Rychlost.cz Poskytovatelé připojení Tlapnet s.r.o. Hodnocení poskytovatele připojení

Tlapnet s.r.o. - hodnocení / recenze poskytovatele připojení

64 % zákazníků doporučuje
Tlapnet s.r.o.
z celkem 31 hodnocení (100)
Kvalita a rychlost:
Ceny služeb:
Technická podpora:
Smlouvy, prodejci:
Rychlost instalace:

Sháníte internetové připojení?

Zkuste poptávkový systém!

Poskytovatel připojení Tlapnet s.r.o. poskytuje připojení přes bezdrátové připojení, pevné připojení - kabel/optika. Tato firma má sídlo v obci/městě Hrdlořezy a poskytuje připojení v okresech Kolín, Kutná Hora, Nymburk, Pelhřimov, Havlíčkův Brod, Hradec Králové, Chrudim, Pardubice, Rychnov nad Kněžnou, Svitavy, Ústí nad Orlicí, Blansko, Jihlava, Žďár nad Sázavou. Pod tímto poskytovatelem připojení je na projektu rychlost.cz provedeno 3891 testů připojení za posledních 28 dnů. Detailní statistiky testů můžete nalézt na hlavní stránce profilu.

Jak si stojí Tlapnet s.r.o. v testech rychlosti připojení (download):

Grafy vychází ze statistik tohoto projektu - speedtest rychlost.cz.

Veškeré statistiky jsou orientační, vychází z výsledků testů provedených návštěvníky tohoto webu. Výsledky mohou být ovlivněny jak kvalitou připojení tak i hardwarovými a softwarovými vlivy na straně návštěvníka či dalšími nezjistitelnými vlivy.
Registrovaný uživatel
14.01.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
97 %
+
Zatím všechno v pořádku. Co jsem potřeboval bylo velice rychle vyřešeno.
Měl jsem malý problém s pc a jejich servis mi pomohl a závadu ostranil, takže za mě paráda.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
 

Reakce poskytovatele připojení Tlapnet s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a přízeň. Kdyby cokoliv jsme tu pro Vás a naše nonstop linka 606 606 035 je k dispozici. Tlapnet tým.

Registrovaný uživatel
15.12.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
61 %
-
Stále vypadává internet, kolísá rychlost. Dlouho trvá, než opraví.
NEDOPORUČUJI. HROZNÉ.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
 

Reakce poskytovatele připojení Tlapnet s.r.o.

Dobrý den, mrzí nás Vaše hodnocení a chtěl bych Vás poprosit o více informací na e-mail: info@tlapnet.cz o co konkrétně se jedná ? A budeme se snažit vyřešit Vaše potíže co nejdříve. Děkujeme za zpětnou vazbu. Tlapnet tým.

Registrovaný uživatel
22.11.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
45 %
+
Cena
-
Technická podpora
Kvalita
Nezájem o zákazníky
Moc poplatků
Zdravím, u tlapnetu jsem více než 3 roky, z toho 2 a půl roku byl Internet téměř nepoužitelný, neustále výpadky a na to byla odpověď taková že u nich je všechno v pořádku a nebo že mám vysoký odběr Uploadu a z toho důvod mi nejde Download. Vzhledem k tomu že smlouvu jsem měl podepsanou na 3 roky, tak jsem ani toho moc nezmohl. A když už jsem tam volal teda často, tak jsem dostal odpověď že mám špatné přístroje a nebo že přijedou (Pobočka je 5 KM) ale že jim dám cca 2000 Kč. Za to že by přijeli a podívali se na to. Tak tohle všechno jsem přetrpěl a je toho o dost více ale poslední kapka byla, když se mi větrem pohnula anténa a žádal jsem o správné namíření na vysílač, tak chtěli 500 Kč. Což jsem že nemám zájem, že tohle není hezký že chtějí poplatky a že začínám zvažovat změnu poskytovatele, na to odpověď zněla. A co my s tím máme dělat, tak si ho změnte.

