Rychlost.cz Poskytovatelé připojení STARNET, s.r.o. Hodnocení poskytovatele připojení

STARNET, s.r.o. - hodnocení / recenze poskytovatele připojení

47 % zákazníků doporučuje
STARNET, s.r.o.
z celkem 130 hodnocení (100)
Kvalita a rychlost:
Ceny služeb:
Technická podpora:
Smlouvy, prodejci:
Rychlost instalace:

Poptejte připojení přes Rychlost.cz

Hodnocení v poptávkách: výborné

Poskytovatel připojení STARNET, s.r.o. poskytuje připojení přes bezdrátové připojení. Tato firma má sídlo v obci/městě České Budějovice a poskytuje připojení v okresech Praha hl.m., Benešov, Beroun, Kladno, Kutná Hora, Praha-východ, Praha-západ, České Budějovice, Český Krumlov, Jindřichův Hradec, Pelhřimov, Písek, Prachatice, Strakonice, Tábor, Cheb, Karlovy Vary, Plzeň-sever, Tachov, Ústí nad Labem, Havlíčkův Brod, Rychnov nad Kněžnou, Brno-venkov, Břeclav, Jihlava, Třebíč, Znojmo. Pod tímto poskytovatelem připojení je na projektu rychlost.cz provedeno 12499 testů připojení za posledních 28 dnů. Detailní statistiky testů můžete nalézt na hlavní stránce profilu.

Jak si stojí STARNET, s.r.o. v testech rychlosti připojení (download):

Grafy vychází ze statistik tohoto projektu - speedtest rychlost.cz.

Veškeré statistiky jsou orientační, vychází z výsledků testů provedených návštěvníky tohoto webu. Výsledky mohou být ovlivněny jak kvalitou připojení tak i hardwarovými a softwarovými vlivy na straně návštěvníka či dalšími nezjistitelnými vlivy.
Strana:1 2 3
Registrovaný uživatel
12.01.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
43 %
+
Snad jen cena
-
Extrémně nestabilní.
Připojení přes Wifi je extrémně nestabilní. Často se ze slíbených 60 Mb/s dostávám na méně než 0.3 Mb/s. Ping přes 600 ms. V některých okamžicích to sice běží 40 Mb/s, ale jak říkám, kdo chce mít stabilní Internet pro to, aby se mohl třeba připojovat na vzdálenou plochu, či na nějaký intranet přes VPN, tak je připojení tohoto poskytovatele nepoužitelné.

