Rychlost.cz Sdružení Klfree NET Hodnocení sdružení

Klfree NET - hodnocení / recenze sdružení

53 % zákazníků doporučuje
Klfree NET
z celkem 19 hodnocení (100)
Kvalita a rychlost:
Ceny služeb:
Technická podpora:
Smlouvy, prodejci:
Rychlost instalace:

Sháníte internetové připojení?

Zkuste poptávkový systém!

Sdružení Klfree NET poskytuje připojení přes bezdrátové připojení, pevné připojení - kabel/optika. Toto sdružení má sídlo v obci/městě Kladno a poskytuje připojení v okresech Kladno, Praha-západ. Pod tímto sdružením je na projektu rychlost.cz provedeno 531 testů připojení za posledních 28 dnů. Detailní statistiky testů můžete nalézt na hlavní stránce profilu.

Jak si stojí Klfree NET v testech rychlosti připojení (download):

Grafy vychází ze statistik tohoto projektu - speedtest rychlost.cz.

Veškeré statistiky jsou orientační, vychází z výsledků testů provedených návštěvníky tohoto webu. Výsledky mohou být ovlivněny jak kvalitou připojení tak i hardwarovými a softwarovými vlivy na straně návštěvníka či dalšími nezjistitelnými vlivy.
Registrovaný uživatel
24.06.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
39 %
+
absultně nic
-
Neznám horší internet
Padá, jak listí na podzim
Pokud hrajete hry, tak s pingem 200 a méně nepočítejte
Na 100% si vyberte jakýkoliv jiný internet
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
23.07.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
54 %
+
- pokud máte to štěstí, že jste připojeni přes optiku, tak velmi vysoká rychlost a nízká latence
- poměrně spolehlivé připojení (ale v případě výpadku v podstatě nezbývá než čekat, naštěstí je to zřídka)
- dobrý a přehledný informační systém, s transparentním účtem
- přijatelná cena, pokud si předplatíte dopředu delší období
-
- téměř nedostupná technická podpora
- dovolat se na infolinku je obtížné, navíc je většinou nekompetentní a odezva tak pomalá, že se problém dřív "vyřeší" sám. Trochu je omlouvá to, že podobné chování je i konkurence tedy nejmenovaných celorepublikových operátorů.
- občas se stane, že vám systém nepřipíše došlou platbu a připojení vám vypnou. Pak nastanou problémy viz záporné body výše. Naposled jsem tím byl postižen po nějakém napadení sítě (globální útok), kdy to všechno šlo na den dva do "kopru". Na to je potřeba dát si pozor a preventivně s předstihem kontrolovat.
Celkově bych tohoto poskytovatele hodnotil tak na 70% s tím, že připojení přes wifi spíše nebrat, optika výborná.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
18.09.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
12 %
+
opravdu nízká cena, ale za jakou cenu
-
rychlost je stabilně nestabilní
časté výpadky (jednou internet nefungoval 5 dní)
neschopná podpora (ovšem pokud vůbec zvedne telefon)
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
17.08.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
40 %
+
Cena ,ale k čemu když vlastně platíte nic
-
NEFUNGUJE a když už začne fungovat tak místo 50Mbits/s chodí 2Mbits/s.
Technická podpora nezvedá telefon ani nereaguje na e-maily.
Výpadky každých 30 minut.
Nedoporučuji pokud chcete internet ,ale jestli si chcete platit jen tak pro zábavu asi nejlepší poskytovatel ČR.Ze začátku vám budou dávat těch slíbených 50Mbits/s ,ale dejte tomu tak 1 měsíc a vyprdnou se na vás.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
18.01.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
77 %
+
dobrá cena
bez závazků
rychlost
-
nespolehlivé připojení
poklesy rychlosti na prakticky nepoužitelnou mez
občasné výpadky v řádu několika hodin
extrémně dlouhé odezvy a ztráty paketů z některých webů, nutnost používat VPN
Kdo má na výběr z více poskytovatelů, ať se Klfree raději vyhne obloukem.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
02.06.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
15 %
+
nenecházím nic kladného
-
připojení je pomalé, někdy se načítá stránka 10 minut a stejně nelze načíst. Přehrávání TV skoro nemožné, neodpovídá tomu rychlost.. cena 350 Kč za měsíc, ale za jakou rychlost přijde mi že jde o klamavou reklamu protože 50mb/s jsem nikdy neměl a ani nedosáhl. při kontaktování podpory bylo zděleno že je vše v pořádku. a že je internet rozdělen podle toho kolik lidi je napojeno na vysílač to nikoho nezajímá že je tam 10 lidi tak at přidají vysílač nebo posílí signál a nenabízí 50mb/s!! Vocásek Jan
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
08.03.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
49 %
 
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
17.02.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
65 %
+
cena
-
Ve špičkách kolísá připojení. Někdy nelze vůbec stahovat.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
10.10.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
67 %
 
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
01.08.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
30 %
+
nizky ping, obcas dobra rychlost (1000kb/s v noci)
-
nestabilni shit, pul tydne je vse ok, zbytek se skoro ani nenacitaji stranky.
Navic je to "sdruzeni" a ne normalni firma, takze vas poslou pripadne do riti s vasimy problemy.
to uz je i SAT AN lepsi
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
20.04.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
88 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
30.01.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
45 %
+
Levný internet
-
Velice nízká stabilita
Neexistující podpora
Internet je velice nestabilní kvalita nezaručena, když máte stěstí tak Vám internet půjde průměrnou rychlosti se slušnou stabilitou ve druhém prípade budete dva dny psát tento text vzhledem k tomu že to POŘÁD PADÁ. šance tak 50% na správné fungování
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
28.11.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
80 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
21.11.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Rychlost Cena Dostupnost
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
31.08.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
97 %
+
Vysoká rychlost
Kvalitní připojení
Veliká stabilita
-
Občas se stane, že nejsou správci v dosahu nebo nejsou dostupní
Tohoto poskytovatele osobně doporučuji.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
31.03.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
91 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Pavel
30.01.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
85 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Hany
10.01.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
97 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
PHJ
21.12.2011
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
96 %
+
rychlost, cena, možnost několika IP adres i veřejné IP adresy
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace