepsal smlouvu na dalsi rok ve vas prospech a doufal, ze odmenou za to dostanu ALESPON NEJAKE zlepseni pripojeni. Bohuzel zlepseni se nedostavilo naprosto zadne a ja se upsal na dalsi rok. Je velmi smutne ze nevidite zadny problem.

Akorat tady balamutite slusne lidi, kteri tomu treba az tolik casu nevenuji a nerozumi tomu, nejakym &quot;ZDVOJNASOBENIM RYCHLOSTI&quot;. Rychlost zustala NAPROSTO STEJNA! Tak jake zdvojnasobeni?

Proc jste se nevyjadril k prikladu, ktery jsem tu z vlastni praxe popsal?

Jak je mozne, ze uzivatel, ktery je napojen na stejny AP jako ja, ma ve stejny cas rychlost 1mb (mel by mit po podepsani zvyseno na 2mb) zatimco ja mam alespon ty 2mb, se kterymi jsem zacinal? VSE VE STEJNY CAS! Kdyby to nepustila sit, jak mi bylo receno, tak bych si tipnul, ze nase rychlosti by meli byt v dany cas srovnatelne.

Proc nabizite navyseni rychlosti vymenou za podepsani smlouvy na dalsi rok, kdyz, jak mi bylo vasi firmou sdeleno, na to nemate kapacitu site? Nevim s kym primo jsem mluvil, protoze se ani neumel predstavit. O chovani vesnickeho cokla tu radsi ani mluvit nebudu! Potom jeste to, ze mi vase sekretarka sdeli, ze se &quot;urcite jeste dnes ozve&quot;, a neozve, by se mozna dalo parkrat pochopit. Ale kdyz to takhle udela u KAZDEHO kdo tam se stejnym problemem vola, to uz opravdu zavani. Jinou reakci jsem necekal. Mate podepsanou smlouvu, tak platte, ze?

Pochopil bych, ze mate agregaci ve smlouve jako pojistku proti obcasnym nedostatkum site. Ale jako nastroj na &quot;ochcavani&quot; lidi to se vidi jen u vas. Tak nas rovnou vsechny soupnete na petinu rychlosti a bude jeste vic penez v kapse ne? To bude pak spokojenych zakazniku.... Ale co. Vzdyt maji podepsanou smlouvu ze?

Pochopil bych i to, kdyby ta rychlost byla opravdu maximalni a v casech, kdy je sit minimalne vytizena, letel internet opravdu rychlosti treba alespon 3mb. Rychlost 4mb nedosahnu pri stahovani 10MB souboru NIKDY. Opravdu NIKDY! Pouze tech prvnich 5 sekund, coz je jen vycuranost kvuli mereni rychlosti jako dsl.cz a jine, kde se stahuje jen 100kB soubor pro zjisteni rychlosti. Z celkoveho hledniska na kvalitu pripojeni nema prvnich 5 sekund stahovani naprosto zadny vliv. Viz poslech radia, videostream, odesilani a stahovani priloh, ktere si jeste navic drze dovolite filtrovat, a jine naprosto bezne uzivani internetoveho pripojeni.

Jinak vsem lidem co k vam volali, ze nejsou spokojeni s UDAJNE NAVYSENOU rychlosti, poradite at si udelaji profi linku bez agregace za 1700,- mesicne. To uz opravdu nevim kde zijete Zakazniky mate asi za dojne kravy ze?

No nic. Jeste rok to budu muset prezit. Pak uz o Wolfnetu nechci nikdy slyset!

07.11.2008 23:09
od ctvrta

Jo a po &quot;navyseni&quot; jsem neobdrzel ani tricko ani poukazku na pivo Permon. To jen zase k jednani a &quot;slibum&quot; vasi firmy. Aha, vy jste mi vlastne rychlost nenavysili, takze nemam narok na triko ani poukazku ze? Opravdu si nemyslime ze vsechny tyto blamaze jsou jen reklamni triky. Opravdu ne

10.11.2008 22:55
od wolfnet

Dobrý den,

nemá cenu opětovně odpovídat, když jsem vše potřebné napsal již v předchozím příspěvku. Tu nejdůležitější větu Vám ovšem okopíruji ještě jednou:

&quot;Služba DSL+ nahrazuje stávající službu WDSL či MDSL.<b> Ve Vašem případě tak máte svou linku, avšak navíc máte možnost v rámci propustnosti sítě jít až na dvojnásobek rychlosti, a to zcela ZDARMA (bez jakéhokoliv navýšení měsíčního paušálu). </b> Nezapomínejte ovšem na stále platící agregaci 1:5. Ve Vašem případě 4 Mbitové linky je to rozmezí 0,8 Mbit až 4 Mbit (maximální rychlosti vydělená pěti).&quot;

Nevím, co vidíte za vrchol, a já si taky myslím, že si lidé udělali obrázek (ovšem ne tak, jak si asi myslíte). Se vším jste byl jasně a srozumitelně seznámen, takže dále již nemáme co řešit, protože jakkoliv odepíši, dočkám se jen a jen negativní kritiky (kdyby alespoň byla konstruktivní). Co se týče trička Wolfnet a piva Permon, není vůbec žádný problém. Zavolejte prosím k nám na zákaznické centrum 359 807 807 nebo se osobně dostavte na pobočku s klientskou kartičkou, kterou jsme Vám nedavno zasílali. Chyba se samozřejmě může stát a podle mého názoru je lepší nás kontaktovat, než psát plamenné projevy na diskuzních fórech. Ale tak proti gustu žádný dišputát

12.11.2008 03:23
od ctvrta

Ano a jde o to, ze tu maximalni <b>rychlost omezujete umyslne vy a ne propustnost site!</b> (viz. jasny priklad a Janousek) A to stale na hodnotu, jako tomu bylo pred podepsanim dodatku. Kdybych opravdu mel moznost jit alespon nekdy na dvojnasobnou rychlost, tak bych byl naprosto spokojeny. Alespon v casech, kdy jsou site obecne nejmin vytizene. Nic takoveho bohuzel nehrozi. 5 vterin beru opravdu jako vysmech za podepsani smlouvy na dalsi rok.

Postou mi nic neprislo, ani zadna karticka. Nevedel jsem, ze o &quot;darek&quot; se musi zakaznik prihlasit.

Strana:1 2 3 4 5
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.