Je toho více a více v každém případě Tlapnet rozhodně nedoporučuji. A nejvíc mě dostává jak tady na veřejnosti si hraje jaký má zájem o spokojené zákazníky, nehrajte si na Veřejnosti že máte zájem něco řešit, nemáte zájem a když už teda musíte tak chcete nehorázné poplatky. Běžte s tím někam. :)
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
 

Reakce poskytovatele připojení Tlapnet s.r.o.

Vážený zákazníku, velice rádi Vaši stížnost vyřešíme, pokud napíšete Vaše jméno. Pokud se zákazník nepodepíše, může pravdu v hodnocení upravovat tak, aby bylo na společnost vrháno špatné světlo, ač to tak ani být nemusí. Děkujeme.

Registrovaný uživatel
21.11.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
90 %
+
Stabilita
Verejna IP
Pomerne slusny download
-
Upload
Dobry bezdrat internet na vesnici.(50/8 nej varianta)
Upload 8Mbps je v roce 2018 dobe cloudove v kombinaci s verejnou IP nedostatecny.
Chtelo by to idealne 50/50 nebo alespon 25 :(
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
 

Reakce poskytovatele připojení Tlapnet s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a přízeň. Pokud potřebujete větší upload, tak by jste asi potřeboval profi linku point to point. Pokud nám zašlete žádost e-mailem na info@tlapnet.cz, tak to předáme kolegům na prověření jaké jsou možnosti v lokalitě a můžeme Vám udělat nabídku :-) Tlapnet tým.

Registrovaný uživatel
08.10.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
89 %
+
Na vesnici dobrý bezdrátový internet.
U tlapnetu jsme asi 5.let. Výborná rychlost,ping vše až do letošního léta od cca.června mám problém s pingem (skáče) a ztrácí se pakety. Jinak za tu cenu dobrý.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
 

Reakce poskytovatele připojení Tlapnet s.r.o.

Hezký den, moc děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu. Můžeme se na to podívat stačí nás kontaktovat na naší nonstop lince 606 606 035 a nebo e-mail:servis@tlapnet.cz. Tlapnet tým.

Registrovaný uživatel
10.07.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
15 %
+
Berou telefony
-
Ping až 900
Vypadávání internetu 2-7x do měsíce
Vždy když jim volám, že mám ping 900 a ptám se jich proč se každých 5 minut seká internet, tak mě odbydou větou: "A router ste restartovali...?" Pokud odpovím ne, tak řeknou že to je tím. Pokud odpovím ano, tak řeknou, že to řeknou technikovi a ten "se na to podívá". A takto s tím žijeme asi rok (dříve se to nestalo). A o tom, že k nám jednou ten jejich technik přijel a řekl že to je routerem a prodal nám ho o dost dráž a stále to nejde. :D Hezký den.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
 

Reakce poskytovatele připojení Tlapnet s.r.o.

Dobrý den, rád bych reagoval na Vaši stížnost. Rád bych Vás poprosil o více informací na e-mail: info@tlapnet.cz. Abych mohl Váš případ zrevidovat a zjednat nápravu. Děkujeme za spolupráci. Tlapnet tým.

Registrovaný uživatel
24.04.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Dobré připojení.
Servis.
Balíčkové slevy, které využívám.
Levné volání.
Televize po kabelu funguje skvěle
-
Zatím o žádných nevím.
S Tlapnetem jsem od roku 2009 a měl jsem bezdrát a nyní mám optiku všechno v pohodě, když jsem měl problém přijel technik a problém odstranil, takže maximální spokojenot. Může jenom doporučit.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
02.01.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
59 %
+
Instalace proběhla bez problémů s 1denním zpožděním oproti slibovanému termínu. Prvních cca 6-7 měsíců vše fungovalo jak má, výpadky jen výjimečné (bouřka, porucha atp.).
-
Po 6-7 měsících začaly výpadky a velmi kolísavá latence. Nyní, po 11 měsících už je to úplně v hnoji. Ping na senam.cz lítá od 20 do 3500 ms i během několika málo minut, řešení ani po několika týdnech v nedohlednu. Jenom telefonické sliby, kecy a mlžení. Písemnou reklamaci spolu s výpovědí už mám nachystanou.
Pokud nějakým zásadánim způsobem nevylepší poskytované služby, tak bezdrátové připojení v okolí Přelouče vřele NEDOPORUČUJI. Pokud bych u nich měl zůstat, tak by se musel stát asi zázrak.
Mám pocit, že nabrali dost zákazníků, ale průchodnot sítě tomu již neodpovídá. Jsem fakt na***anej sám na sebe, že jsem jim zaplatil na rok dopředu.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
 

Reakce poskytovatele připojení Tlapnet s.r.o.

Dobrý den, jsem nový správce. A chtěl bych se zeptat, jestli se Váš problém již vyřešil ?

Registrovaný uživatel
29.11.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
49 %
+
Průměrné ceny.
-
Kritická rychlost připojení na vzdory smlouvě. Po technické domluvě hloupé výmluvy. Po požádání k dostavení technika zamítnuto.
Nedoporučuji brzo ruším smlouvu.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
 

Reakce poskytovatele připojení Tlapnet s.r.o.

Dobrý den, jsem nový správce. A chtěl bych se zeptat, jestli se Váš problém již vyřešil ?

Registrovaný uživatel
04.05.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
99 %
+
Jsem spokojený. Měl jsem bezdrát a nyní mám optiku a to je pecka. Když potřebuji něco sosnout je rychlé a na nic nečekám optika je prostě super.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
29.04.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
94 %
+
Cena
Rychlost
Stabilita
Internetová TV
Jsem na tlapnetu ( okres Pardubice ) prakticky od jeho vzniku. Samozřejmě, když to byla malá firmička, tak si zákazníků vážili znatelně více ( ve firmě bylo srdce nyní pouze bussiness, ale to je tak u všech firem co se takto rozrostou ) ale i teď to je na velmi dobré úrovni. Co se týče rychlosti/odezvy/stability, tak tam hodnotím výbornou, protože na to jak maličká firma to byla, tak teď bych se nebál Tlapnet zařadit na TOP1 poskytovatele internetového připojení v ČR. 500% nárůst kvality s nasazením optického připojení.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
02.02.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
25 %
+
Cena
-
Velká latence občas až 1000ms
Menší UP a DOWN než je napsáno ve smlouvě
Bezdrátové Připojení
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
 

Reakce poskytovatele připojení Tlapnet s.r.o.

Dobrý den, pokud se latence pohybuje v hodnotách, které popisujete, ozvěte se prosím na naši zákaznickou podporu a my prověříme. Děkuji

Registrovaný uživatel
31.12.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
85 %
+
Rychlost opravy
zatím bez problémů
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
21.12.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Skutečná rychlost připojení v obou parametrech vyšší než deklarovaná
Připojení stabilní, bez výpadků
Cena vzhledem ke kvalitě připojení vynikající
Komunikace s info centrem a technickou podporou bezproblémová
Rychlost instalace vynikající - objednáno ve čtvrtek, instalováno v úterý. Instalace přesně v dohodnutém termínu a čase a bezproblémová
Velmi oceňuji měsíční zkušební dobu
-
Doposud žádné
Bezdrátové připojení tarif "NEČEKÁM", (obec do 500 obyvatel), deklarovaná rychlost stahování až 12 Mb/s, skutečná (průměrná) 13,22 Mb/s, průměrná rychlost odesílání 3,92 Mb/s, odezva 23,15 ms. Měřeno 3x denně, na třech nezávislých zařízení, RYCHLOST, DSL, TLAPNET, po dobu jednoho měsíce.
Původní připojení O2 INTERNET START plus, max. možná rychlost stahování 3,5 Mb/s, skutečná 1,6 Mb/s max., za 349,- Kč, bez jakékoliv možnosti zlepšení
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
06.12.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
94 %
+
perfektní zákaznický servis
kdykoliv byl problém, přijeli
rozumné ceny
-
občasné výpadky, ale to je u wifi normální
Doporučuji.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
29.10.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
98 %
+
90% kvalitní rychlost .. nic proti
-
10% obzváště k večeru u nějake Online hry je internet pomalý odezva je obrovska a zadna hra se nedá hrát 100-600ms neříkám že pokaždé je to třeba 1x za tyden .. jinak nic proti
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
02.09.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
86 %
+
Solidní jednání + výpadky sítě opraveny v co nejkratším možném termínu
( okres Rychnov nad Kněžnou)
-
Vyšší cena internetu + i poplatky měsíční za veřejnou IP adresu
Musím říci,že se služby velmi zlepšily oproti minulému roku a že
( až na vyšší cenu) jsem s Tlapnetem velmi spokojena !!!!!
Snaží se i dodržet rychlost danou ve smlouvě .
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
29.08.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
96 %
+
vynikající stabilita
rychlost instalace
solidní ceny
výborné jednání
Objednání i instalace proběhly velice rychle, bez zbytečností a prodlev. Zhruba za 3 dny od objednání jsem měl funkční internet. Instalační technik byl příjemný a zručný. Během půl hodinky bylo vše hotovo.

Samotný provoz internetu je vynikající! Mám již několikátého bezdrátového poskytovatele, takže jsem na občasné výpadky zvyklý. U Tlapnetu nebyl zatím ani jeden! Měřeno za cca dva měsíce, internet používám zhruba 60 hodin týdně. Stejně tak stabilita připojení, která je i ve špičce prakticky neměnná.

Menší výtky mám k ceníku, Tlapnet určitě nepatří k nejlevnějším poskytovatelům. Místo tabletu/routeru zdarma by bylo přínosnější zrychlit tarify, resp. snížit jejich cenu. Nicméně oceňuji vynikající kvalitu, tudíž poměr cena/výkon je skvělý.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
12.08.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
45 %
Velmi špatné.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
 

Reakce poskytovatele připojení Tlapnet s.r.o.

Dobrý den, velmi nás mrzí Vaše hodnocení. Bohužel z něho není patrné proč hodnotíte takto. Pokud Vám internet nefunguje nebo pozorujete výpadky atd. Obraťte se prosím na naši zákaznickou linku 606606035. Děkujeme a

Registrovaný uživatel
25.07.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
67 %
+
Cena / rychlost
obvykle přijatelná odezva
-
Nedávno jsem psal na podporu kvůli problému se stahováním ( 1 Bit až 130 KB/s ) což bylo nemyslitelné. Teď je to třetí den za sebou, kdy mi při hraní FPS hry vypadl internet. Poprvé mi vypadl na 10s, po 10 minutách opět padl tak na 10-20s a poté vypadl na cca 20 minut úplně. Další den vypadl z ničeho nic, a naskočil asi až po 25 minutách. Dnes jsem měl 5-10 v kuse ping 180-250 a střídavě 5-10s šel a pak zase ne. A na podporu jsem za poslední 2-3 měsíce několikrát psal, buď je to "počasí" nebo není znám problém.
Technická podpora ujde
A mám dojem, že ve městě internet běží OK, zato na vesnici (co vím od sousedů atd.) je to prostě horší.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
 

Reakce poskytovatele připojení Tlapnet s.r.o.

Dobrý den, v případě takových výpadků nás kontaktujte na lince 606606035, vždy vše prověří síťový specialista na dálku nebo zašleme technika na místní šetření.

Registrovaný uživatel
02.06.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
97 %
+
Povětšinou výborná stabilita parametrů sítě. Mám tarif nestíhám, což je 20/5?Mb za 500,- při roční platbě a rychlost je i přes den poblíž maxima, ping 10-30 ms většinou. Latence zůstává nízká i při zatížení a přes den.
-
Občas se stalo, že se výrazně zhoršily parametry sítě, většinou to bylo způsobeno výrazným packet lossem na jednom prvku sítě tlapnetu. Jednu dobu se to dělo poměrně často, teď již delší dobu ne.
Kvalita a cena je výborná až na ty občasné problémy, proto nelze dát plný počet. Cena není k parametrům nijak zázračná, vzhledem ke kvalitě služeb ale velmi dobrá. S technickou podporou mám dobré zkušenosti. Ostatní také bez problémů.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
01.05.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
49 %
+
+
Sledování tv je už taky nar
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
 

Reakce poskytovatele připojení Tlapnet s.r.o.

Dobrý den, z Vašeho hodnocení není patrné, co přesně hodnotíte, zda internet nebo Sledování tv. Pokud se jedná o službu Sledování tv, musím upozornit, že služba je momentálně ochuzena (ne naším přičiněním) o programy ze skupiny Nova. Doufáme, že se v budoucnu tyto programy navrátí do běžné nabídky. Toto bohužel není v naší moci. Pokud máte potíže s internetem, ozvěte se prosím na zákaznickou podporu na tel. čísle 606606035. Postaráme se o prověření funkčnosti a případně o nápravu.

Registrovaný uživatel
28.02.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
64 %
-
velmi vysoká cena za bezdrát,
nikde není ani slovo o rychlosti uploadu a ten je obvykle velmi špatný,
upload při zátěži klesá na zcela nesmyslné a nepoužitelné rychlosti,
podivná technická podpora (že je na telefonu někdo non stop je jen marketing, krom toho telefonisty tam nikdo nepracuje a i telefonista řekne ať zavoláte jindy)
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
 

Reakce poskytovatele připojení Tlapnet s.r.o.

Dobrý den, naše call centrum je skutečně nonstop. 24h denně pracují jak naši operátoři, tak síťoví specialisté, kteří drží dohled nad celou sítí. Bohužel, i tak se mohou vyskytnout situace, které v noci není možné řešit. Pokud Vám upload klesá, neváhejte nás kontaktovat na zmiňovanou zákaznickou linku 606606035. Věřím, že řešení najdeme.

Registrovaný uživatel
10.02.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
06.02.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
66 %
 
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
06.02.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
32 %
+
Nenapadá mě nic ... ani ceny nejsou nic extra
-
Na nic jednání, špatná stabilita, v 90% času běží o hodně méně než je placená rychlost.
RUN FORREST, RUN!!!
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
02.02.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
47 %
+
1 rok stabilní připojení a rychlost instalace a technici
-
káždý týden nejde min jeden den 4 hod internet a zažil jsem i tři dny ,
obrovský rozptyl rychlosti od 0,1 mbit až do 8 přičem bych měl dosáhnout 10 mbit . hozná odezva stává se že film který jsem stahoval 45 min se ted stahuje 3 hod 30 min
pokud to jde zkuste jiné připojení já si nemužu vybirat jelikož je to jediný poskytovatel v okolí
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
27.01.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
87 %
+
* Stabilní a poměrně rychlé připojení
* Výpadky jsou velmi vzácné
* Nízké latence
* Bez FUP
* Neblokují porty a webové stránky
* Ochotná technická podpora
-
* Ceny bych si představoval přece jen o něco nižší
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
14.01.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
08.01.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Velmi rychlé a stabilní připojení za přijatelné ceny, dobrý zákaznický servis.
-
Zatím žádné.
Zákazník Tlapnetu 3 roky, v porovnání s předešlými providery (Indigo, Erkor) velká spokojenost.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
20.03.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
56 %
+
Cena
-
Nestabilní někdy šlape dobře ale většinou nic moc. Ping 1120 je fakt k hovnu.
Doporučit se to neodvažuju ale znám i horší tak fakt nevím. Uvidíme časem třeba doplním.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
 

Reakce poskytovatele připojení Tlapnet s.r.o.

Dobrý den, pokud máte problémy s připojením k internetu nebo vysokými hodnotami ping, neváhejte kontaktovat zákaznickou linku na 606 606 035.