| 05.02.2008 00:51 od Krakonos | si ze me uz delaj vazne p*del.tedka jsem delal test 2x ani nedojel a po treti asi po 15 minutach mi ukazal 8kb/s download a upload ani ne kilobyte.na to ze mam 3,5mbit to je slusny.zlodeji za*rany |
|---|---|
|   |
| 12.02.2008 22:03 od siki | 1 845,88 kbit/s (230,74 kB/s) Stabilita: 24.1 % tak takovej mam ping a to platim 700 kč 5mb uvažuji o změně to se neda:-( |
|---|---|
|   |
| 21.02.2008 19:21 od acid | Mam UPC jen týden,a už mě to dost štve.Padá to každou chvíli.Chci se jen zeptat,kde se mám obratit se stížností?Myslím na NETu.Nějak jsem to nenašel.Moc dík. |
|---|---|
|   |
| 22.02.2008 14:43 od becvys příspěvků: 14 karma: +0/-0 | Jak to tak sleduju tak jsem docela rad ,ze to s UPC nevyslo ,ze tu nechtely protahnout kabel byvaleho Karnevalu ze by to bylo moc drahe. Dle vasich nazoru se ledacos teda zmenilo po spojeni bo spis presneji po dokonceni fuze prodeje od te doby si docela dost lidi stezuje na nekvalitu a zhorseni podminek prijmu a netu. Kamos ma taky problemy s netem moc nevi ale ma digitalni kabelovku a vecne ma nejake sekani obrazu , kostickovani atd mozna to zna nekdo z vas taky. Ktomu asi neni co vice dodat. Preji vam pevne nervy pri hledani nahrady. Cauko |
|---|---|
|   |
| 02.03.2008 14:16 od ivi2 | Zdravím, mam taky UPC (nutnost). Asi po pul roce prestalo fungovat pripojeni pres LAN (RJ45), Vyzkousel jsem i jinou sitovku apod. ale nepomohlo. Samozrejme MAC adresy mam nastavene dobre. O telefonicke podpore UPC se nebudu radsi vyjadrovat...shit. Pres formular, kdyz jsem uvedl chybu modemu, tak jejich rada je jen restartovat modem anebo to mam spatne napojeny...blbci. Opakovane jsem psal o te chybe...nic nepomohlo...uz se neozvali. Jeste nastesti ze modem dovoluje i pripojeni pres USB. Sice mi to moc nevyhovuje, ale co nadelam. Zajimave je, ze kdyz jsem sluzbu objednaval, tak tu byli do druheho dne...opravdu zajimave ne? Jeste rada na zaver, pokud mate moznost si dat PODU tak si ji dejte. Ve starem bydlisti jsem ji mel, technicka podpora a hlavne rychlost reseni = vynikajici. |
|---|---|
|   |
| 05.03.2008 21:15 od stemila příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Mám s UPC podobnou zkušenost jako většina uživatelů přede mnou. Chování poskytovatele je jedna hrůza. Podobně jako ostatní mohu konstatovat že péče o klienty je zcela nulová. Spojit se s někým kompetentním je zcela nemožné. Ať už přes telefon nebo e-mailový formulář. Za půl roku nejsou schopni dát do pořádku vyúčtování. Když jsem to reklamoval přes formulůář poslali mi výpis - pochopitelně špatný a odepsali, že pokud mu neozumím, más se obrátit na bezplatnou linku. No prostě začarovaný kruh. Na bezplatné lince si na mě vzali kontakt, že mi zavolají a už se nikdo neozavl. Rovněž služby. Měli aktivovat TV místo mini standard. čtvrt roku to nebyli schopni udělat. Pak se ozvala nějaká ženská z jejich call centra. Když jsem jí říkal, že chci vyřešit celou stížnost včetně chyb ve vyúčtování, tak na mě do toho telefonu vyloženě řvala. (Osobně se jí ani nedivím, asi bych měl taky problém se ovládat ve firmě, kde je takový nepořádek a zákazníci si neustále musí na něco stěžovat - vlastně jsou ty ženský chudáci). Samozřejmě za nejdůležitější pokládají zákazníkům vyhrožovat, že si naúčtují popltek za "marný výjezd". Předem předpokládají, že zákazníci jsou nesvéprávní a neumí zapnout vlastní televizi.Nakonec jsem ji donutil, aby technik přijel až večer a ne dopoledne, kdy jsou všichni v práci - ostatně nevím, proč bych měl na někoho čekat kvůli jeho chybě. Samozřejmě mě technik k ničemu ani nepotřeboval. Otevřel si ústřednu, která je ve vedlejším vchodu na chodbě, správně to "zadrátoval " a najednou to jelo. Od té doby se opět nikdo neozval s nějakým vysvětlením nebo dodatkem smlouvy a pokusem sjedaní nápravu. Bohužel podobné zkušenosti mají další lidé z mého okolí s kterými se bavím o tomto poskytovateli. Přemýšlím o změně a totálním odstřižení všech jejich služeb. Stejně se mi zdá, že rychlost neustále klesá a výpadky jsou čím dál tím častější (holt už toho dost pamatuji - např. doby, kdy se běžně vypínal proud, takže zatím zůstávám v klidu, ale moje dcera na výpadky není zvyklá a velice špatně to snáší). |
|---|---|
|   |
| 13.03.2008 16:37 od ivis | Přidávám se k uživatelům co mají špatné zkušenosti s UPC! Jsou to fakt nehorázný zloději - jako já mám 25x pomalejší stahování než bych podle jejich údajů měla mít! a to nemluvim o častých výpadcích služby!nehorázný..a volat se jim snad ani nevyplatí - snad jen rovnou odejít, protože to je nehorázná drzost, že se tam člověk za 1 ani nedovolá a za 2 že to je placená linka. Žádnou pobočku na které byste mohli řešit svoje problémy osobně nemají a když tam příjdete s problémem tak Vás odkážou na internetovej nějakej formulář!!! drzost - nechtěj si "špinit" ruce s nespokojenýma klientama...už toho mám pokrk - musim najít nějakýho serioznějšího poskytovatele, protože abych platila 570Kč za to že službu mám 25x pomalejší je nehorázný. Nevíte náhodou někdo o nějakým dobrým, spolehlivým a cenově dostupným poskytovateli pro Prahu?? Prosím dejte kdyžtak info - díky moc a UPC nikdy v životě!! |
|---|---|
|   |
| 10.04.2008 20:54 od upckar | Zdravim pokud budete mit nejaky problem ohledne UPC muzete mi napsat na mail mailto:luckyss@seznam.cz nejlepe severni cechy , pokusim se vam nejak pomoc , pracuju u nich .. |
|---|---|
|   |
| 16.04.2008 20:49 od spokojeny -------- - ------- | ahoj všichni; bohužel ať si vyberete jakého koliv poskytovatele, vždy se najdou uživatelé kteří budou mít problém. já měl problém z bývalým, přešel jsem k UPC a i přes opravdu hroznou zákaznickou dodporu jsem si jejich internet vzal a dobře jsem udělal. internet mi spadl jen 2x a to první týden - od té doby nic a drží naprosto v poho; 500GB/měsíc neni problém; ping i se zapnutym p2p a torrenty do 50ms - prostě luxus. ještě jsem nepodkal věc kterou bych na jejich netu nerozchodil - internet tedy z mé strany za 1*; zákaznická podpora za 4-. Je na Vás jestli jejich net zkusíte nebo ne, ale já ho vřele doporučuji;) |
|---|---|
|   |
| 17.04.2008 19:36 od xpisk | Zdravim. K UPC sem sla jenom z nouze - od jineho poskytovatele v miste meho bydliste net nedostanu - leda bych si koupila satelit Uprimne receno me dost stvou uz nekolik let. Ale vice mene se to da prezit, kdyz internet jede. V poslednich 14 dnech se ale jeho rychlost natolik snizila, ze uvazuju proc mam davat 500 za rychlost modenu ? Na zakaznickou linku se nedovolate - akorat vam oznami, ze nikdo neni volnej a pak - tedy po 3 minutach hovoru, kdy vam mluvi automat - vas hovor ukonci. Zajimave je, ze kdyz volate jako novy zakanik, telefon vam veznou do pul vteriny. Dokonce sdeli i cislo na PLACENOU zakaznickou linku a reknou, kdy tam mate volat Na linku mate volat jenom do 17 hodin - sice ma provoz do 8 do vecera, ale od 5 tam uz nikdo neni - takze logicky vam nema kdo hovor prijmout - svanda, ze ? Apropos - docela jsem se tady o nejakem bezplatnem cisle na tuto linku - velice by me zajimalo - kdybych ten hovor neplatila, tak klidne i hodinu vydrzim |
|---|---|
|   |
| 17.04.2008 21:19 od zoufalec | Souhlas UPC je hrůza,mám šílený problémy s uploadem,po měsíci dopisovaní a telefonování(stalo Mě to 290 korun)přišli dva technici jako mistři světa a odešli jako uličníci,koukali jako blazni a výsledek nula,prý jedině změnit frekveci.Pokud by někdo měl nějakou radu,předem děkuji.Download je dobrý,ale web odezva taky hrůza a taky je znát jaký je čas.V noci slušný odpoledne a navečer katastrofa.Čau. |
|---|---|
|   |
| 18.04.2008 11:06 od rhino | Download: 4 343,32 kbit/s (542,92 kB/s) V Kladně to chodí dobře, nepadá to (pokud ano, tak celá síť i s televizí a to se mi za rok stalo pouze jednou), volal jsem na zákaznickou linku a jako první informace byla, že pokud volám z Kladna, tak vědí, že mají na lince poruchu, kterou řeší. Teprve potom přišla nabídka na přepojení na operátora. Ale je pravda, že když mají "zelenou" linku na objednání služeb, byla přinejmenším slušnost jí mít i na jejich reklamování. Ahoj |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.