Rychlost:Fórum: Rychlost UPC

Rychlost UPC

Rychlost UPC

Strana:1 2 3 4
31.10.2007 18:11
od suky

Ahoj bydlím v praze 17 , mám tarif Easy od UPC

, ale rychlost mi jede:
Download: 807.38 kbit/s (100.92 kB/s)
Upload: 289.47 kbit/s (36.18 kB/s)

Máte někdo stejný problém s rychlostí , nebo je chyba u mě?

31.10.2007 20:48
od Sharp

No tak ten problém má UPC zhruba 4 měsíce.. Chvilku jede Ok a dneska sem naměřil místo 8Mbit 888Kbit to je necelá osmina toho co platim.. takže doporučuju zasypat vedení UPC emailama a výhružkama.. např. já jim posílam emaily s výsledkama testu rychlosti denně a budu to dělat dokud mi nepojede net aspoň 6,5Mbitem.. :) Dávam jim tak 10dní a obrátim se na ochranu spotřebytelů :)

31.10.2007 21:15
od Nicolas

hele to je docela divný protože já dnes naměřil taky přesně jako ty 888. a mám upc starter. mám ale zas problémy něco, cokoliv stáhnout,všechno mi hlásí že je to poškozený když to chci rozbalit. a videa přes flash player se sekaj hrozně,teda spíš nejedou vůbec.

31.10.2007 22:35
od Goor00

Mno já sem původně fungoval u karnevalu, ale co se spojil s UPC tak mám strašně nestabilní připojení. Pingy mi lítaj jak na kolotoči. A v posledních pár dnech mi začalo občas i vypadávat spojení modemu. Nevim připadá mi, že se sice UPC roztáhlo do kraje linkama, ale nestíhají jejich přenosový zařízení.

01.11.2007 21:53
od MartinČerný

Mám ty samé problémy. Rychlost na polovině placené částky za rychlost. Když jim zavolám, hovoří semnou jako když je otravuji a ještě mě to stojí spoustu peněz. Už mi pijou krev. Budu se obracet na Ochranu spotřebytelů - jinak nevím jak snimi pohnout.

01.11.2007 21:54
od Tomáš -----

<b> milé UPC </b> Zdá se mi , že rychlost kterou poskytujete neni garantovaná a asi vás zruším . !!!!!

05.11.2007 17:02
od MyFlower

Tak to zase já mám přesně opačné zkušenosti - bydlím v praze 12 a moje průměrná rychlost je 5000 Kb/s a 500 Kb/s, což je přesně to za co si platím. Během posledních čtyřech let mi net spadl jednou a to asi na dvě hodiny, ping mám asi 20-40 ms - nemám si na co stěžovat.<b>

07.11.2007 19:27
od Sobi

Sharpe kdyz dokazes napsat &quot;spotrebytel&quot; tak si ani rychlejsi pripojeni nezaslouzis

20.11.2007 09:39
od Míla

Nazdárek, mám úplně ten samý problém. Již třetí den mi to jede hrozně pomalu. Když se těm šmejdům snažím dovolat tak jsem tak čtyřicátej v pořadí a bezplatnou linku nemají.

05.12.2007 00:52
od Jiří -------

Mám UPC Extreme v Praze 8 v Kobylisích a jede to stabilně tak jak má: down kolem 12000, up kolem 1000, ping tak 12, stabilita od 60 do 80. No problem.

07.01.2008 17:48
od Susenka

Přeji pěkný večer,

s UPC to je nahoru a dolů, momentálně 4 měsíce pouze dolů. Tady na Novodvorské, Praha 4 je to zoufalé. Rychlost OK, stbale na hov¨... . Web jede, ale připojení na FTP, DC a podobně, hrůza. Padner 14 hodina a začne to padat a padat....kolem 20 hodiny už to téměř nejede. Kromě webu. Nelenil jsem a nainstalil VisualRoute, a nestačil koukat.

Ztráta paketu na jejich zařízení až 75 %. Odpověd ze strany UPC byla ..... restartujte modem. Prostě je to nezajímá. Kabelovka taky nic moc a jako vrchol je ten jejich telefon, když už nic jiného, mám čekání na spojení s operátorem zdarma ..... .

02.03.2008 01:28
od psycho23

<b>Zdravim, bydlim teď na praze 4 v modřanehc, platím si LIGHT + dvojitej upload,, s downloadem problémy nemám, ale ten upload už mě začíná pěkně srát poslední tejden mám upload 40-75 a to mám mít 130+-</b>

10.03.2008 03:23
od kubyk

tak to nejsi sam, ja mam 8Mb/2Mb a upload mam uz asi pul roku kolem 1,2Mb. Tak se s nima hadam, at mi vratej penize za upload booster a tak... furt se mi sem snazej posilat techniky a kdyz mluvim s technikama, tak mi rikaj, ze to pravdepodobne omezuje UPC, protoze vubec nejsem jedinej, kdo si stezuje a ze vsechno je jinak v poradku a oni s tim nic nezmuzou

10.03.2008 09:59
od thomick

<fieldset><legend>Sharp</legend>No tak ten problém má UPC zhruba 4 měsíce.. Chvilku jede Ok a dneska sem naměřil místo 8Mbit 888Kbit to je necelá osmina toho co platim.. takže doporučuju zasypat vedení UPC emailama a výhružkama.. např. já jim posílam emaily s výsledkama testu rychlosti denně a budu to dělat dokud mi nepojede net aspoň 6,5Mbitem.. Dávam jim tak 10dní a obrátim se na ochranu spotřebytelů </fieldset>

Když máte připojení k netu 8Mbit/s, tak nevím jakou rychlost čekáte???? Stahování 8MB/s??? Ty jednotky rychlosti uváděné v kilobitech musíte přepočítat, takže 8Mbit=8000kbit vydělíte 8(protože 1Bajt=8bitů ) a tak to převedete to na kiloBajty(to je to, co to ukazuje normálně při stahování). Takže teoretická rychlost stahování na vašem připojení je 1MB/s=1000kB/s. Podotýkám pouze TEORETICKÁ. Skutečná je zpravidla o něco nižší. Takže špatně na tom nejste.

10.03.2008 21:26
od beldy

Pánové to je jednoduché nemáte garantovanou rychlost tak si můžete stěžovat kde chcete a stejně se nic nezmění

Strana:1 2 3 4
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.