Rychlost:Fórum: Problémy s UPC internetem

Problémy s UPC internetem

Problémy s UPC internetem

Strana:1 2
31.10.2007 10:28
od

Mám od upc internet starter 10 dní a za tu dobu mám s nima jenom problémy,který opakovaně nikdo neřeší. Podal sem hned první den reklamaci protože mi technik udělal díru do zdí až popadala dost omítka,řekl že zavolá a ještě ten den přijede to zasádrovat,už sem ho ale nikdy neviděl.Hned potom sem zjistil že mi jde hrozně špatně stahovat,mám tu zřejmě špatnej příjem a ztráty.Vše co stáhnu je poškozený,rozbalí se polovina a zbytek má chyby,at už jde o cokoliv a nemusim to ani rozbalovat.Volám do upc a oni mi řeknou že v pondělí přijede technik,ten ale zase nepřijel.Volám znova a řeknou mi že mi zítra zavolaj a dohodnem se,ale nikdo nevolal,už po několikátý. Zavolala mi od nich jen nějaká ženská kvůli kabelový televizi,ani nevěděla že žádnou nemám.Za 10 dní po reklamaci sem nevyřídil s nima nic,už sem provolal tak 400kč a zatim na mě kašlou.Moje zkušenosti s upc a s jejich systémem sou dost hrozný a to po pohých pár dnech. Má někdo podobné zkušenosti? A co se týče toho stahování?

31.10.2007 14:13
od franta55

co se týče stahování tak bych vidět chybu v síťovce, (už se mi to vyjimecme stalo to sami)protože aby při přenosu dat nebyli chyby obstarava tcp/ip protokol, Co se týče jednání tak vzhedem k tomu že to je ta nejlevnější služba kde je návratnost několik let bez servisu tak se neni čemu divit pač je to po ně strata peněz.

31.10.2007 14:22
od Nicolas

zajímalo by mě jestli je to internetem (připojením) nebo počítačem, v čem spíš bude ta chyba? bydlim v 10 patře a i televize tu má špatnej příjem,nemá to něco s tim společnýho?

31.10.2007 14:55
od franta55

šance že se přenesou špatně mala je normalně 1:10000 , čím ale větší ztrátavost tak tim větší pravěpodobnost chyby ale stejně ta pravděpodobnost ze se udela chyba je mala, takze pokud to dela u kazdyho souboru tak bych zkusl preinstalovat system, popripade dat jinou sitovku. Sitovka stoji 80kč a přeinstalovaný to je za hodku, a apson budete mit na ně nějakej argument a navic je to lepsi nez tam furt za peníze volat.

31.10.2007 15:43
od Nicolas

no a taky mám problem s přehráváním videí v flash playeru,myslim ty videa na youtube třeba. V půlce se seknou a už nejdou a podobný věci. co s tim? je to jeden a ten samej problem?

16.11.2007 10:04
od hasek

no sem na tom stejne. mam 3dny starou 5mbs linku se zvysenym uploadem...vecer dojdu z prace a misto abych hral trening( css) koukam jak mi lita ping az na 1200ms+ jakoze silenost nejvic.odstupuju od smlouvy

19.11.2007 13:10
od Pek

UPC je v soucasne dobe jedna velka tragedie. V pripade, ze mate problem, tak je to vas problem. Dovolat se k nim nejde - jedina sance = zavolat na nove zakazniky - tam to berou do 2 minut. Pak vas prehodi a musite cekat cca 10 az 20 minut (nebo i 60 minut).Jina sance neni.

Dnes jsem znovu hledal na jejich webu tel. kontakt a ani ten jiz nejde najit :-))). Pouze formulare. Jak ma asi klient s problemem s internetem poslat trouble ticket????

Zlaty Karneval!!! Jiz si zacinam hledat alternativni pripojeni. Na firmu, ktera NECHCE nebo NEUMI komunikovat se zakazniky nejsem zvedavy.

Petr

20.11.2007 01:03
od mik

Souhlasím s Váma ,UPC je normální zmetek ,jak jsi říkal zlatý karneval to frčelo vše.Od 2.11. reklamuji nefunkční internet,stále jen sliby a posledních 5 dní se nedá nikam dovolat ,hlavně že si za to nechávaj prachy .Škoda mluvit .

20.11.2007 15:58
od Ladislav ------

Uplne s Vami souhlasim,nesel mi internet a trvalo mi tyden ho zase spustit,tyden sem volal,3x dali pripojeni dohromady a 3x to zase vypadlo.pokazde mi zrusili sami od sebe registraci MAC adresy modemu.az na poctvrte to zacalo fungovat jak ma.a komunikace je neco hroznyho,nejlepsi je volat v sobotu za 5 minut osm kdy je tam pouze technicka podpora a velka cast naroda kouka na telku nebo sedi v hospode:-)))jinak se da volat taky na cislo 729929111 pro ty co maji eurotel,nevim proc to cislo nikde neuvadej parchanti.ZLATEJ KARNEVAL!!!!!

10.01.2008 21:39
od tomas

Zdravím, potřebuji radu, přestal mi sám od sebe fungovat internet u UPC. Když je PC napojil na jiný modem jede,

na můj ne. Když přišel technik, napojil modem můj, jelo to. Můj PC jinde ano, doma ne. Co by se s tím dalo

dělat, oni jen tvrdí, že problém je u mě.

10.01.2008 23:14
od macmaster

zeptam se,co dela modem? co na nem sviti za ledky? jakou dostanete ip adresu...

11.01.2008 09:13
od agnet-tocna

zdarec. Asi Vás nepotěším. Když jsem bydlel na Lhotce (Praha4) měl jsem inet od UPC a vše bylo až na pár vyjímek celých 5 let v pohodě. Nyní bydlím na Točné, tady byl internet velký problém. Kabel od O2 starý, internet maximálně 2 MB / 256 kb. Jediná společnost která byla ochotná se se mnou bavit bylo UPC. Dohodli jsme se, koupil jsem nějaký HW, stal jsem se poskytovatelem internetu v naší obci a internet od nich tady frčí již 3. měsíc bez problémů. Tak nevím. Není to lokalitou?? Jirka

11.01.2008 22:22
od macmaster

Hlavne je to tim,ze existuji stouralove,kteri se hrabou do zapojeni kabelaze a pak se divej,ze jim ten net nejde. dneska sem resil nefuncni internet na rohozniku. po pul hodine mi rekl,ze kabel prekousal pes a spojka byla fakt pekna... na pozvraceni... a navic kabel byl zlamanej od dveri. tak sem natahl novej vcetne zasuvky,a internet najednou bezel. jaka to zahada....

11.01.2008 22:25
od macmaster

<fieldset><legend>AGnet-Tocna</legend>zdarec. Asi Vás nepotěším. Když jsem bydlel na Lhotce (Praha4) měl jsem inet od UPC a vše bylo až na pár vyjímek celých 5 let v pohodě. Nyní bydlím na Točné, tady byl internet velký problém. Kabel od O2 starý, internet maximálně 2 MB / 256 kb. Jediná společnost která byla ochotná se se mnou bavit bylo UPC. Dohodli jsme se, koupil jsem nějaký HW, stal jsem se poskytovatelem internetu v naší obci a internet od nich tady frčí již 3. měsíc bez problémů. Tak nevím. Není to lokalitou?? Jirka</fieldset>

jj,hlavne kvalitou site...

23.01.2008 21:29
od

mám internet od UPS byl 6 měsíců oki 3000kb/s ale ted mám už měsíc 120kb/s poradíte mi někdo pls odepište na mailto:mig56@seznam.cz předem díky

Strana:1 2
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.