Na technické podpoře sice stížnost přijmout, ale ve finále k žádné velké změně nedojde.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
09.01.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
0 %
-
Hodně nestabilní, dokola vypadává
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
26.12.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
63 %
-
ping 90 -240 . hry si nezahrajete ! stahování špatný a o nahrávaní už ani nemluvím ...
pokud je jiná volba než starnet určitě ne starnet.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
25.12.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
17 %
-
Nestabilní připojení, stálé výpadky, úplné katastrofa. Pri reklamaci rychlosti( nasmlouvaných 35mbits) 16mbits mě bylo operátorkou sděleno, že to je v normě. To je juako kdybych jim místo 310,-Kč poslal 200,-Kč a sdělil jim, že to je v normě ne? Nedávno jsem měl odezvu 985 ms. Středověk úplný.
Dnes večer úplná perla nikoli však ojedinělá: Download - 2.31Mbits, Upload 1.93Mbits, PING - 168 ms. Nádhera, co? Nemám rád když ze mě někdo dělá vola. S pozdravem Brdi.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
08.12.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
18 %
+
Cena
-
Neschopná technická podpora
Neustálé vypadky!
Zatím nejhorší internet který sem kdy měl
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
22.11.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Rychlost, cena, přístup k zákazníkům
-
Žádné
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
18.11.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
46 %
+
Rychlá montáž
-
STálé vypadávání signálu.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
17.11.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
69 %
+
levně pořízeno v akci, dobrá cena, velmi ochotný montér (p. Novák)
-
nestabilní, slíbeno připojení 30/30 Mbps. Skutečnost: download 0-10 Mbps, často spojení vypadne úplně; upload slušný 10-20Mbps (pokud je spojení)
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
17.08.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
64 %
+
Rychle nainstalováno.
K jedinému montérovi,technikovi nemám výhrady.
Poměr cena - nabídka,složení internetové TV pro mně vyhovující.
(ovšem bez výpadků)
-
Výpadky. 17.8.2018. Mezi 17h - 17:30 zhruba 10 výpadků. Pokažená a znemožněná hra na internetu.
Pomalý internet.
Děsná technická podpora.
(Při naměřené rychlosti 1,2 Mbit s výpadky tvrdí,že problém je u vás ne u nich)
(Tři dny čekání na technika,bez příjmu TV. Minutu signál je pak minuta pixelizace nebo černo,podpora se ozvala až po X-té telefonické ztížnosti na záznamník)
Květen-červen nepamatuji si už přesně.
Pochopím,že někdy se problémy mohou vyskytnout, ale nesmí mi lhát že problém je na mé straně. (několika hodinové zbytečné kontrolování všech kabelů,nastavení bez výsledku a náhle po nějaké době bez zásahu technika vše opět "zázračně" funguje.)
Jediný důvod proč u této společnosti jsem je,že v tomto regionu není jiná společnost s nábídkou internetové TV co by mi vyhovovala.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
08.08.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
52 %
+
Tak maximálně cena
-
Dva dny za sebou je připojení internetu 16 kb/s
Normalní rychlost internetu 1 až 3 MB/s
Celý den ping 130
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
28.07.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
49 %
+
Cena
-
Neustále padáni/kolísání rychlosti, při připojení 50/50Mbps je problém přehrávat video na YouTube v 720. Na HD můžete zapomenout. Mnohokrát jsem si stěžoval. Vždy vymluvy, že blesk, bouřka,meteorit,indiáni..... Na pár týdnů se to náhodou zlepší a pak zase přitahují kohoutek do další stížnosti. Právě od nich odcházím. Než koupili mého předchozího poskytovatele, tak bylo vše naprosto v pořádku.
Nenechte se odrbavat. Čím víc vás odejde, tím dřív třeba pochopí, že nejsme tupci.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
15.06.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
13 %
+
Upload 60-80Mb/S
-
Slibovali Download 40Mb/S je to 0.65-3.74Mb/S
Tuto službu nedoporučuji .
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
12.04.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
52 %
+
Zajímavá cena
Rychlost instalace pro získání nového zákazníka taky super
-
Nestabilita připojení ve večerních hodinách 18:30-22:00. Poddimenzovaná linka, před den 70down/70up Mbit s odezvou 16 ms, ve večerních hodinách 2-8down/15-20 up Mbit s odezvou 50-300 ms
S techniky řeším problém již 3 měsíce, cena není všechno
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
17.03.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
82 %
-
Mezi 17-22hod je rychlost pripojeni zoufala. Vetsinou nestiha nacitat ani video z Youtube v koukatelne kvalite.
Takze pokud chodite na net v této době tak nebrat.
Pokud chodite na net mimo tuto dobu tak doporucuji.To je rychlost kolem 20Mega a jede to fakt perfektne.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
01.01.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
42 %
+
Jen rychlost instalace
-
Do teď jsem měl internet a televizi od O2,spokojenost.Teď jsem díky majitelce nájemního bytu,kde zrušila O2 a udělala si smlouvu se Starnetem a já musel přejít k nim.Od té doby necelé 3měsíce jsem na nervy,televize se seká,vypadává internet.Na vánoce jsem nainstalovat parabolu na Skylink,aby děti u nás na návštěvě mohli koukat na pohádky a nerušilo je sekání obrazu.Teď je 1.1.2018 a dnes to zase nešlo vůbec,zase porucha.Teď uvažuji,že skončím u Starnetu a tudíž tady v Západních Čechách-Tachovsko tuto firmu nedoporučuji.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
29.12.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
52 %
+
+Levné
-
-Neochotná technická podpora
-Pomalý
Internet vypadává 5x tydně
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
25.11.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Konečně máme kvalitní připojení.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
23.11.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
19 %
+
Jediné co zvládli je smlouva od které je nemožné odstoupit dříve než po roce bez astronomických pokut.
-
1) Technická podpora naprosto strašná. Nedá se dovolat a když se dovoláte nejsou schopni vám poradit nebo vysvětlit příčinu problému.
2) Slíbili rychlost minimálně 30 mb/s. Realita je však taková ze mezi 17 až 22 hodinou je rychlost cca 0.1 mb/s.
3) Internet často na několik minut vypadává.
Dalo by se tedy říci, že firma by se měla spíše věnovat právničině a ne poskytování internetového připojení.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
16.11.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
47 %
+
nižší cena
-
velmi nízká rychlost a stabilita
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
13.11.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
46 %
+
Přijatelná cena
-
Nízká rychlost, stabilita, výpadky, podpora svádí vinu na zákazníka.
Poslední týden (myšleno k dnešnímu dni což je 13.11.2017) se skoro nedá koukat na youtube,twitch,netflix. Kvalita se zmenšuje až na 160p a neustále se načítá. Podpora tvrdí že je vše v pořádku. Zlobí to nám všem v domě takže problem neni v počítači ale na jejich straně. Podpora neustále lže a háže vinu na zákazníka !!!
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
30.10.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
50 %
+
žádné
-
nestabilita, neochota techniků Vám pomoci, nespolehlivost
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
04.10.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
61 %
+
Cena je rozumná,instalace rychlá
-
Snad úplně vše co se týče připojení!Takovou nestabilitu si nedokážu představit ani kdesi v Kongu.Mičovice sice nejsou největší město na světě, ale věřím, že jakýkoliv jiný poskytovatel by ke kvalitě připojení přistupoval tak,aby si dělal jméno, ne stylem "bohužel nejsme schopni,bohužel počasí,bohužel spousta lidí,bohužel router...." :-D Výsměch zákazníkovi.Pokud jako já potřebujete na PC pracovat a být neustále připojen, odstěhujte se někam kde je UPC...Nebo možná cokoliv jiného, jen ne Starnet :-) Nyní by i k nám měla zavítat konkurence takže se sousedy půjdem s úsměvem jinam...
Latence 200-1000ms je naprosto běžná,o rychlosti nebo spíše o pomalosti se ani zmiňovat nebudu :-)
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
03.09.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
40 %
+
Cena
-
Tak takhle by se internet opravdu poskytovat neměl. Pokud máte zájem doma dělat doslova cokoliv jiného než jen prohlížet noviny (video, hry, stahování,skype) tak od starnetu rychle ruce pryč. Uchlácholí vás na vysokou rychlost za dobrou cenu, což bych jim možná i uvěřil, ale ty neustálé a nekončíčí problémy s výpadky by dokázaly vytočit i svatou osobu. Ráno, odpoledne nebo večer jmenujte si dobu a bude vám vypadávat internet. Při opakované urgenci na technické podpoře se buď nikdo neozve, ačkoliv slibů bylo plno, nebo je vše vždy v pořádku. Porozhlédnu se ke komu přejít a všem radím to samé. Starnet nebrat.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
23.08.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
28 %
+
Cena, toť vše
-
časté výpadky
laxní přístup technické podpory
neochota pomoci vyřešit problém, ignorace
slíbí, že přijedou, ale nepřijedou a ani se neomluví
nejde se dovolat,
Pokud můžete hledejte jiného dodavatele.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
23.08.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
49 %
+
Cena
-
Nestabilní
Časté výpadky
Chybu vždy hledají u zakázníka
Nepoužitelné vždy v době kdy to nejvíce potřebujete
Vřele doporučuji se této společnosti vyhnout a raději připlatit a vzít si internet od jiného poskytovatele.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
24.06.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
10 %
+
Žádné
-
Obrovské skoky pingu. Internet je schopen udržet si ping 300 klidně celý den.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
27.04.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
i když mám ve smlouvě garantovanou rychlost 30mb tak většinou se realná rychlost pohybuje kolem 50-90mb a download kolem 30-50 mb za tu cenu opravdu nemá konkurenci Technik byl i příjemný a byla s ním sranda o proti O2 40mb a download 2 nebo kolik je za 550 kč je to rozhodně lepší
-
zatím nic
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
25.04.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
86 %
+
férová smlouva
rozumná cena
rychlost úměrná dané technologii a lokalitě (5GHz 802.11a)
dobrá techn. podpora (s občasnými výhradami)
IP televize se záznamem za rozumnou cenu
používám VoIP telefony s velmi dobrou dostupností a kvalitou
rychlost upload/download většinou v rozmezí 10-20Mbps s občasným kolísáním které naštěstí jen málokdy ovlivní VoIP hovory (limitované stabilitou a rychlostí 100Kbps)
-
kolísání rychlosti podle denní doby (evidentně ovlivněné domácnosti s dětmi, večer o prázdninách a svátcích za špatného počasí)
neposkytují veřejné adresy IPv6 dual stack (ani na žádost - zatím)
v IP televizi některé záznamy mají pomíchaný stream - nelze přehrát
uvítal bych opět týdení záznam rozhlasu (v začátku po zavedení to tak bylo)
Férová smlouva a cena, poskytují slevu při smlouvě na dobu určitou (1rok) a mailem upozornění na prodloužení na konci což bohužel u nás není samozřejmostí. Jsem techn. zběhlý uživatel z oboru, takže většinu problémů zvládnu řešit sám, mám přístup ke svému zařízení takže vidím zarušení a sílu signálu a chápu možnosti technologie. Občasné problémy na straně poskytovatele Starnet řeší a reaguje na připomínky. Používám Starnet 9 rokem, občas řeším problémy známých v okolí u různých poskytovatelů a musím ze srovnání říct, že Starnet patří k těm lepším. Měl jsem ale za ty roky i slabší období kdy jsem zvažoval odchod ke konkurenci ale s trochou trpělivosti se to vždy nakonec vyřešilo a vidím problémy i u konkurence (při mnohem vyšší ceně). Technologicky je tu k dispozici jen bezdrát v 5GHz pásmu nebo xDSL, oboje má své mouchy je to silně závislé od lokality. Patřím tedy zatím ke spokojeným a loajálním zákazníkům a Starnet opatrně doporučuju ostatním, vždycky je ale dobré si to porovnat.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
31.03.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
89 %
+
rychlost , cena , stabilita
-
občas se nedá dovolat na technickou podporu, řeším záznamníkem
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
16.03.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
10 %
-
Caste pady, nizka rychlost, neochotna podpora
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
08.03.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
37 %
+
cena
rychlost instalace
-
velmi nestabilní
nízký rychlost ve večerních hodinách
nelze se dovolat na zákaznickou linku
Zpětná vazba po nahlášení problémů zdlouhavá
Velmi nestabilní připojení jak rychlostí tak i velmi častých výpadků. Dokonce několikrát za večer. Dochází ke ztrátám paketu. Rada technické podpory je restartovat router.
Nedoporučuji i přes tu cenu.
Lokalita: Berounsko
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
05.03.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
55 %
+
Cena
-
Nefunkční
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
14.02.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
37 %
+
Jako klad lze hodnotit celkem slušný chod po dobu tří let.
-
-nemá veřejnou IP adresu a pokud si o ní zažádáte tak ji dostanete, ale stále za více peněz, nyní 90.-/měsíc
-výpadky cca každou hodinu na 10-20 vteřin, stále hledají chybu u zákazníka a přijmout fakt, že mají v háji switch je nenapadne.
-omezení rychlosti je někdy tak šílený. Mám 100/100 Mbit deklarace 20%. Ale to že mám dost často 6/60 je mazec.
-Automatické obnovování smlouvy je taky sprostý, rozhodl jsem se přejít na UPC, má věřejku a klidně doplatím i 1/5 ceny za zbytek měsíců do ukončení smlouvy.
Pokud není zbytí tak ho doporučuji, ale ve městě berte něco jiného, třeba jim dojde, že i gigant může lehnout. Hlavně pokud máte konzoli Xone/PS4 tak starnet nedoporučuji. UPC je v pohodě a za cenu 299 máte i veřejku a konzole nemají problém.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
20.01.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
22 %
-
Neustálé kolísání sítě, předtím HolubovNet a to byl luxus včetně podpory
Vti je, že nemám STARNET ale NECOSS - stejný majitel :-))
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
19.11.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
54 %
-
rychlost,výpadky
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
09.11.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
89 %
+
+ cena připojení
+ používám cca 3roky (bez větších problémů vždy ihned vyřešeny - vým. antény,nakonec zřízenrozvod)
+ rychlý servis (bezproblémová domluva s technickou podporou popř. s místním technikem, vždy rychlé řešení)
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
07.11.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
+Cena
+Kvalitní technická podpora
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
28.10.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
6 %
+
ŽÁDNÉ POUZE NEGATIVA
-
POMALÉ-POMALÉ-MOC POMALÉ
PŘEŠEL JSEM Z OTAVANETU A MYSLEL JSEM JAK JSEM SI POLEPŠIL,ALE OPAK JE PRAVDOU.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
18.10.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
23 %
-
zastaralá technologie bezdrátového připojení, jedna z nejhorších rychlostí připojení na Srubci U Č. Budějovic, často spojení vypadává
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
15.10.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
48 %
+
-Směšná cena
-Rychlost instalace
-Pokrytí
-
-Velice nestabilní připojení
-Neschopná technická podpora
U této společnosti jsem přesně rok. Prvních několik měsíců připojení fungovalo výborně, až jsem se za tu cenu nestačil divit. Nicméně od ledna 2016 to jde prudce z kopce. Připojení silně nestabilní, krátkodobé výpadky v řádu vteřin, které Vám znemožní jakoukoli práci, nebo jsou při nejmenším silně otravné a o rychlosti, která klesne "na pohodu" o 20-25Mb/s nemluvě.

Technickou podporu bych nazval Schrödingerovou kočkou, operátoři při 10. stížnosti začnou mít stále nikoho na lince, takže dokud nezavoláte z neznámého čísla, nevíte, či je tomu skutečně tak, nebo nikoli. (samozřejmě, že je to prachsprostá ignorace z jejich strany, vyzkoušeno, neznámé číslo jako potencionální nový zákazník fungovalo více než skvěle)

Na maily se taky neobtěžují odpovídat a slovo "urgence" které mají v oblibě použít, když už se k nim dovoláte znamená v překladu něco jako "vyliž si pr*el", protože se ani po týdenním bombardování nestane nic zvláštního a problém bude přetrvávat.

Je velká škoda, že na pohled solidní internetový provider se vybarví jako neprofesionální a naprosto neužitečný.

Tedy díky jejich ignoraci a neschopnosti řešení problému jsem nucen změnit poskytovatele, ač už za dvojnásobnou cenu, ale garantovanou rychlost a stabilitu, za kterou si radši připlatím, než abych nemohl využívat služby, které jsem si koupil a poctivě je každý měsíc musím platit, i když nefungují.

Ve větších městech se zcela jistě setkáte s pozitivní recenzí, nicméně nikde jinde, kde nemají optiku (a znám lidi, co jí mají a potýkají se se stejnými problémy) bych od nich žádnou službu radši nechtěl, ač na to láká velmi zajímavá cena a raději se poohlédl po kvalitnějším připojení.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
28.09.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
73 %
+
- Poměrně rychlá instalace
-
- Nevím jak ve městech ale v Jaroslavicích je to děs.
- Nestabilní a kolísavá rychlost.
- Venku trošku zafouká a už jsou výpadky..
Jako jediní hostují internet pro Jaroslavice takže si asi nelámou hlavu s konkurencí, což se podepisuje na kvalitě.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
10.09.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
20 %
+
NIC
-
Rychlost připojení
Rychlost stahování
Odezvy
Technická podpora
Naprostá neschopnost cokoliv řešit
Cena naprosto děsná vzhledem ke kvalitě služeb
2.5GB soubor mám stahovat 16 hodin za placeného účtu?? Při rychlosti připojení 20Mbps.
Omezují stahovaní!!!

Rychlost instalace byla fakt super(když ptáčka lapají).
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
20.06.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
76 %
+
KDYŽ FUNGUJE, rychlost je OK
Cena
Dostupnost
Agregace
-
Výpadky a kolísání rychlosti
V případě problému: Technická podpora tvrdí, že je vše ok - situaci řeší až po dlouhodobé urgenci;
V první řadě zkouší chybu hodit na zákazníka: routery, změna nastavení sítě atp. =>> následuje, že po prověření je vše OK =>> následuje (po 2 týdnech urgencí) "ano, je tam opravdu chyba, do 10 dnů opravíme" :-/
Přes výše uvedenou kritiku se přístup technické podpory za posledních x let zlepšil, ale bohužel, stále se jim nechce připouštět, že by se mohlo jednat o chybu na jejich straně, tak na řešení problému čekáte až týdny.
Pokud vše funguje, rychlost je výborná a stabilita celkem dobrá.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
04.05.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
73 %
+
Bez pčípomínek
-
Zda se mi připojení slabé jen necelých 8 Mbit
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
03.05.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Připojeno na 24 hod od požadavku.
Rychlost 100/100 Mbit/s za 250 kč měsíčně
5ms odezva
Nemám výhrad, děkuji!
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
25.03.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
bezkonkurenční rychlost poměr cena
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
08.03.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
36 %
+
Cena
-
Rychlost
Stabilita
Schopnost vyřešit problém s připojením
Se Starnetem jsem vždy dobré zkušenosti a první rok internet šlapal jak hodinky (cca 22/25). Jenže začátkem února začal být internet přes den pomalý a nestabilní. Čekal jsem 2 týdny, že Starnet problém vyřeší, ale nic se nedělo. Poté jsem volal na infolinku kde mi bylo oznámeno, že v mém okruhu (Mokré u ČB) měli problémy a ty byly vyřešeny. Rychlost internetu se však nezměnila. Vše vyvrcholilo v sobotu 5.3.2016 kdy rychlost internetu byla 0.21/0.05. Tudíž nepoužitelný internet i pro prohlížení nějaké webové stránky. Následující pracovní den jsem volal opět na technickou podporu, kde jsem jim sdělil své problémy a rychlost internety onu sobotu a měli se mi ozvat. Dnes mi volali, že je problém vyřešen. Ale dnes opět rychlost 6/3 a ping ve hře 200. Ono by stačilo posílit servery, které očividně podvečerní nápor nestíhají. V noci okolo druhé hodiny raní je totiž rychlost opět na normálních 23/25. Bohužel Starnet tento problém nebyl schopen za 2 měsíce vyřešit a kvůli své práci jsem nucen přejít k jinému poskytovateli internetu.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
31.01.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
63 %
+
Neprudí
-
Velmi kolísavé připojení, v některých dnech klesá až k 1MBit/s, ačkoliv deklarují 20 Mbit/s. Budu hledat kvalitnějšího poskytovatele.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
 

Reakce poskytovatele připojení STARNET, s.r.o.

Dobrý den, obraťte se prosím k nám na technickou podporu (podpora@starnet.cz - 380 427 437) a kolísání vyřešíme. Děkujeme.

Registrovaný uživatel
26.01.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
87 %
+
rychlé připojení bez limitů na download
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
 

Reakce poskytovatele připojení STARNET, s.r.o.

Děkujeme za hodnocení.

Registrovaný uživatel
26.01.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
89 %
+
Rychlé připojení, nejrychlejší s poskytovatelů v místě
-
V poslední době zpomalení ( přesto, že jsem si pořídil silnější PC ), občasné sekání
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
 

Reakce poskytovatele připojení STARNET, s.r.o.

Dobrý den, obraťte se prosím k nám na technickou podporu (podpora@starnet.cz - 380 427 437) a pokud se to týká naší sítě, problém vyřešíme. Děkujeme.