Rychlost.cz Poskytovatelé připojení RIO Media Hodnocení poskytovatele připojení

RIO Media - hodnocení / recenze poskytovatele připojení

49 % zákazníků doporučuje
RIO Media
z celkem 51 hodnocení (100)
Kvalita a rychlost:
Ceny služeb:
Technická podpora:
Smlouvy, prodejci:
Rychlost instalace:

Sháníte internetové připojení?

Zkuste poptávkový systém!

Poskytovatel připojení RIO Media poskytuje připojení přes bezdrátové připojení, pevné připojení - kabel/optika, kabelová tv. Tato firma má sídlo v obci/městě Praha 9 a poskytuje připojení v okresech Praha hl.m., Benešov, Beroun, Kladno, Mělník, Mladá Boleslav, Praha-východ, Praha-západ, Rakovník, Pelhřimov, Domažlice, Karlovy Vary, Klatovy, Plzeň-jih, Rokycany, Česká Lípa, Děčín, Liberec, Litoměřice, Teplice, Ústí nad Labem, Semily, Svitavy, Prostějov, Vyškov, Frýdek-Místek, Karviná, Nový Jičín, Olomouc, Opava, Ostrava, Přerov, Vsetín. Pod tímto poskytovatelem připojení je na projektu rychlost.cz provedeno 4364 testů připojení za posledních 28 dnů. Detailní statistiky testů můžete nalézt na hlavní stránce profilu.

Jak si stojí RIO Media v testech rychlosti připojení (download):

Grafy vychází ze statistik tohoto projektu - speedtest rychlost.cz.

Veškeré statistiky jsou orientační, vychází z výsledků testů provedených návštěvníky tohoto webu. Výsledky mohou být ovlivněny jak kvalitou připojení tak i hardwarovými a softwarovými vlivy na straně návštěvníka či dalšími nezjistitelnými vlivy.
Strana:1 2
Registrovaný uživatel
29.10.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
37 %
+
Instalace rychlá, bez komplikací
-
velmi pomalé - nedodržují minimální "garantovanou" rychlost
často padá
Při stahování (uploadování) přes torrenty Vám zablokují přístup k internetu. Na lince Vám pak řeknou co přesně jste stahoval, včetně názvu. Upload sice je nelegální, u žádné jiné společnosti se Vám tohle ale nestane. Předpokládám, že dnes (zvlášť v době GDPR) je to silné porušení anonymity. Vědí naprosto přesně, co děláte na internetu a klidně tyhle informace šíří dál.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
23.09.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
47 %
+
asi už žadné
-
posledni 2 mesice to mam kolem 1-25mb/s rychlost, ale platim za 100/100 važne ?
dřív šlo hrát,stahovat, divat se na filmy najednou, ted musim jen stahovat a být na netu proč ?
mam tenhle internet pres 3 roky, a vždy sem byl spokojenej až do nedávna.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
03.09.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
29 %
+
Cena je vyhodna
-
otresna rychlost internetu
velmi caste vypadky
ping az 800
nemuzu sledovat fil nemuzu na you tube nemuzu nic
nedoporucuji
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
10.08.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
27 %
+
Żádné nevidím, hrůza děs.
-
Rychlost stahování máme dobrou, ale pořád to mají celé dojebané, takže nakonec se rychlost stahování pohybuje okolo 2Mb/s místo 25Mb/s. O uploadu ani nemluvě.

Neustále vysoký ping (800 ping není nic neobvyklého), neustálá ztráta paketů (klidně i 80% ztráta z 50 paketů pingnutých na server v Evropě)

