Rychlost.cz Poskytovatelé připojení A1M Hodnocení poskytovatele připojení

A1M - hodnocení / recenze poskytovatele připojení

67 % zákazníků doporučuje
A1M
z celkem 17 hodnocení (100)
Kvalita a rychlost:
Ceny služeb:
Technická podpora:
Smlouvy, prodejci:
Rychlost instalace:

Sháníte internetové připojení?

Zkuste poptávkový systém!

Poskytovatel připojení A1M poskytuje připojení přes pevné připojení - kabel/optika. Tato firma má sídlo v obci/městě Praha 4 - Michle a poskytuje připojení na území celé republiky. Pod tímto poskytovatelem připojení je na projektu rychlost.cz provedeno 694 testů připojení za posledních 28 dnů. Detailní statistiky testů můžete nalézt na hlavní stránce profilu.

Jak si stojí A1M v testech rychlosti připojení (download):

Grafy vychází ze statistik tohoto projektu - speedtest rychlost.cz.

Veškeré statistiky jsou orientační, vychází z výsledků testů provedených návštěvníky tohoto webu. Výsledky mohou být ovlivněny jak kvalitou připojení tak i hardwarovými a softwarovými vlivy na straně návštěvníka či dalšími nezjistitelnými vlivy.
Registrovaný uživatel
17.07.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
18 %
+
1ms odezva
-
Internet je pomalý wifi vypadává
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
11.02.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
59 %
+
Dobrá cena, chytli jsme 50% slevu.
-
Internet nefunguje. Platím 100/100Mbits a v testech opakovaně vychází max. 10/2Mbits. Dnešní test dow.0.80Mbits a upl.0,036Mbits a na tom se opravdu pracovat nedá. Absolutně nedoporučuji, bohužel u nás v novém paneláku není možnost jiného připojení (krom modemu se simkartou od T-mobile a ten nám padal úplně) a jsme tedy nucení tuto zlodějinu podstupovat a čekat, až se sem na kabely dostane i někdo jiný.
Při instalaci jsme zkoušeli wifi, která dle technika odpovídá a pracuje jak má. Když jsem upozornila na problém s rychlostí, že internet nefunguje, bylo mi řečeno, že je to kvůli wifi a že si mám koupit kabel a připojit přes kabel. Tak určitě v moderní době budu mít notebook napíchlej na kabel. Rychlost přes kabel zkoušena, dopadlo to stejně. I když třeba v noci, kdy nikdo jiný na internetu nepracuje jsem schopná vytáhnout rychlost na 40/40Mbits.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
20.01.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
56 %
+
+ Rychlost
-
- Prodejce uspěšně vyvýjel tlak na podepsání smlouvy rodinným příslušníkem v mém jménu
- V létě 2016 několik výpadků měsíčně, v roce 2018 pár za rok
- Výkonnostní problémy databáze na logování uživatelského trafficu
- Odpojení jedné přípojky (schválené technikem v době instalace) bez předchozího varování po 3 letech provozu, technik se odmítl bavit s poukazem na "standartní zapojení"
- Technik nepovažoval nepřidělení IP addresy DNS serverem ze "jenom jejich problém"
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
26.06.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
99 %
+
Dobrá, bezproblémová firma.
-
Žádné se neobjevily.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
01.03.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Stabilní připojení; výborný poměr cena a kvalita; Bezkonkurenční kuki
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
12.09.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
65 %
+
Levné
-
Podpoře trvá několik dní, než zareaguje na mail i než dovede vyřešit problém. Občasné výpadky spojení.
Komu nevadí občasné výpadky a ne zcela pružná podpora, za tu cenu to jde...
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
02.11.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
příjemný zákaznický servis
rychlá instalace služeb
rychlé a stabilní připojení
Kuki (možnost vlastního nastavení televizních stanic a služba nahrávám seriály)
-
nemám žádné
Vždy férové jednání a super přístup. Spokojenost.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
09.12.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
33 %
+
Na optické připojení jsem slyšel samou chválu, televize v mobilu prý super.
-
Připojení přes WiFi nedoporučuji. Ač doteď vše šlapalo přijatelně, vyskytnul se minulý týden problém, který měl podle technické podpory znemožnit na týden přístup k internetu, ale podle aktuálních informací se to pravděpodobně o týden protáhne. Zdá se, že společnost Planet A nezaměstnává dostatečně kvalifikované pracovníky k tomu, aby zajistila v případě nouze výpadek kratší než 14 dní.
Z vlastní zkušenosti mohu doporučit připojení přes WiFi všem, kteří zarytě nelpí na spolehlivosti a stabilitě internetového připojení. Velmi vhodné především pro ty, kteří vyhledávají možnost být nárazově odříznuti od internetu v délce trvání dnů až týdnů. Opravdu velice profesionální poskytovatel služeb.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
07.12.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
85 %
+
Rychlost připojení a stabilita.
-
KUKI je zatím v plenkách:-)
WEB je otravný s vyskakovacím oknem i po přihlášení!
Snad jediný s vázáním na MAC adresu - nemožnost změny uživatelem přes účet na internetu. Což přes víkend a svátcích je opravdu cool:-)
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
17.11.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
93 %
+
Spokojenost.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
02.11.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
12 %
+
vcelku rychlá instalace ( cca do 10 dnů)
-
Služby využíváme jako firma 2 roky. Měšice u Prahy. Platíme za připojení 8 MB / 4MB cena 499 Kč / měsíc vč. jedné veřejné IP, která je ve výsledku za NAT, ale nevadí. Přes rok se (sem tam) snažíme reklamovat rychlost. Občas obdržíme odpověď, že situaci bude někdo řešit. Rychlost internetu, pro nás není zásadní, tedy neřešíme přechod jinam, ale za cenu dostáváme neadekvátní služby. Uvidíme za pár let, třeba něco vysoudíme zpět. Zatím zapisujeme statistiku.
Pokud hledáte internet, který je spolehlivý a dle smlouvy dosahuje slibované rychlosti, A1M určitě nedoporučuji. Pokud Vás baví spory, jste správně.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
20.04.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
59 %
+
Rychlá instalace, dobrá programová nabídka, rychlost internetu a cena.
-
Po instalaci a odchodu technika, jak internet tak i televize se začaly odpojovat a nic pořádně nefungovalo. Po telefonátu na tech. podporu jsem byl přesměrován na techniky, ale i po více jak 5 minutách telefon stále nikdo nebral! Stejně nikdo nereagoval na email, kde jsem vše popsal. Tak jsme zavolal prodejci a ten mi řekl, že brzy se někdo ozve a přijde technik. Po více jak 6-ti hodinách se stále nikdo neozval!
Proto jsem si vzal data switch předchozího poskytovatele teď mi vše funguje perfektně.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
11.02.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Stabilní a stále stejná rychlost i ve špičce. Po roce používání ani jeden výpadek. Můj čtvrtý provider.
-
Zatím nic.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
07.10.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
65 %
+
Rychlá instalace, technik OK, podpora telefonicky dosažitelná.
Internet funguje zatím (10 dní) dobře.
-
Lišta pro nastavení rychlosti internetu je nejspíš jenom marketingový trik. I při nastaveni na 80/20 speed test ukazuje cca. 38/33 (mám 100 Mb/s), tj. +- stejně jako při původním nastavení 50/50.
Internet mám v balíčku s TV. Progr. nabídka je slušná, ale kvalita obrazu ve srovnání s kabelovkou UPS příšerná. HD jsou rozmazané a snad ještě horší než u UPS ne-HD. Dobíhá mi ještě výpovědní lhůta s UPC a tak jsem si zapojil (stejným typem kabelu HDMI) do TV současně AIM i UPC a porovnával. Kdybych byl býval věděl, že AIM bude mít o tolik horší kvalitu obrazu, nikdy bych k němu z UPC nepřecházel.
Navíc mi slibovali i rádiové programy, ale žádné tam nemám. Jsem zvědav, zda to napraví.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
11.12.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
03.08.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
vše ok, veřejná IP v ceně. Klasický triple play, možnost internetového PCO, prostě vše ok.
-
Snad jen že je to rádio, takže občas, ale minimálně potíže.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
22.01.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
62 %
+
Nejrychlejší připojení v tom bloku.
Nemohu si stěžovat na internet
-
-V začátcích byly problémy s IPTV
-Cena (srovnání s obdobnými lokacemi) je vyšší
-Agregace 1:10
V domě existují (jako pevné připojení) možnosti: UPC (koax), O2 (max. 9/1Mbps).
Na jednání vedení společnosti si nemohu stěžovat. To o řadě jiných společností není možno říci. S techniky - žádný problém.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace