| 03.09.2007 13:33 od | Tak už týden se připojím a nepřipojím....spíš to nepřipojím.Po dovolání na již zmíněnou firmu se dozvím že jsem 43 ale také 57 v pořadí a když na mne dojde řada po 15-27 minutama,dozvím se že budu se svým problémem přepojen na technika.Za dalších 20-30 minut to vzdám a přestanu si ohřívat sluchátkem hlavu.No a takhle to jde od čtvrtka minulého týdne.Pominuli kolik už mě to stálo peněz,musím dodat že po upozornění na tuto skutečnost mi bylo řečeno abych nadiktoval své tel.číslo a bylo mi telefonováno a následně jsem byl přepojován znovu na technika.....avšak po 60 minutách poslouchání znělky byl hovor odpojen a zase volám a čekám v řadě.Konečně se náhodou připojím na net a navštívím stránku UPC a začnu vyplnovat formulář se svým problémem ač mám smlouvu před sebou a umím všechny písmenka a číslice co se v našem jazyce vyskytují dozvídám se že číslo smlouvy je neplatné a vlastně naše smlouva neexistuje a tím pádem platím za něco co není a donedávna mi vlastně nemělo co fungovat.Jsem čím dál víc rozčarován a hledám jiného poskytovatele této služby.Otázka zní:máte někdo podobné zkušenosti a jak jste reagovali? |
|---|---|
|   |
| 03.09.2007 14:33 od Camak | Tak chlape musím s tebou jen a jen souhlasit !! U nás v Jindřichově Hradci to blbne trochu jinak.Ping lítá nahoru a dolu jak blbej a když chci volat n upc, tak mam stejnej problém.Připadá mi, že tam snad maj 5 operatorů a 2 techniky nebo co? Nestačí, že člověk musí čekat snad hodinu než ho spojí,ale co je horší tak si to nechaj pěnkně zaplatit :( To sem snad ještě neviděl.Všude jinde to je zdarma.A když už se konečně dovolám tak slyším jejich vymletou větu "A zkusil jste restartovat modem?" To se musim vždycky držet :(( A samozřejmě nic se nevyřešilo.Takže kdyby někdo měl ping tak do 500 tak je to normal hoši.Přešel jsem na Upc z Wifi a ted si trhám vlasy. |
|---|---|
|   |
| 04.09.2007 01:40 od waf | Souhlas. Nevim čím to je, ale taky mi to (v Brně) už asi týden běží katastrofálně. Výpadky několikrát do hodiny, po restartu router nedostane IP atd. Kontaktoval jsem je webovým formulářem, telefonovat ani nezkouším. |
|---|---|
|   |
| 04.09.2007 18:06 od bopepan | Přešel jsem rovněž z WiFi na UPC od 4.7.z nutnosti,poněvadž mně nová sedlová střecha zakryla přístupový bod.Jsem zatím dost zklamán,jednak tím,že taková zisková společnost jako UPC, provozuje placenou klientskou linku.Jsou zde v Novém Jičíně velmi časté nikým předem neohlášené výpadky zrovna vždy v době,kdy připojení na internet moc potřebuji.Také se poohlížím po jiném poskytovateli internetu,zřejmě to bude Metropolitní síť v Novém Jičíně.Zatím tato síť není v našem domě oživena.Jsem velice zklamán a od UPC bych v budoucnu už nechtěl žádnou službu. |
|---|---|
|   |
| 05.09.2007 11:51 od waf | Už jsem zkoušel i telefonovat. Ukončil jsem hovor jako 47. v pořadí po provolání 50Kč. Včera jsem napsal další připomínky přes webový formulář, zatím bez odpovědi. Přestože mám UPC internet od doby, co s ním začali - a celou dobu nejdražší službu - po zkušenostech z posledních měsíců nemůžu UPC nikomu doporučit. Je to otřesné. |
|---|---|
|   |
| 05.09.2007 17:42 od MASTE --------- | Já sem UPC nadšenej 3MB a k tomu udělaly nově neomezený stahování což je super...protože já stahuju kolem 100gb měsíčně:).... |
|---|---|
|   |
| 05.09.2007 18:25 od celkemtojde | Datum a čas: 05.09.2007 18:23 Download: 8,325.72 kbit/s (1,040.71 kB/s) Upload: 1,987.46 kbit/s (248.43 kB/s) |
|---|---|
|   |
| 05.09.2007 21:12 od morthelithe | No já si nemůžu stěžovat, ještě se mi nestalo že by mi spadla síť nebo cokoliv jiného. Jediné co mi vadí je ping při rychlosti 3000Mb mám ping kolem 30 což mi příjde dost. Nedá se to asi reklamovat co? :-)) |
|---|---|
|   |
| 06.09.2007 10:00 od MASTE --------- | No 100gb to ne to přeháním:D ale hodně stahuju novinky DEMOVERZE HER a to je pak hodně GB |
|---|---|
|   |
| 06.09.2007 12:49 od nekdo | ping 30 se zda dost co by jste nechtel to je luxusni odezva nekteri to uz opravdu prehani reklamovat 30ms ping |
|---|---|
|   |
| 06.09.2007 13:34 od gyv | Asi mě někteří z Vás nepochopili :-))) Že to funguje dobře by měl být standard za to si přece platíme.Ale když to začne blbnout-což se samozřejmě může stát i v nejdokonalejší technice a technologii a je to opravdu omluvitelné tak mne rozčiluje jen přístup jakým to UPC řeší/neřeší se svým zákazníkem.Takže přízpěvky typu mě to jede supr atd.atd. jsou tak trochu mimo mísu.No a až to těm co to jede nyní super začne jednou zlobit tak si to napíšeme jak to onehdá šlapalo a nyní se s poskytovatelem ani nespojíme a tím pádem se problém zdá neřešitelný.Jsem upřimně rád že začínají v tomto odstavci převládat kladné ohlasy na UPC vždyt spokojených musí být logicky víc,jinak by to celé nemělo smysl a tu službu provozovat by ani nemuseli. |
|---|---|
|   |
| 06.09.2007 18:40 od jab | Souhlasím s tím, že UPC je poslední dobou nemožný servis. Podle mého od té doby, kdy jsme si všichni, co máme pevné IP museli nastavit přidělovat IP automaticky ... cca začátek srpna. Když jsem se ptala, proč tak debilní změna, bylo mi vysvětleno, že někteří pitomí zákazníci dělali chyby při nastavování pevné IP a že to prý způsobovalo kolaps. Já ale o žádných kolapsech před tím nevím a když, tak ne u nás. Prý by dynamické přidělování stabilní IP neměl být problém, ale já si myslím, že těma srpnovýma změnama na síti se to celé podělalo. V každém případě majitel/é UPC se nevyznamenali, když mají (prý) stále rostoucí klientelu a nejsou ochotni připlatit na lepší hardware a víc vzdělaných techniků (nemyslím tím první linii převážně slepic, které vyzývají k restartům modemů a nedovedou ani vysvětlit, jak funguje UPC SmartGuard) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|---|---|
|   |
| 09.09.2007 15:54 od DukE | U UPC se mi poslední dobou hrozně zhoršil ping, jinak ale výpadky jsem nezaznamenal, rychlost zhruba odpovida... |
|---|---|
|   |
| 14.09.2007 08:14 od bmárty | přesně to samí,volám jim tam tejden a ještě jsem z nich nedostal kloudnou odpověď,ani se nechci domejšlet kolik bude stát účet za telefon,už mě začínaj pškně štvát. |
|---|---|
|   |
| 14.09.2007 21:44 od kira | stejné..plácám se v tom dále |
|---|---|
|   |
Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.