Řešení technických problémů je mizerné, každý týden/dva řešíme opět nějaké technické problémy.
Nikomu nedoporučuji tento Internet, ani přes Wi-Fi a ani přes optiku, je to děs běs. Pokud se nechcete pořád rozčilovat kvůli tomu, že Internet opakovaně nejde, tak se tomuto poskytovateli vyhněte pokud máte možnost. Mám s nimi zkušenost už přes rok, ale nyní mi došla trpělivost a měním poskytovatele.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
19.07.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
U Rio Media jsem již přes 10 let. Za tu dobu nemůžu nic vytknout. V tomto týdnu jsem řešila zpomalení připojení. Na pobočce ve Frýdku-Místku velmi ochotná slečna, která ihned kontaktovala technickou podporu. Na podpoře všichni ochotní, vstřícní. Po zjištění problému se ve smluveném čase dostavil technik. Jeho práce byla blesková a bezchybná. Poskytovatele rozhodně mohu doporučit všem na 100%. Tímto bych také ještě jednou chtěla všem v Rio Media poděkovat za vyřešení mého problému.
-
Žádné nejsou
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
27.05.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
96 %
+
Již delší dobu máme tohoto poskytovatele, ze začátku to vypadalo blbě, protože jsme měli 10/1 Za nějákých 800 (běželo to někdy i 1/0.5). Někdy k nám potom přidali optickou síť ke které nemám zápory, máme mít nějákých 100/100 a mám 70-80-90 / 80-90 Takže krása, nemám co vytknout. Uvidíme, co nastane pozděj. Zatím je tohle jen mé hodnocení. Jede to fakt krásně i stabilně.
Hodně dobré připojení přes optickou síť, DOPORUČUJI. Již jsem jednou hodnotil když jsem měl od nich bezdrátový internet, ten byl fakt na nic, ale teďka tá optika , to je lahoda... Prostě, kdo může, pořiďte si optickou síť od Rio Medie...
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
02.04.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
8 %
-
Příšerná rychlost
Ze 100mb/s nemáme ani 50mb/s pokud internet aspoň trochu jde tak je to maximálně 25mb/s dovnitř ale ven je to několikrát větší tenhle poskytovatel služeb je úplně na nic pokuste se mu vyvarovat - příšerné
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
01.04.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
25 %
+
Možná cena?? Ale proč platit za to nefunguje, tj. i cena za takové kvality je strašná.
-
Nefunguje prakticky nic, rychlost 1/3 než byla slíbena, každodenní výpadky internetu, raději doma používám data od svého mobilního operátora, daleko rychlejší. PO 3 MĚSÍCÍCH POUŽÍVÁNÍ SLUŽEB RIO MEDIA NIKOMU TUTO FIRMU NEDOPORUČUJI!!!
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
13.12.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
50 %
+
Rychlost instalace
-
Nedobré pokrytí
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
11.07.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
0 %
-
NEDOPORUČUJI!!!!!!
Co se týče internetu
Nabízejí 100MB nakonec
Vám poběží slabých 34MB
NEDOPORUČUJI!!!!!!!!
NA RIO MEDIA SI dávejte
pozor
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
21.02.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
52 %
+
Poměrně stabilní
-
Moc předražené
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
13.06.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
18 %
+
nic
-
Předražený pomalý internet
Katastrofální internet, platím přes 300kč za ubohej DW/UP 10/8mbs, a dostávám max 1-3mb/s, všecko pomalé, zasekané, technická podpora raději dělá mrtvého brouka, nebo melou okolo mísy.

Jestli zvažujete internet od nich, tak se prašte cihlou o hlavu a vyhněte se tomuto poskytovateli jak černému moru, to i internet od UPC a o2 je mnohem lepší.

Se divím, že vůbec stát dovoluje takovému podniku existovat.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
24.04.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
93 %
+
Rychlá a bezproblémová instalace
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
28.12.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
50 %
+
levné
-
špatné služby často padá
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
14.12.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
11 %
+
nic podstatného
-
téměř vše: extrémní kolísání rychlosti a odezvy (ping i přes 1000ms), neschopnost techniků řesit problémy, arogance na telefonu, hnus, dle mého názoru brzy zkrachují
... a já jim to přeju
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
09.11.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Bez problémový poskytovatel, žádné výpadky. Doporučuji.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
01.11.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Super rychlosz (download i upload) a slušná podpora
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
21.09.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
55 %
-
velké pády připojení
nedosahuje smluvenou rychlost
již týden padá připojení
které nedosahuje smluvenou rychlost
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
31.08.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
31 %
+
Teď žádné
-
neochota něco řešit, už 14 dní řešíme výpadky a zamrzávání netu, to samé i touto firmou dodávaným tv signálem. Již hledám jinou firmu, naštěstí trh nabízí dostatek.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
28.06.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
39 %
+
servis jinak žádné
-
mimo servis vše
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
23.06.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
74 %
+
bezproblémový provoz
-
instalace se napoprvé nepovedla - kvalifikace pracovníka?
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
02.06.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
95 %
+
Umístění v místě
-
Občasné výpadky
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
27.03.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
93 %
+
slušná rychlost
podpora je velmi dobrá ,vstřícné jednání
cena služeb je velmi příznivá
-
poslední dobou nestabilní
už jednou bylo řešeno ,oprava proběhla v pořádku ,poslední dobou občas zlobí ,WIFI bohužel je nestabilní sama o sobě,jinou možnost připojení zde nemám
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
27.02.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
94 %
+
Výborna spolupráce s technikem v Klatovech.
-
Nemám co bych vytknul.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
12.02.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
63 %
 
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
15.01.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
39 %
 
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
13.12.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
93 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
03.12.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
59 %
+
Cena
-
Každou chvílí mi padá odezva z 200 - 300 na 15-22 např.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
27.11.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
89 %
+
Technická podpora
-
obcas problemy se stabilitou
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
19.11.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
57 %
+
Z osobních důvodů nemůžu hodnotit objektivně.
Ovšem když spojení spadne (jednou za 2-3měs.?), tak pokud neproběhla přímo vichřice, stačí vypnout zapnout zdroj antény a net zas najede. Ale za snad deset let jsem se musel - jako obvykle u této společnosti velmi obtížně - jen jedinkrát domáhat opětovného fungování služby.
-
Člověku se prostě třeba jednou za rok stane, že neodejde platba. Pak přichází bez jakéhokoli varování vypnutí služby. Tato společnost nikdy nepřipustí, že by mohli předem poslat mail s upozorněním - prostě to tak nemají a nebudou mít nastaveno a basta. Připomíná mi to komunisty... A též bych očekával, že mi, jako dlouholetému zákazníkovi např. doporučí svou novou a pro mě výhodnější službu. S nimi už nemám náladu si to shánět sám.
Rychlost je o něco málo menší, než je deklarovaná, ale to se obávám, že je smluvně ošetřeno.
Osobně mám v úmyslu smlouvu již brzy vypovědět. Jen co budu mít lepší náhradu - a jsou!
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
05.09.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
30 %
+
cena
wifi router za 1Kč
-
neochota cokoliv řešit
Zápory prostě převažují a já už po měsíci používání vím že je po uplynutí smlouvy kopnu do prdele a vrátím se k UPC. Ani jednou asi za půl roku jsem nenaměřil slibovanou rychlost 50 up a 50 down , měřím tak 6 - 15 max up a 18-35 down a je uplně jedno jestli je víkend,ráno,večer.Fičák to byl tak první měsíc - down přes 40 Kbps.Když jsem psal na podporu proč je to pomalé odepsal mi nějaký chytrák že informace může být zkreslena protokolem operačního systému, a že mi doporučuje linku zatížit stažením alespoň gigového souboru a pro test je třeba stahovat alespoň tři soubory , tak si na to udělějte názor každý sám.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
02.06.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
56 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
28.05.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
74 %
+
Velmi rychlá aktivace,téměř den po objednávce. Technik v pohodě, na všem jsme se domluvili kde a jak. Měl to cca za hodinu. Internet funguje rychlost 20/20 sedí.
-
Že mi byl slíben wifi router jako dárek, už v telefonátu při objednávce. Avšak technik neměl ponětí, nijak ho prý o routeru neinformovali. Když jsem telefonoval na informace tak mi bylo řečeno, že jim routery došly a nemají je na skladě, takže nic nedostanu :).


Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
06.05.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
46 %
+
Internet mají dost rychlí
-
Instalovaly nám to celý den
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
19.04.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
Technickou podporu jsem nepotreboval, vse slape dva a pul roku ještě lip, nez ma.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
12.03.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
30 %
+
Ony nějaké jsou?
-
Neustálé problémy s rychlostí internetu, většinou samozřejmě až když nikdo na hotlinu není a když už náhodou jsou, tak se jen vymlouvají
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
05.02.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
23 %
+
Ochota vás připojit pokud jste v dosahu jejich linek a promptně sepsaná smlouva.
-
Absolutní nezájem řešení kvality konektivity a nezájem řešit poruchy na spojení(je-li porucha v pátek po 16:00 hodině jste celý víkend až do pondělí 8:00 hodin nejen bez nettu, ale dalších až x hodin než se uráčí opravit spojení = HRUZA a DĚS). Bezohledně slibované hodnoty spojení o kterých vědí že je nejsou schopny dodržet.Špatná komunikace+velice špatná technická podpora a z toho plynoucí vysoká cena s ohledem k ostatním poskytovatelům.
Použitelné jen pokud neexistuje, jakákoli jiná možnost.Jen o něco lepší než nouzové připojení přes mobil.
Bude-li vše fungovat, tak jakž takš, budete-li mít problém, tak je jistota zaručená s RIO Media potečou Vaše nervy a dlouho !!!
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
05.01.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
89 %
+
Cena, rychlost, stabilita
-
zatím nic
Hodnotím v místě mého bydliště ( Mimoň ). jak je to jinde nevím.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
26.12.2013
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
76 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
22.02.2013
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
22 %
+
žádné
-
pouze by chtěli aby člověk včas platil ale že už jsem několikrát hlásil že mi věčně vypadává a nebo vůbec nejde internet to je vůbec nezajímá.Vždy řeknou,já to řeknu kolegovi,a nikdy se nic neděje.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
08.02.2013
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
18.01.2013
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
44 %
+
Když zavoláte v pondělí, tak v pátek máte internet zapojený.
-
Snad vše
Nestabilní rychlost
Nevstřícná technická podpora
Cena
Časté výpadky
Jsem naprosto nespokojen
NEDOPORUČUJI!!!!
Jsem rozhořčen kvalitou služeb. Když se obrátíte na technickou podporu s problémem, vsugerují vám pocit, že si za všechno můžete sami a nikdo stejně nepřijede. X-krát jsem volal ohledně pádu rychlosti. Stále stejná výmluva, že upravují serverovnu. Nejhorší a nejdražší poskytovatel služeb.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
14.11.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
16 %
+
Žádné
Špatná komunikace, špatná technická podpora, nedodržení smluvních parametrů-rychlost a z toho plynoucí vysoká cena s ohledem na ceny a parametry připojení u ostatních poskytovatelů
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
30.08.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
84 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
25.08.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
21.06.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
97 %
+
V olomouci na FTTH opravdu kvalitní
-
Někdy dlouhé řešení tech. problémů
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
18.05.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
92 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
13.04.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
95 %
+
Vysoká kvalita služeb, perfektní vysokorychlostní internet po optice.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
30.01.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
rychlost, kvalita, zákaznická podpora
naprostá spokojenost se službou, kterou využívám několik let
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
roman7028
21.01.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
63 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace