Rychlost:Fórum: ERKOR

ERKOR

ERKOR

Strana:1 2 3 4 5 6
24.07.2005 11:26
od

Používá někdo připojení k internetu od firmy ,,ERKOR,,? Doporučujete? :?

24.07.2005 18:35
od Karda

<fieldset><legend>Kubi</legend>Používá někdo připojení k internetu od firmy ,,ERKOR,,? Doporučujete? :?</fieldset>

Pokud se nechcete dočkat toho ,že s Vám přestanou uplně komunikovat tak nedoporučuji.O trochu více peněz cca 100-200 Kč investujte do rychlejšího připojení.U Erkoru se cca přes 150 kbps nedostanete

24.07.2005 20:14
od

<fieldset><legend>Kubi</legend>Používá někdo připojení k internetu od firmy ,,ERKOR,,? Doporučujete? :?</fieldset> Používám hlavně na hraní her po internetu.

24.07.2005 20:41
od Tom

Za dvě stovky měsíčně to stojí. Neznám levnějšího poskytovatel a spolehlivost je dobrá. Nyní nabízejí vysokorychlostní internet za 333,-/měsíc.

25.07.2005 00:19
od crossjoy

Erkor mám. Jenomže se stává, že to občas spadne, trvá třeba den, než to nahodí, leze to max. 18kBps a sranda je, že jsou lidi, kteří platí stejně jako já a leze jim to kolem 50-60kBps.

Smlouva s nimi je nicotná, platím, aby mi net šel 24 hodin denně, což se nestává a nemůžu s tím nic dělat.

Navíc když byl výpadek internetu v půlce města (mám na Erkor asi 6 tel. čísel), žádné nefungovalo. Lépe řečeno jak už je zmíněno, nikdo to nebral.

Erkor ani když by prováděl nějakou údržbu a net odpojil, svoje zákazníky emailem ani jinak neupozorní.

A teď si vemte, že jsou chvíle, kdy net rozhoduje o tom, že další půlrok přežiju nebo se zblázním, protože kvůli jeho nefunkčnosti nenaplánuji věci tak, aby se vešly do 24 hodin!

25.07.2005 00:22
od crossjoy

<fieldset><legend>Tom</legend>Za dvě stovky měsíčně to stojí. Neznám levnějšího poskytovatel a spolehlivost je dobrá. Nyní nabízejí vysokorychlostní internet za 333,-/měsíc.</fieldset>

Ano, ale jen v některých domech (kde mají více zákazníků), takže upřednostňují finance a od 1.7.2005. Rád bych znal někoho, komu to tak šlape. Tvrdili 250 - 1000 kbps, což víc než rozptyl!!!

25.07.2005 04:29
od LeClair

Aspon u nas v HK to byla hruza :roll: + komunikace je s nima 0lova. Jeste ted kdyz slysim ten nazev jsem nastvan.. Mam ted WiFi a super..

25.07.2005 07:28
od rebel --

Já mám připojení od ERKORU už skoro rok, ze začátku to mělo občas nějaké výpadky, ale během týdne po nahlášení to dali do pořádku. První 3 měsíce to šlapalo okolo 500 kbps teď už to stáhly na těch 150kbps, ale za ty prachy je to super. Teď jsou nové ceny, z původních 344 to šlo dolů na 252. Takže fakt super.

25.07.2005 10:36
od tiggra

<fieldset><legend>rebel 84</legend>Já mám připojení od ERKORU už skoro rok, ze začátku to mělo občas nějaké výpadky, ale během týdne po nahlášení to dali do pořádku. První 3 měsíce to šlapalo okolo 500 kbps teď už to stáhly na těch 150kbps, ale za ty prachy je to super. Teď jsou nové ceny, z původních 344 to šlo dolů na 252. Takže fakt super.</fieldset>

<span style="color:darkblue">Proboha, chlape, já potřebuju net každej den, ne že mi to do TÝDNE opraví!!! Stáhnutí z 500 na 150 je celkem razantní rozdíl! Chci platit za to, co mi bylo slibováno, ne že mi to někdo pak stáhne! Hele, že Ty u nich pracuješ?</span> :twisted:

25.07.2005 11:01
od Majk

Ja mam erkor pres 3 roky, ze zacatku hruza des, max. rychlost 8KB, ale chodilo to min, asi pred rokem a pul to zvysily na 11KB. Nekdy kolem Vanoc 2004 zavedli sdileni volny kapacity a mel sem maximalku asi 70KB, ale casto to padalo treba az na 2 KB. Nekdy na jare to dali na 30KB, ale chodilo to stabilne. Ted to zas nekdy pred 2 mesicema navysili a chodi mi to stabilne 50-60KB (upload cca 140 kbps).

Jinak jak uz tu psali, komunikace po telefonu nijaka, jednou sem tam volal a dovolal sem se tam naponekolikaty. Nedavno sem tam zkousel volat znova, ale za 2 dny se mi tam nepodarilo dovolat. Podminky ve smlouve nejsou skoro zadny, zadny pravidla, zadna zavazna rychlost apod. Takze si muzou rychlosti, stabilitu atd menit jak uznaj za vhodny.

Pokud to bude chodit stabilne pres tech 50KB, tak u nich zustanu.

25.07.2005 13:49
od crossjoy

Dnes jsem měl s Erkorem zase výpadek. Byl v 10:30. Nevím odkdy, ale ve 12:00 už to zase běhalo.

Každopádně přes noc jsem něco stahoval s tím, že ráno to budu mít v richtiku a jaké bylo mé překvapení ráno, když net nefungoval a samozřejmě stahování nedokončeno.

25.07.2005 15:32
od s.w.a.t.

Kdybych si mel znovu vybrat a nebyly kole zmeny takovy obstrukce tak erkor nechci ani kdyby mi k tomu jeste platili...Rychlost,spolehlivost - na ho.no, domluva s nekym kdo mi neco poskytuje by mela byt o 100% lepsi a hezka je tak akorat ta cena...ale za co vlastne teda???

25.07.2005 18:06
od

Jsem z HK a znám více uživatelů Erkoru z různých lokalit města, vypadá to, že co ulice, to různá rychlost a poruchovost. U mě to chodí stabilně 18/18 kB (zhruba to co Erkor nabízí na svých stránkách) bez ohledu na denní dobu, poruchovost řekl bych přijatelná. Pokud to někomu chodí, či chodilo rychleji ať je rád - má něco co si nenasmlouval a nezaplatil. Erkor bych doporučil jen uživatelům, kteří si tu a tam brouzdnou po webu - protože stáhnout větší soubor....to je nejlépe odjet na dovolenou a pak se prohnout za účet od VČE.

Jak už někdo psal, komunikace se zákazníky je bídná, slibované zrychlení od 1.7.2005 zatím v nedohlednu...pokud vůbec bude (taky asi jak v které lokalitě). Výhodou je opravdu nízká cena, nevýhodou neschopnost Erkoru za více peněz dodat více "muziky".

25.07.2005 20:15
od

<fieldset><legend>Kubi</legend>Používá někdo připojení k internetu od firmy ,,ERKOR,,? Doporučujete? :?</fieldset>

Sploečnost nic moc. Net je pomalý, něco vždy naslibují a pak hovno splní.

25.07.2005 23:38
od Che_guevara

Asi tak. Mám smlouvu na 256 minimum a běhá to 96....

PO telefonu je sem tam zastihnu, ale keců spousty a činnost žádná. Na emaily nereagují nijak (ani nevyřeší to co se po nich žádá, ani nenapíší).

ČOI na ně, to by jim patřilo...každopádně o tom už s několika jinými stejně "postiženými" lidmi uvažujeme, kámoš má známé na ČOI, ptal se co a jak, a prý by se s tím dalo něco dělat...

Strana:1 2 3 4 5 6
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Jednotlivé příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jejich pisatelů. Do tohoto diskuzního fóra může psát každý, běžný uživatel internetu, klient určitého poskytovatele připojení nebo třeba i zástupce firmy poskytující internet. Všichni zde mají stejnou možnost vyjádřit své názory, případně je podložit fakty, administrátor tohoto fóra néma možnost ověřovat napsané příspěvky.